visca el barca írta:300 millából pont kijönne hulk meg kaká
Még Bobot megvárom, hogy elmagyarázza miért lesz ez nekünk jóS.Agüero írta:Adjuk el ingyen, tett annyit a klubért.
Szerintem adjuk el. Mert hát "Més que un club", nem a játékosok a lényegek. Bartóék jöhetnek majd hogy 1 éven belül hoztak 522 milliót meg végre nincs csődben a klub. Hullámvölgyek voltak, lesznek de a klub örökvisca el barca írta:Manchester City are ready to pay Messi's €300m release clause. (egy francia sportujsagiro+kommentátor tweetje)
Én anno azt gondoltam, h Pep rögtön rápróbál, ahogy leül a City kispadra. Biztos vagyok benne, h tartják a kapcsolatot.visca el barca írta:Manchester City are ready to pay Messi's €300m release clause. (egy francia sportujsagiro+kommentátor tweetje)
Nem akarok kötekedni , de mond már meg nekem légy szíves, hogy mitől jobb Dembélé mint ők?? És az hogy nagy tehetség meg fiatal az nem számít, mert nekünk jelenleg a legjobb opciók kellenek és nem a jövő nagy reménységei !S.Agüero írta:Azért ne legyen már a Costa-Bernardeschi páros egy szinten Dembélével...
Azért na...Dembélé teljesen más szint már most. Ha pedig nagyjából beérik, akár Neymar szintjét is hozhatja simán, sőt...Barca420 írta: Közben a Juve meg megvette a Douglas Costa-Bernardeschi pakkot durván 80millióért, úgy hogy egyik se rosszabb játékos mint Dembélé !!
Azért Higanyt akkor gólkirályként vették meg, és más mozdítható normális középcsatár meg nem nagyon volt és az előző szezonba is lőtt 24-et szóval azért annyira nem volt NAGY mellélépés !Nyiri81 írta:Tavaly meg megvette Higanyt 100 ért... Ők is tudnak mellé lépni. Mondjuk sokkal ritkábban.Barca420 írta:Közben a Juve meg megvette a Douglas Costa-Bernardeschi pakkot durván 80millióért, úgy hogy egyik se rosszabb játékos mint Dembélé !!
Tavaly meg megvette Higanyt 100 ért... Ők is tudnak mellé lépni. Mondjuk sokkal ritkábban.Barca420 írta:Közben a Juve meg megvette a Douglas Costa-Bernardeschi pakkot durván 80millióért, úgy hogy egyik se rosszabb játékos mint Dembélé !!
Azért nem kell Draxler mert nem felkapott sztárigazolás lenne! Szerintem a német jobb mint Dembélé, csak nekünk a jövő nagy tehetsége kell ,mert mi most amúgy is úgy állunk hogy elfér a csapatba egy kiforratlan gyerek akiből vagy lesz valaki vagy nem...rikko írta:Skysports szerint a PSG akár 32 milkáért is eladná Draxlert.... kérdem én nekünk miért nem ér meg ennyit a srác ? Szeritem van annyira jó, mint Dembele... és nem is fájna 130-ba....
Komolyan hihetetlen , hogy mi Paulinho-t veszünk 40-ért... Juve meg 20-ért Matuidi-t....
Elsírom magam vazeeee![]()
![]()
Szerintem egyáltalán nem köpköd, csak egy profi sportigazgató aki tudja hogy a Barca a markában van. Ennyi. Nyiltan jelezte, hogy ha fizetnek mehet, ha nem nem. Ennyi.visca el barca írta:nem tudom én végig olvasatam, nekem egyértelműen az jön le, hogy köpköd ezerrel minket, és iszonyatosan pipa, mert nem fogják tudni megtartani...
Szerintem ránk is dühös, meg Dembéléből is elege van, és le akarja már zárni minél előbb ezt az egészet. Most olvastam az elejét, ez kimaradt:visca el barca írta:nem tudom én végig olvasatam, nekem egyértelműen az jön le, hogy köpköd ezerrel minket, és iszonyatosan pipa, mert nem fogják tudni megtartani...
nem tudom én végig olvasatam, nekem egyértelműen az jön le, hogy köpköd ezerrel minket, és iszonyatosan pipa, mert nem fogják tudni megtartani...palesz77 írta:Watzke: "There are only 2 possibilities: We have a claim, if Barça fulfill it soon, he can go. If they don't pay, he remains our player."
Watzke: "The fee we want is not as high as the press is speculating."
Interviewer, jokes: "So it's higher then?"
Watzke: "No comment"
Watzke: "Dembélé is Barça's option No. 1 oin this position. They don't have a No. 1B or No. 1C option. They know he's an excellent player."
Watzke: "I'm 100% sure Dembélé wouldn't have done this for any other club in the world. He has a affinity for Barcelona."
A Dormtund sportigazgatóját hallhattuk. Ha ezt innen nem sikerül nyélbe ütni..
palesz77 írta:Watzke: "There are only 2 possibilities: We have a claim, if Barça fulfill it soon, he can go. If they don't pay, he remains our player."
Watzke: "The fee we want is not as high as the press is speculating."
Interviewer, jokes: "So it's higher then?"
Watzke: "No comment"
Watzke: "Dembélé is Barça's option No. 1 oin this position. They don't have a No. 1B or No. 1C option. They know he's an excellent player."
Watzke: "I'm 100% sure Dembélé wouldn't have done this for any other club in the world. He has a affinity for Barcelona."
A Dormtund sportigazgatóját hallhattuk. Ha ezt innen nem sikerül nyélbe ütni..
Ne , ne csináldCestus írta:
Di María miért nem lesz jó kétszer annyiért?
Di María miért nem lesz jó kétszer annyiért?rikko írta:Skysports szerint a PSG akár 32 milkáért is eladná Draxlert.... kérdem én nekünk miért nem ér meg ennyit a srác ? Szeritem van annyira jó, mint Dembele... és nem is fájna 130-ba....
Komolyan hihetetlen , hogy mi Paulinho-t veszünk 40-ért... Juve meg 20-ért Matuidi-t....
Elsírom magam vazeeee![]()
![]()