koczanattila9 írta:
Én azért még Gomest hozzá raktam volna Rafinha helyett, többet hozzá tudna tenni mint a portugál
és jobban is illeszkedik a csapatba csak hát a sérülékenysége a baj.
Rafinha sajnos a középpálya Vermaelen-je, Denisben nem látom, hogy valaha is képes lenne robbantani. Vidalnak nincs posztja. Komolyabb ellenféllel szemben védőmunkát nem lehet rábízni, támadásban pedig vannak nála jobbak. Ráadásul szerintem nála fejben sincs minden rendben. Csakúgy, mint Deulofeu esetében. Divat ugyebár Luis Enriquét szapulni, de nem véletlen,hogy ő is anno. mentális gondokra hivatkozva nem tartott igényt rá. És hasonló okok miatt jegelte Vidalt is... Arda a no komment kategória.
Gomes meg akárhányszor pályára lép, inkább oda se nézek, annyira rossz ahogyan szenved és szerencsétlenkedik, de azért mindenkit nem lehet szélnek erszteni, és őt már csak a piaci értéke miatt tartanám meg.
Egy Rakéta, Busi, Don, Róbert, Pál, Fülöp, Gomes, Aleña szettel szerintem bőven jók lennénk a szezon második felére.
Viszont biztos volt már téma korábban, szóval előre elnézést, de ha van esetleg olyan fórumtársam, aki szerint Griezmann leigazolása esetén van létjogosultsága az öt nagyágyú egyidejű szerepeltetésének, az levezetné nekem, miként oldaná azt meg?
Kérdezem mindezt úgy, hogy nálam Grízes top5, és évek óta elnéztem volna őt már gránátvörös-kékben. Neymar helyén mondjuk, de akkor Dembelé meg hova?