Én azért még Gomest hozzá raktam volna Rafinha helyett, többet hozzá tudna tenni mint a portugálGauchomester írta:Aztán tavaszra meg is lehetne végre a szűkebb (-4) keret.
és jobban is illeszkedik a csapatba csak hát a sérülékenysége a baj.
Én azért még Gomest hozzá raktam volna Rafinha helyett, többet hozzá tudna tenni mint a portugálGauchomester írta:Aztán tavaszra meg is lehetne végre a szűkebb (-4) keret.
Ezt mondjuk tényleg csak a vak nem látja. Ők így öten mehetnének is télen. + a kisfőnök (Stalkyard írta:Rá nem jöttem volna, basszus, tényleg...Samper írta:A holnapi keretből egyértelmű, hogy kikma B-listások Valverdenél: Denis Suárez, Arda Turan, Rafinha, Deulofeu and Aleix Vidal.
Épp most akartam írni.Tromort77 írta:Barça's official YouTube channel have created a playlist titled 'YERRY MINA.' The video is pre-uploaded and it's set to private.
Only a matter of time.
Lassan védjeggyé válik az iylen típusú bejelentés.
Rá nem jöttem volna, basszus, tényleg...Samper írta:A holnapi keretből egyértelmű, hogy kikma B-listások Valverdenél: Denis Suárez, Arda Turan, Rafinha, Deulofeu and Aleix Vidal.
Szerintem simán ér annyit, csak nem nekünk. Deu szintje pont a Napoli. Közel a legjobbakhoz, de sose fog közéjük tartozni. Ott nincs akkora teher. Nem nyersz semmit, nincs gond, nem megy a játék, nem feltétlen hoznak azonnal helyettest. Ez az üzlet mindkét félnek jó lenne. Mi korrekt összeget kapunk érte, a Napoli pedig kap egy játékost, aki szerintem be fog nekik válni.visca el barca írta:Deulofeu will join Napoli for four seasons. The Italian club will pay Barça €18m + €2m in variables. [rai1]
évezred üzlete lenne. de kétlem h bárki is fizetne érte ennyit. a negyedét se éri
Mondjuk itt nem nagyon kéne félni a 80%-os labdabirtoklástól se szerintem. Elég FIFA csapat lett ez Matyi.Sinya22 írta:Mai fociban nem nagyon fér bele,hogy ennyire támadó csapattal kiálljunk. Akkor se, ha 80% a labdabirtoklás.
Ez nagyon szép,csak nulla lenne a védekezésünk. Már az MSN-nél is voltak meccseink,amikor simán lekontrázott minket bárki,mert max Neymar volt az,aki segített hátul is. Ez meg akárhogy nézem,4 abszolút támadó játékos,mondjuk Cou félig meddig középpályásS.Agüero írta:
----------Sua
Griez
--------------------Demb
-------------Messi
-----Cou
---------------Busi
A két szélsővédő itt nyilván nem jönne annyira előre, mint ahogy szokott. De nyilván itt vissza kéne zárni a két szélen Dembélének és Griezmann-nak.
Ez a felállás véleményem szerint teljesen lehetetlenS.Agüero írta:Egy nagyon offenzív csapatként ez is elképzelhető akár:
----------Sua
Griez
--------------------Demb
-------------Messi
-----Cou
---------------Busi
Kétlem, mivel ő Christensen.BarcafanTomee írta:A Chelsea-s gyerekről van szó? Mert ő most hosszabbított 2 napja.Samper írta:felvetődött Christiansen leigazolása januárban.Mina fog jönni, nem kell hinni a pletykáknak.
A Chelsea-s gyerekről van szó? Mert ő most hosszabbított 2 napja.Samper írta:felvetődött Christiansen leigazolása januárban.
Egyetértek. Hiányozni fog nagyon a Kisfőnök.BarcafanTomee írta:Olvasom, hogy Mina ügyében már csak apróságokon megy a vita. Remélem ma le tudják zárni. Mert akkor a KisFőnök kaphatna holnap egy igazi búcsú meccset a Camp Nouban. Megérdemelné. Had tapsolja meg a közönség meg dobálják a társak, sokat tett a csapatért a pályán és azon kívül is.