Barca Igazolások

Mi a véleményed a csapat igazolási terveiről, hátországáról, vezetőségéről? Miért jó vagy rossz a taktikánk? Mi lesz a klub jövője? A csapat mögötti eseményekről és az események alakítóiról beszélgethetsz itt!
Subinho
Director del Fútbol

2018.01.11. 10:23:09

lics írta:Akkor most télen 4 távozó lesz valószínűleg? Vidal vissza menne a Sevillához, Deolofeu Napoli, Rafinha Inter, Arda Basaksehir?
Hozzácsapnám még Gomest és így jó is lenne. Bár Vidallal nincs bajom igazán, de nincs itt helye. Denis meg maradhatna cserének.
Viszont az tuti, hogy nulla pénzt fogunk kapni értük! Jó ha összesen vagy 30 misit....
lics
Jugador d'estrella

2018.01.11. 09:42:57

Akkor most télen 4 távozó lesz valószínűleg? Vidal vissza menne a Sevillához, Deolofeu Napoli, Rafinha Inter, Arda Basaksehir?
Nero.
Llegenda del Barça

2018.01.11. 08:53:17

Samper írta:A holnapi keretből egyértelmű, hogy kikma B-listások Valverdenél: Denis Suárez, Arda Turan, Rafinha, Deulofeu and Aleix Vidal.
Komoly az angolod 8)

Ma menni kell, a Celta nem olyan rossz és az 1-1el teljesen nyílt minden. Félidőnként kell rúgni egyet és akkor megvan.
“Mindig is elakartam jutni Kínába. Soha nem gondoltam volna, hogy idővel Kína jön el hozzám.”
Fecooo
Llegenda del Barça

2018.01.11. 06:48:10

Samper írta:A holnapi keretből egyértelmű, hogy kikma B-listások Valverdenél: Denis Suárez, Arda Turan, Rafinha, Deulofeu and Aleix Vidal.
Kép
Samper
Director del Fútbol

2018.01.11. 06:29:37

Sokakkal ellentétben úgy gondolom, hogy Gomes hasznosabb kiegészítő ember Valverde számára, mint a többi játékos, akiknek kifelé áll a szekere rúdja. Ez a szerep azonban magának Gomesnek nem felel meg. Így sorsa azon múlik, hogy talál-e magának olyan kérőt, amelyik a Barca számára is elfogadható vételárat hajlandó érte fizetni. Kótyavetye nem lesz.
Gauchomester
Entrenador del Barça

2018.01.11. 01:19:42

koczanattila9 írta:
Én azért még Gomest hozzá raktam volna Rafinha helyett, többet hozzá tudna tenni mint a portugál
és jobban is illeszkedik a csapatba csak hát a sérülékenysége a baj.
Rafinha sajnos a középpálya Vermaelen-je, Denisben nem látom, hogy valaha is képes lenne robbantani. Vidalnak nincs posztja. Komolyabb ellenféllel szemben védőmunkát nem lehet rábízni, támadásban pedig vannak nála jobbak. Ráadásul szerintem nála fejben sincs minden rendben. Csakúgy, mint Deulofeu esetében. Divat ugyebár Luis Enriquét szapulni, de nem véletlen,hogy ő is anno. mentális gondokra hivatkozva nem tartott igényt rá. És hasonló okok miatt jegelte Vidalt is... Arda a no komment kategória.
Gomes meg akárhányszor pályára lép, inkább oda se nézek, annyira rossz ahogyan szenved és szerencsétlenkedik, de azért mindenkit nem lehet szélnek erszteni, és őt már csak a piaci értéke miatt tartanám meg.

Egy Rakéta, Busi, Don, Róbert, Pál, Fülöp, Gomes, Aleña szettel szerintem bőven jók lennénk a szezon második felére.

