Én Egerben vagyok. Esett egy kört. De jég sehol. Merre volt az a 16 centi jég?visca el barca írta:storm of the centuryvonalzóval megmértem, az erkélyen 16 cm vastag jégréteg áll
geridoss nekem is adj abból a cuccból

Én Egerben vagyok. Esett egy kört. De jég sehol. Merre volt az a 16 centi jég?visca el barca írta:storm of the centuryvonalzóval megmértem, az erkélyen 16 cm vastag jégréteg áll
szerintem hagyd abba az LSD-t, nem biztos h ilyen mértékben jót teszgeridoss írta:itt jégágyúnak csúfolt akármivel fellőnek ilyen ionizált valamit (![]()
![]()
), aztán az már odafent szétküldi a jeget
ettől konkrétan nem elázol hanem meghalszS.Agüero írta:Berényben, ja, ahogy nézem, lehet, hogy pont elkerül minket, megy délkelet irányba. Jó lenne nem elázni focizás közben...
heves megyeS.Agüero írta:Az igen. Nálunk idő Miami, sunshine.visca el barca írta:storm of the centuryvonalzóval megmértem, az erkélyen 16 cm vastag jégréteg áll
![]()
Merre laksz?
Ne is mondd, 7-8 éve miket műveltem, csak az igazolások topikban.recrea írta:A saját régi hozzászólásokat is érdemes olvasgatni, ha valaki magyon unatkozik...fájdalmas. Az ember nem veszi észre, h változik, ezeket olvasgatva pedig néha nem ismerek magamra. Nagyon ritkán előszedem, nem tudom, h van-e még ez a funkció.
Semmi extra csak amikor az elso forumtalit rendezték akkor az egyik tag (Shark?) csinált meghívókat amire rárakta a Nike meg a SportTV lógóját az admin meg kiakadt hogy ez törvénybe ütközik stb.MQuCsabi írta:Kérlek, meséljétek el nekem ezt a feljelentős sztorit![]()
Akár pü-ben is jöhet, ha nem akRtok ujabb lavinát elinditNi, de megöl a kiváncsiság
...és már majdnem fel is nőttél, repül az idő.S.Agüero írta: Régi szép idők, lehet, hogy meg sem történt.![]()
Durva, hogy már 11 évesen regisztráltam, több, mint 8 éve...![]()
Régi szép idők, lehet, hogy meg sem történt.de szép is volt, amikor még Matyi volt az egyik "legkisebb", ő pl értette az oltogatást, hogy nevelő célzatú volt![]()
de elmúlt ez az idő, felnőnek a gyerekek, még Matyi is hamarosan volán mögé ülhet, már egy ideje legálisan is ihat alkoholt,szóval változik a világ
Mihii ...ha jól emlékszem Schumis avával. Vele jó sokat dumáltunk a Trónok harcáról is...PCsabi írta:Kash, akkor most maradsz vagy sem?
Régi arcok még, Csongor, anti, Vito, Saviola...
micsoda téma, embörökNero. írta: Jajj, hány ilyen ember volt már aki fenyegetőzött hogy akkor ő mától nem ír, aztán rá 2 napra ugyanúgy nyomta tovább.Varga Tamás műsorát ugyse fogja uberelni soha senki.
iszonyat durva, hogy mennyire nem emlékszem rájuk. egyedül charlie rémlik a songokus avatárjával, meg krojf, a gépész, aki mindig verseket írtcsababarca írta:grecki, Hanonymus, Silvanus, Charlie, Bodi, Rapika,Szakacs, Boixos, rhynn, Krojf, stb emberkékkel is fórumoztam.
Tottal ugyanez..ferninho írta:Nekem pl az első megmaradt focis emlékem az a Real Madrid-Bayer Leverkusen BL Döntő volt.
Casillas tudjuk mit alkotott, onnantól lett nagy kedvencem, következő ilyen meg a rögtön utána lévő VB és Ronaldo, amit ott leművelt meg a haja.
Utana tudjuk hova igazolt így hamar eldőlt az én sorsom is.