Offtopic
Régebben harangozással védekeztek a jégeső ellen, valahol a mai napig csinálják, állítólag eredményesen.
- geridoss
- Director del Fútbol
visca el barca írta:szerintem hagyd abba az LSD-t, nem biztos h ilyen mértékben jót teszgeridoss írta:itt jégágyúnak csúfolt akármivel fellőnek ilyen ionizált valamit (![]()
![]()
), aztán az már odafent szétküldi a jeget
![]()

Erre gondoltam.
Küldök egy pakkot.Ladislao írta: Én Egerben vagyok. Esett egy kört. De jég sehol. Merre volt az a 16 centi jég?
geridoss nekem is adj abból a cuccból

Gyöngyösön is csodaszép napsütés van
"Látta a Real Madrid Villareal elleni 6-2-es győzelmét?" " Nem láttam, viszont emlékszek egy 6-2-re a Bernabeuból..." /Joan Laporta/
Visca el Barca!
Visca el Barca!
Én Egerben vagyok. Esett egy kört. De jég sehol. Merre volt az a 16 centi jég?visca el barca írta:storm of the centuryvonalzóval megmértem, az erkélyen 16 cm vastag jégréteg áll
geridoss nekem is adj abból a cuccból

- visca el barca
- Presidente del Barça
szerintem hagyd abba az LSD-t, nem biztos h ilyen mértékben jót teszgeridoss írta:itt jégágyúnak csúfolt akármivel fellőnek ilyen ionizált valamit (![]()
![]()
), aztán az már odafent szétküldi a jeget

Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...

- geridoss
- Director del Fútbol
VEB, Heves megyén belül merre? Én Andornakon, itt jégágyúnak csúfolt akármivel fellőnek ilyen ionizált valamit (
), aztán az már odafent szétküldi a jeget, így nagyon apró jég potyog errefelé már évek óta hálistennek. Bár érdekes, Egerben múltkor elkapott egy igen nagy jégeső, lehet be volt rúgva az ágyúkezelő, mert úgy hallottam nem egy jóravaló ember.

"Látta a Real Madrid Villareal elleni 6-2-es győzelmét?" " Nem láttam, viszont emlékszek egy 6-2-re a Bernabeuból..." /Joan Laporta/
Visca el Barca!
Visca el Barca!
- visca el barca
- Presidente del Barça
ettől konkrétan nem elázol hanem meghalszS.Agüero írta:Berényben, ja, ahogy nézem, lehet, hogy pont elkerül minket, megy délkelet irányba. Jó lenne nem elázni focizás közben...

Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...

- visca el barca
- Presidente del Barça
heves megyeS.Agüero írta:Az igen. Nálunk idő Miami, sunshine.visca el barca írta:storm of the centuryvonalzóval megmértem, az erkélyen 16 cm vastag jégréteg áll
![]()
Merre laksz?
ha berényben vagy, fél óra múlva megkapod

- visca el barca
- Presidente del Barça
storm of the century
vonalzóval megmértem, az erkélyen 16 cm vastag jégréteg áll 

- MatyiG
- Adminisztrátor
Ne is mondd, 7-8 éve miket műveltem, csak az igazolások topikban.recrea írta:A saját régi hozzászólásokat is érdemes olvasgatni, ha valaki magyon unatkozik...fájdalmas. Az ember nem veszi észre, h változik, ezeket olvasgatva pedig néha nem ismerek magamra. Nagyon ritkán előszedem, nem tudom, h van-e még ez a funkció.