Viszont biztos volt már téma korábban, szóval előre elnézést, de ha van esetleg olyan fórumtársam, aki szerint Griezmann leigazolása esetén van létjogosultsága az öt nagyágyú egyidejű szerepeltetésének, az levezetné nekem, miként oldaná azt meg?
Kérdezem mindezt úgy, hogy nálam Grízes top5, és évek óta elnéztem volna őt már gránátvörös-kékben. Neymar helyén mondjuk, de akkor Dembelé meg hova?
koczanattila9
Barça C

2018.01.10. 23:45:26

Gauchomester írta:Aztán tavaszra meg is lehetne végre a szűkebb (-4) keret.
Én azért még Gomest hozzá raktam volna Rafinha helyett, többet hozzá tudna tenni mint a portugál
és jobban is illeszkedik a csapatba csak hát a sérülékenysége a baj.
MatyiG
Adminisztrátor

2018.01.10. 22:32:39

Ez már nagyjából hivatalossá teszi az átigazolást. :)
Gauchomester
Entrenador del Barça

2018.01.10. 22:30:56

Stalkyard írta:
Rá nem jöttem volna, basszus, tényleg...
Ezt mondjuk tényleg csak a vak nem látja. Ők így öten mehetnének is télen. + a kisfőnök ( :( )
Aztán tavaszra meg is lehetne végre a szűkebb (-4) keret.
MessiNeymarSuarez
Presidente del Barça

2018.01.10. 22:22:07

Tromort77 írta:Barça's official YouTube channel have created a playlist titled 'YERRY MINA.' The video is pre-uploaded and it's set to private.

Only a matter of time.

Lassan védjeggyé válik az iylen típusú bejelentés. :D
Épp most akartam írni. :lol:

https://www.youtube.com/watch?v=zzm1AVd ... F1I-gdLe-I" target="_blank

Tuti Palesz videóját várják. :D

Van egy stílusunk az biztos, nálunk komolyabban csak a Besiktas tolja :lol:
https://www.youtube.com/watch?v=6JQ-EsQ6yWY" target="_blank
Tromort77

2018.01.10. 22:15:29

Barça's official YouTube channel have created a playlist titled 'YERRY MINA.' The video is pre-uploaded and it's set to private.

Only a matter of time.

Lassan védjeggyé válik az iylen típusú bejelentés. :D
Stalkyard
Director del Fútbol

2018.01.10. 21:49:50

Rá nem jöttem volna, basszus, tényleg...
Az éjjel soha nem érhet véget!

Klopp on Coutinho bid: "I think tomorrow they (Barcelona) will offer a McDonald's Happy Meal and we get the toy as well!?"
Samper
Director del Fútbol

2018.01.10. 21:45:16

A holnapi keretből egyértelmű, hogy kikma B-listások Valverdenél: Denis Suárez, Arda Turan, Rafinha, Deulofeu and Aleix Vidal.
El Pistolero
Jugador del Barça

2018.01.10. 20:01:40

Legalább a nyári ára felett adjuk el, ez már nagy szó.

"Kis keretet szeretnék, körülbelül 20 játékossal mert gyakrabban szeretnék lehetőséget adni a B csapat játékosainak." - ezt nyilatkozta most Valverde. Ez azért elég megnyerő. Mindenesetre én már annak nagyon örülnék, ha Ardát és Deulot ki sikerülne szórni. Mascherano távozásának annyira nem örülök, de ez már nem a klub döntése. Továbbá én hiszem, hogy Rafinha is távozni fog legkésőbb a nyáron.

Lehet mégse állnak annyira rosszul a dolgok? Ha még távozna Gomes-Denis-Vidal hármas, sehol se lenne gyenge láncszeme a csapatnak.
noname
Llegenda del Barça

2018.01.10. 19:27:43

visca el barca írta:Deulofeu will join Napoli for four seasons. The Italian club will pay Barça €18m + €2m in variables. [rai1]

évezred üzlete lenne. de kétlem h bárki is fizetne érte ennyit. a negyedét se éri
Szerintem simán ér annyit, csak nem nekünk. Deu szintje pont a Napoli. Közel a legjobbakhoz, de sose fog közéjük tartozni. Ott nincs akkora teher. Nem nyersz semmit, nincs gond, nem megy a játék, nem feltétlen hoznak azonnal helyettest. Ez az üzlet mindkét félnek jó lenne. Mi korrekt összeget kapunk érte, a Napoli pedig kap egy játékost, aki szerintem be fog nekik válni.
A Fifa egy szégyen
rikko
Capitá del Barça

