recrea írta:Túl népszerű nem leszek, de összeségében ésszerűbb lett volna Messit eladni 300-ért, mint Neymart 222-ért.
A jelent nézve nem, de a jövőt nézve könnyen lehet. (Bár aztán ki tudja, lehet Neymar 28 évesen már kiégett volna itt, és ugyanúgy Messi és Neymar nélkül maradtunk volna ,de ez lehet csak önvígasztalás)
Én Neymarban láttam azt, hogy miután eljön az a nagyon szomorú pillanat amikor Messi szögre akasztja a stoplist, akkor Neymar legyen a jövő Barcájának a vezére.
Valahogy úgy, ahogy ezt tette 2015 őszén amikor Messi sérült volt, szerintem zseniális volt az a játék is, és akkor éreztem először, hogy talán valamennyire feledtetni tudja azt idővel, hogy Messi visszavonult.
Ezért is vagyok hihetetlenül csalódott és szomorú, mert ezzel a Barca jelenének és jövőjének kirakósjátékának egy hatalmas darabja ment el.
Mégegy olyan játékos mint Messi nem lesz egyhamar, pláne nem biztos hogy a Barcában, ezért kéne minden egyes hátralévő szezonjából a lehető legjobbat kihozni, de így hogy Paulinhokkal próbálunk erősíteni, meg Neymar helyét Deulofeuval betölteni, akkor még egy szezont elpazarlunk a hátralévő szezonjaiból, és ne csodálkozzunk ha elgondolkozik a váltáson, mert mindent tőle várnak el, és nem hoznak minőségi embereket mellé...