A saját régi hozzászólásokat is érdemes olvasgatni, ha valaki nagyon unatkozik...fájdalmas. Az ember nem veszi észre, h változik, ezeket olvasgatva pedig néha nem ismerek magamra. Nagyon ritkán előszedem, nem tudom, h van-e még ez a funkció.
A hozzászólást 2 alkalommal szerkesztették, utoljára recrea 2017.05.07. 20:40:48-kor.
Semmi extra csak amikor az elso forumtalit rendezték akkor az egyik tag (Shark?) csinált meghívókat amire rárakta a Nike meg a SportTV lógóját az admin meg kiakadt hogy ez törvénybe ütközik stb.MQuCsabi írta:Kérlek, meséljétek el nekem ezt a feljelentős sztorit![]()
Akár pü-ben is jöhet, ha nem akRtok ujabb lavinát elinditNi, de megöl a kiváncsiság

Amugy az Archiváltba ott van minden régi balhé 1-2t érdemes visszaolvasni

A chatet nem tervezik visszaállitani? Az is jó volt

“Mindig is elakartam jutni Kínába. Soha nem gondoltam volna, hogy idővel Kína jön el hozzám.”
- Normandia
- Director del Fútbol
...és már majdnem fel is nőttél, repül az idő.S.Agüero írta: Régi szép idők, lehet, hogy meg sem történt.![]()
Durva, hogy már 11 évesen regisztráltam, több, mint 8 éve...![]()

"Diego Simeone: "Diego (Maradona) megtöltött minket érzelmekkel, de azt mondom, kétségek nélkül, hogy Messi jobb játékos, mint Maradona volt."
- MatyiG
- Adminisztrátor
Régi szép idők, lehet, hogy meg sem történt.de szép is volt, amikor még Matyi volt az egyik "legkisebb", ő pl értette az oltogatást, hogy nevelő célzatú volt![]()
de elmúlt ez az idő, felnőnek a gyerekek, még Matyi is hamarosan volán mögé ülhet, már egy ideje legálisan is ihat alkoholt,szóval változik a világ

Durva, hogy már 11 évesen regisztráltam, több, mint 8 éve...

- Normandia
- Director del Fútbol
Kash, nem gondolom, hogy jó a döntésed, de ez a tied, ergo nem is vitáznék ezzel. Ugyan nem értem miért gond az, ha nem tudsz hozzászólni dolgokhoz és ez által kívülállónak érzed magad, de hidd el, itt sokan nem tudnak érdemben hozzászólni dolgokhoz, még is megteszik.
Ennek ellenére úgy gondolom, hogy ez a fórum még mindig színvonalasabb, mint sok más hasonló céllal létrejött honlap. Vannak kimondottan jól és élvezetesen írók, akikre érdemes odafigyelni, pl. Imperial.
Vannak a szarkasztikus, iróniával és nem kevés humorral megáldott olvtársak, akik jókor írnak jókat és bizony sokat kacagok rajtuk mikor a "nem értők" komolyan veszik. Nekem Te is ilyennek tűntél. Én például így "csoportosítom" a fórumozókat. Persze vannak akiket nem tudok besorolni, mert egyiknek sem felel meg pl. Samper, akinek rengeteg jó meglátása van a sok néha számomra értelmetlennek tűnő hsz-i mellett. Mind ezekkel együtt én így kedvelem ezt a fórumot, mert pont az a szép, hogy a stílusok másak.
Vagy ott van Bob, akivel a legtöbbet vitázok, de a legtöbbször is értek egyet vele, csak ugye, akkor nem írok, így olybá tűnik, hogy kimondottan "utazok rá", pedig nem.
Szóval így jó, ahogy van, ne akarj megfelelni másoknak és ha nem értesz egyet, akkor közöld velük a véleményed. Végül is ez a fórum lényege.

Vannak a szarkasztikus, iróniával és nem kevés humorral megáldott olvtársak, akik jókor írnak jókat és bizony sokat kacagok rajtuk mikor a "nem értők" komolyan veszik. Nekem Te is ilyennek tűntél. Én például így "csoportosítom" a fórumozókat. Persze vannak akiket nem tudok besorolni, mert egyiknek sem felel meg pl. Samper, akinek rengeteg jó meglátása van a sok néha számomra értelmetlennek tűnő hsz-i mellett. Mind ezekkel együtt én így kedvelem ezt a fórumot, mert pont az a szép, hogy a stílusok másak.
Vagy ott van Bob, akivel a legtöbbet vitázok, de a legtöbbször is értek egyet vele, csak ugye, akkor nem írok, így olybá tűnik, hogy kimondottan "utazok rá", pedig nem.