2018.01.10. 19:12:33

Én annyit tudok a helyiektől, hogy a nézőszám legfőképp politikai okok miatt csappant. Van 2-3 katalán ismerős és az ő családjaik. Egy része nem szakadás párti másik nem. Van amelyik annyira komolyan vette a Barca "igen"-jét a szakadás mellett, hogy emiatt nem jár ki. Nehéz ezt innen elképzelni, de ott másképp élik meg az emberek ezeket a dolgokat.
Tobias88
Entrenador del Barça

2018.01.10. 16:50:57

Egész jól alakul ez a tél, megszabadulunk Arda / Deulofeu kettőstől, az ősz messze két leggyengébb játékosától. Mascherano távozásának annyira nem örülök, jobb lett volna nyáron meglépni, de ha ennyire menni akar akkor menjen. Középpályáról még így is legalább 1 embertől most meg kellene szabadulni, de sajnos nem hallani Rafinha távozásáról semmi pletykát (még valami Interes volt legutóbb) :|
94:39 6 - 1
davi10
Llegenda del Barça

2018.01.10. 16:39:39

Igen, azért valóban jár a dicséret, hogy hozták a Dembelé + Coutinho + Mina? pakkot, nem tudjuk, hogy ennél olcsóbban lehetett volna-e.
Azért külön dicséret, hogy a Pool végig azt szajkózta, hogy 150 millát kérnek egybe, ők meg valahogy elintézték 120-szal egyelőre.

A kikukázást majd akkor dicsérem meg, ha mindenki aláírt az új klubjához, de ha tényleg haladnak valamerre, akkor azért is piros pont.

Az viszont ugyanolyan gáz, hogy mind Arthur, mind Griezmann megkeresésével megint leégették magukat és megint ettől volt hangos a sajtó. Főleg, ha Arthurt nem is hozzuk a végén.

És szerintem sem Coutinhot, sem Dembelét nem tudtuk volna elhozni ha nem tagadják meg az edzést illetve nem kamuznak sérülést és ehhez hasonló finomságok, de ez már részletkérdés.

Ami kicsit off: a nézőszám láthatóan elég alacsony, ez nem tudom miért van, de ha jól érzem a stadionok megtöltése valahol az elnök feladata is, mert a játékosok megcsinálják az ő részüket (elég eredményes féléven vagyunk túl), mégha nem is olyan látványosan, emellett a világ legjobbja nálunk játszik.
Nem akarom ezt is a nyakukba varrni, de tényleg nem értem a visszaesést, és ha jól emlékszem erre már más is felfigyelt.
Kép
"A Futball nyer, ha a Barca nyer"
"Ez a két szín, zöld és fehér minden másnál többet ér
Hát indulj és bátran énekelj velünk egy dalt a Fradiért"
Cestus
Director del Fútbol

2018.01.10. 16:12:47

Más fórumozótársakhoz hasonlóan én is sokat fikáztam a vezetőséget nyáron, így úgy korrekt, ha a mostani teljesítményük előtt megemelem a kalapom. Amit Neymar kiválása óta csinálnak, az nagyon komoly. Normális focistákat és edzőt hoztak ide, valamint a töltelék továbbadása is látszólag folyamatban van, bármi is lesz végül. Mindez télen ráadásul.
"It is what it is."

