Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Sajnos ez tök felejtős...hdavid írta:Verratti / Isco és Bellerin és Munir vissza. Ha ezek összejönnének és mellé valami értelmes edző is jönne elégedett lennék.
Madridból Isco/james közül valakit eladnak... azt gondolom Perec inkább eladná jamest a Mezőnádasdnak - akkor is ha jobban szüksége lenne rá mint Iscora - mint Iscot nekünk!hdavid írta:Verratti / Isco és Bellerin és Munir vissza. Ha ezek összejönnének és mellé valami értelmes edző is jönne elégedett lennék.
A próféta szóljon belőled, de kétlem.visca el barca írta:az alapján amit a valenciában nyújtott annyit ér. ezért írtam, hátha ők visszavennék.Normandia írta:Ki az a marha, rajtunk kívül, aki AG-ért adna 20-at? Nem mindenki hülye meg vak. Mire adnának 20-at?
az alapján amit a valenciában nyújtott annyit ér. ezért írtam, hátha ők visszavennék.Normandia írta:Ki az a marha, rajtunk kívül, aki AG-ért adna 20-at? Nem mindenki hülye meg vak. Mire adnának 20-at?
Nem fogalmatlan csak olyan mint Vidal.Egy domináló meccsen semmi baj nincs vele támadásban jó nagyon, de ha védekezni kéne akkor mintha ott se lenne.Egy komolyabb szélső egy az egyben megeszi, ha neki kéne védekezni.Sokan nem fognak velem egyet érteni de szerintem pont olyan talán lehet még gyorsabb is.Gyenge csapatok ellen egy ennyire támadó bekk belefér de komoly meccsen nem.Másrészt ha már van egy ilyenünk miért kell horror pénzért mégegy?visca el barca írta: én nem nézek PL-t de tényleg ennyire fogalmatlan a gyerek? csak azért kérdem mert mikor tavaly felmerült a neve, palesz leírta ue., azóta mindenki non-stop hajtja
én nem nézek PL-t de tényleg ennyire fogalmatlan a gyerek? csak azért kérdem mert mikor tavaly felmerült a neve, palesz leírta ue., azóta mindenki non-stop hajtjaFeast4 írta:Azt a gyereket komoly rangadón még csaj forogni láttam.
Rafhina ga 10ert elmenne már meglepőnék.Keveset játszik sokat sérült, nem hiszem hogy bármi sansz lenne egy 8 millió plusz bónusz árra.Turan az akiben lenne pénz, de pont őt nem adnám el.Bob_Marley írta:Mondjuk Rafinha ki tudja mennyire időre eshet ki és ha valóban menni akar nem lesz egyszerű dolga, mert kétszer ugyanaz a műtött térd nem ígér túl jót.
Turant?Senkit pénzt se!Azt a gyereket komoly rangadón még csaj forogni láttam.Fel le futkos de sokkal inkább szélső.Védekezni kb. annyit tud mint Vidal sebessége is kb. hasonló.Akkor minek?Mert volt két percig az akadémiákon?Vagy mert Arsenal játékos és hasonló a játékunk?Akit az Arsenalból hoztunk az utóbbi X évben mind besült.Pedig azt hittem már kifizettük a stadionjukat.Se az Arsenalból se a Valenciaból nem kell ide senki.Stalkyard írta: A jelenlegi Turant nem adnám "érte", az biztos. Persze más ha a török menni akar. De Neymar rotálására több, mint megfelelő.
Szerintem Rafi távozására nagyobb az esély,már párszor elmondta hogy elégedetlen a kapott játékpercekkel a csapatban. Arda meg boldog nálunk,ő nem hinném hogy elakarna menni tőlünk.Stalkyard írta:Ebből olyan 15+10 lesz jó esetbenvisca el barca írta: akkor van benne ráció, ha arda meg rafi is elmegy. ha a kettőt eladnánk REÁLIS áron () mondjuk 30+15-ért, akkor simán jó bolt lenne.
Ebből olyan 15+10 lesz jó esetbenvisca el barca írta: akkor van benne ráció, ha arda meg rafi is elmegy. ha a kettőt eladnánk REÁLIS áron () mondjuk 30+15-ért, akkor simán jó bolt lenne.
akkor van benne ráció, ha arda meg rafi is elmegy. ha a kettőt eladnánk REÁLIS áron (Kubla9 írta:http://www.fcbarcelonanoticias.com/conf ... 017-04.php
Ugyanúgy mint Bellerint ezt se nagyon értem.![]()
![]()
![]()
![]()
A jelenlegi Turant nem adnám "érte", az biztos. Persze más ha a török menni akar. De Neymar rotálására több, mint megfelelő.Feast4 írta:Nem tudom elégszer elmondani.Minek?palesz77 írta:Arsenal want 40M for Héctor Bellerín. Arda Turan could be part of the deal to bring Bellerín to Barça for 25M [ràdio barcelona]
Én még reménykedek, hogy marad ez a 3 védős felállás jövőre is, de úgy tűnik hiába..
Ezzel se nyugtattál nagyon meg..S.Agüero írta:Jobboldali támadónak akarják lehet.
Nem tudom elégszer elmondani.Minek?palesz77 írta:Arsenal want 40M for Héctor Bellerín. Arda Turan could be part of the deal to bring Bellerín to Barça for 25M [ràdio barcelona]
Én még reménykedek, hogy marad ez a 3 védős felállás jövőre is, de úgy tűnik hiába..
Várj, ez most azt akarja jelenteni, hogy Arda-t 15 vagy 25 millióért számítják be? Mert mind2 szánalmas..palesz77 írta:Arsenal want 40M for Héctor Bellerín. Arda Turan could be part of the deal to bring Bellerín to Barça for 25M [ràdio barcelona]
Jobboldali támadónak akarják lehet.palesz77 írta:Arsenal want 40M for Héctor Bellerín. Arda Turan could be part of the deal to bring Bellerín to Barça for 25M [ràdio barcelona]