Szóval így jó, ahogy van, ne akarj megfelelni másoknak és ha nem értesz egyet, akkor közöld velük a véleményed. Végül is ez a fórum lényege.
"Diego Simeone: "Diego (Maradona) megtöltött minket érzelmekkel, de azt mondom, kétségek nélkül, hogy Messi jobb játékos, mint Maradona volt."
2004-ben regiztem a fórumra, megnyugtatok mindekit, egyáltalán nem volt "magasabb" a fórum színvonala, jelentsen akármit is a kifejezés. Ötletem nincs, h ezt miért írjátok, sokkal több személyeskedés meg ocsmány beszéd volt, amiknek egyébként a híve vagyok, bizonyos szintig bőven megengedett lehetne, persze kérdés a szint.
Kevesebbn meg azért vagyunk, mert vannak Facebook csoportok, ami helyettesíti a fórumot.
Kevesebbn meg azért vagyunk, mert vannak Facebook csoportok, ami helyettesíti a fórumot.
Mihii ...ha jól emlékszem Schumis avával. Vele jó sokat dumáltunk a Trónok harcáról is...PCsabi írta:Kash, akkor most maradsz vagy sem?
Régi arcok még, Csongor, anti, Vito, Saviola...
Abi & Tito
-
- aka Game90
Kash, akkor most maradsz vagy sem? 

A vezetőségnek be kéne számoltatni LE-t a sorozatban 2:0 után
kiengedett meccsekről - mégpedig írásban is, szóban is.
Ha bajnokok leszünk, akkor azt lehet mondani: van ilyen.
Ha nem, akkor azt kell mondani: ne legyen ilyen!
kiengedett meccsekről - mégpedig írásban is, szóban is.
Ha bajnokok leszünk, akkor azt lehet mondani: van ilyen.
Ha nem, akkor azt kell mondani: ne legyen ilyen!
micsoda téma, embörökNero. írta: Jajj, hány ilyen ember volt már aki fenyegetőzött hogy akkor ő mától nem ír, aztán rá 2 napra ugyanúgy nyomta tovább.Varga Tamás műsorát ugyse fogja uberelni soha senki.

nah igen, az örök etalon VT(negatív értelemben...)
Én se vagyok már aktív, viszont azért nagyvonalakban tisztában vagyok a történésekkel, és szomorúvá tesz már maga a tény, hogy megint elszaporodtak a személyeskedések, melyek ugyan régen is jelen voltak, viszont mégis más volt...
de szép is volt, amikor még Matyi volt az egyik "legkisebb", ő pl értette az oltogatást, hogy nevelő célzatú volt

de elmúlt ez az idő, felnőnek a gyerekek, még Matyi is hamarosan volán mögé ülhet, már egy ideje legálisan is ihat alkoholt,szóval változik a világ

- visca el barca
- Presidente del Barça
iszonyat durva, hogy mennyire nem emlékszem rájuk. egyedül charlie rémlik a songokus avatárjával, meg krojf, a gépész, aki mindig verseket írtcsababarca írta:grecki, Hanonymus, Silvanus, Charlie, Bodi, Rapika,Szakacs, Boixos, rhynn, Krojf, stb emberkékkel is fórumoztam.

amúgy egyértelmű, hogy sokan "kiöregedtek", család, sok meló, egyszerűen kinőttek a fórumból.

Tottal ugyanez..ferninho írta:Nekem pl az első megmaradt focis emlékem az a Real Madrid-Bayer Leverkusen BL Döntő volt.
Casillas tudjuk mit alkotott, onnantól lett nagy kedvencem, következő ilyen meg a rögtön utána lévő VB és Ronaldo, amit ott leművelt meg a haja.
Utana tudjuk hova igazolt így hamar eldőlt az én sorsom is.