- Ernesto Valverde, 2019, közvetlenül az anfieldi vereség után.
nagyatyesz
Entrenador del Barça

2018.01.10. 15:49:04

Komolyan egyre jobban érzem magam. Jött Coutinho, most Arda ügynöke nyilatkozott, hogy ügyfele megy haza Isztambulba, és ahogy én kivettem a szavaiból nem kölcsönről lenne szó. Bármit kapunk érte jó, csak ne kölcsönbe menjen. Az 5-10 millió közötti összeg bőven jó, akár több részletben is, annak fényében, hogy -20 lenne ha itt ücsörögne még 2 és fél évig. Deut ugyancsak ha fixre elviszik többért, mint amennyiért visszavettük és bontok egy pezsgőt! Ha ebből a 2 játékosból 25-30 körül kiszedünk, akkor az több mint jó (pláne magunkat ismerve...) Rafinha kölcsön adása sokkal egyszerűbb lesz, mert ő is menni akar, az az érdeke, nem is agyonfizetett, szóval attól nem tartok. Marad a Denis, Gomes, Vidal pakk, akik periférián vannak, ritkán játszanak, uh közülük is mehet most is valaki, habár én Gomest leszámítva bírom őket, de nem idevalók ők.
visca el barca
Presidente del Barça

2018.01.10. 15:22:03

Deulofeu will join Napoli for four seasons. The Italian club will pay Barça €18m + €2m in variables. [rai1]

évezred üzlete lenne. de kétlem h bárki is fizetne érte ennyit. a negyedét se éri
Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...
Kép
palesz77
Az Év fórumozója 2014 & 2015

2018.01.10. 15:19:30

Sinya22 írta:Mai fociban nem nagyon fér bele,hogy ennyire támadó csapattal kiálljunk. Akkor se, ha 80% a labdabirtoklás.
Mondjuk itt nem nagyon kéne félni a 80%-os labdabirtoklástól se szerintem. Elég FIFA csapat lett ez Matyi. :D
Sinya22
Director del Fútbol

2018.01.10. 15:14:37

S.Agüero írta:
----------Sua
Griez
--------------------Demb
-------------Messi
-----Cou
---------------Busi

A két szélsővédő itt nyilván nem jönne annyira előre, mint ahogy szokott. De nyilván itt vissza kéne zárni a két szélen Dembélének és Griezmann-nak.
Ez nagyon szép,csak nulla lenne a védekezésünk. Már az MSN-nél is voltak meccseink,amikor simán lekontrázott minket bárki,mert max Neymar volt az,aki segített hátul is. Ez meg akárhogy nézem,4 abszolút támadó játékos,mondjuk Cou félig meddig középpályás :D Ha jön is Griezmann,nem hinném hogy bármikor is egyszerre lenne a pályán. Suarezzel,Messivel,Dembelével és Cou-val. Max ha 1 gól kell a bl-ben a továbbjutáshoz,a 85. percben. :D Mai fociban nem nagyon fér bele,hogy ennyire támadó csapattal kiálljunk. Akkor se, ha 80% a labdabirtoklás. Meg ezzel tényleg Alba a felezőt se nagyon léphetné át,jelenleg meg a támadásink 50% az Alba-Messi összjátékból jön,mindenki megeszi meccsenként kétszer legalább.
recrea
Llegenda del Barça

2018.01.10. 14:56:39

S.Agüero írta:Egy nagyon offenzív csapatként ez is elképzelhető akár:

----------Sua
Griez
--------------------Demb
-------------Messi
-----Cou
---------------Busi
Ez a felállás véleményem szerint teljesen lehetetlen :D
MatyiG
Adminisztrátor

2018.01.10. 14:48:48

Szépek ezek a számok Suárez mellett, de szerintem közel ezeket Griezmann is hozná nálunk, azért nem mindegy, hogy milyen felfogásban játszik egy-egy csapat. Plusz megnézném mellé azt is, hogy ki hány helyzetbe/ziccerbe kerül egy meccsen, és mennyit értékesít azokból. Ebben nem hiszem, hogy nagyon elmaradna tőle, sőt.
És egyébként elvileg tényleg EV kérésére érkezne, gondolom, hogy van ötlete, mit kezdene a franciával.
Egy nagyon offenzív csapatként ez is elképzelhető akár:

----------Sua
Griez
--------------------Demb
-------------Messi
-----Cou
---------------Busi

A két szélsővédő itt nyilván nem jönne annyira előre, mint ahogy szokott. De nyilván itt vissza kéne zárni a két szélen Dembélének és Griezmann-nak.
Válasz küldése