Emlekszem,lattunk egy cselt,es rohantunk le a sracokkal probalgatni.

Annyira megneznek 2-3 meccset arrol a VBrol.
" Ha valaki három órát áldoz arra az életéből hogy megnézzen a tv-ben,akkor kötelességem a legjobbat nyújtani. Mindvégig a legjobbat. " - Michael Jordan
rmcf
rmcf
Érdekes amúgy a színvonal kérdése, lehet is benne valami, de szerintem ez nem egy elszigetelten vizsgálható kérdés. Nem fogok most oldalakon át fejtegetni, mert minek.
De ahogy "fiatalodik" az internet, arányaiban értve, úgy itt is egyre több a fiatal, sokszor gyerek fórumozó, akikkel semmi baj nincsen, viszont nyilván másképp látják a dolgokat, másképpen élik meg a csapat sikereit, kudarcait. Szélesebb, szélsőségesebb skálán mozognak az indulatok. Természetszerűleg többször rugaszkodnak el a talajtól (adjunk el mindenkit; mindenki csal, csak mi nem et cetera).
Tekintve, hogy ez az egyetlen értelmes Barcelonával foglalkozó honlap, meg a legaktívabb fórum, így nyilván itt csoportosul mindenki. A csapat sikereinek is biztos, hogy van szerepe a dologban (sőt). Sokan vagyunk, mindenki leírja a véleményét és nem meglepő módon 100 ember harmincféleképpen látja a meccset, játékost, akármit.
Azért annyit megjegyeznék, hogy aki engem idegesít, úgy látom, hogy konstans marhaságot ír (nem biztos, hogy így van, csak na
), annak az írásait egyszerűen nem olvasom el. Bizonyos topikokat is kihagyok sokszor, főleg, ha beindul a gépezet és csodák születnek (pl. Barca vs Real topik, ott egészen zseniális dolgok történnek néha). Szerintem ez lehet a megoldás sok esetben, és ezzel feltaláltam a spanyolviaszt.
Olvastam már olyat is, hogy van, aki nem is olvassa el annak az írásait, akinek nincs avatarja vagy aláírásképe, na, hát akkor engem pl. biztosan kihagy.
De ettől függetlenül is vannak biztosan, akik nem olvassák el a hozzászólásaimat, nem reagálnak, na bumm.
Azért a fórumozás gyakran öncélú, a véleményformálás meg egy belső kényszer is lehet. De mivel sokan vagyunk, sokan mondunk véleményt, vannak konfrontációk, ezeken túl kell lendülni. Én pl. gyakran elkezdek írni egy hsz-t, ha valaki nagyon felhúz, de inkább törlöm az egészet és nem küldöm el, mert ki akar vérre menően vitatkozni a kibertérben?

Tekintve, hogy ez az egyetlen értelmes Barcelonával foglalkozó honlap, meg a legaktívabb fórum, így nyilván itt csoportosul mindenki. A csapat sikereinek is biztos, hogy van szerepe a dologban (sőt). Sokan vagyunk, mindenki leírja a véleményét és nem meglepő módon 100 ember harmincféleképpen látja a meccset, játékost, akármit.
Azért annyit megjegyeznék, hogy aki engem idegesít, úgy látom, hogy konstans marhaságot ír (nem biztos, hogy így van, csak na

Olvastam már olyat is, hogy van, aki nem is olvassa el annak az írásait, akinek nincs avatarja vagy aláírásképe, na, hát akkor engem pl. biztosan kihagy.

Azért a fórumozás gyakran öncélú, a véleményformálás meg egy belső kényszer is lehet. De mivel sokan vagyunk, sokan mondunk véleményt, vannak konfrontációk, ezeken túl kell lendülni. Én pl. gyakran elkezdek írni egy hsz-t, ha valaki nagyon felhúz, de inkább törlöm az egészet és nem küldöm el, mert ki akar vérre menően vitatkozni a kibertérben?