Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Nem olyan biztos, még ott van Sevilla isTrollBarcaFan írta:Mindenki biztos lehet benne, hogy Roma-reál lesz
TrollBarcaFan írta:Mindenki biztos lehet benne, hogy Roma-reál lesz
Ronaldinho elment, akkor is volt tragédia, hogy jajj mi lesz... semmi nem lett , mindent megnyertünk.Kovbal88 írta:Nagyon szeretném, hogy idén a Barca nyerje a BL-t.
Mert, akkor egyrészt Messinek több aranylabdája lesz, mint a világ valaha volt legjobb játékosának, másrész meg jövőre lehet duplázni, aztán lehet jön egy olyan korszak, ami már nem ennyire fényes, aggódok a vezetés költekezése miatt, előbb vagy utóbb kidurran a lufi.
Én is nagyon szeretném, pláne ha Iniesta tényleg megy.Kovbal88 írta:Nagyon szeretném, hogy idén a Barca nyerje a BL-t.
Mert, akkor egyrészt Messinek több aranylabdája lesz, mint a világ valaha volt legjobb játékosának, másrész meg jövőre lehet duplázni, aztán lehet jön egy olyan korszak, ami már nem ennyire fényes, aggódok a vezetés költekezése miatt, előbb vagy utóbb kidurran a lufi.
Máskor meg ne hagyjátok, h a frász essen belénk a meccs előtt, őszintén írjátok le mi leszcsababarca írta:akkor jó, elhiszem.soadroli írta:hát én állítom össze, nem tudtad?![]()
amúgy Barcastuff twitteren![]()
gyorsan meg is raktam a Messi duplát 5ezerrel, meg a félidő/vége H/H-t szintén 5ezerrel.
LETS GET READY TO RUBMLEEE!
. A 4-1-es összesítés meg nem reális különbség a két csapat között, ekkora nem volt, de néha nekünk is lehet szerencsénk.[/quote]Kovbal88 írta:[quote="Vakmacska".
Nem hiszem, hogy bármi is megváltozna. Tegnap is mákosak voltunk, meg toltak a bírók.visca el barca írta:
olvasgatva a másik oldalt, meg látva hogy mekkora arcuk van és hogy lefikáznak minket, már én is úgy vagyok vele jöjjenek csak, had húzza őket megint pélóra ez a "gyenge, makkos barcelona"
olvasgatva a másik oldalt, meg látva hogy mekkora arcuk van és hogy lefikáznak minket, már én is úgy vagyok vele jöjjenek csak, had húzza őket megint pélóra ez a "gyenge, makkos barcelona"LG írta:Hasonlóan látom. Annyi különbséggel, hogy a Realt bár a BL egyik favoritjának tartom, nekünk kifejezetten jól megy ellenük, és a két csapat formáját tekintve, szerintem két meccsen egyértelműen esélyesek lennénk ellenük. Felőlem jöhetnek, zúzzuk szét minél hamarabb a tripláról szőtt álmaikat!
Halkan a sarokban megjegyzem, hogy szerintem jelenleg ő a világon a legjobb középhátvéd.visca el barca írta:az a csávó állítom egy év alatt a világ egyik top 3-as védőjévé nőtte ki magát. hihetetlen, csúszik-mászik, szerel, fejel, átmenni nem lehet rajta.
Az első félidőben nem játszott rosszul a Chelsea. Lehet, hogy csak két-három helyzetük volt, de azok elég nagyok voltak. Csak nem rúgták be. Megköszönhetik az ellenfelek, hogy kiejtettük őket. Egy kellemetlen ellenféllel kevesebb van a BL-ben. A 4-1-es összesítés meg nem reális különbség a két csapat között, ekkora nem volt, de néha nekünk is lehet szerencsénk.Vakmacska írta:Tíz emberrel támadtak, és csak 2-3 helyzetig jutottak. Távoli lövésükre, ami eljutott a kapuig, egyre emlékszem, meg volt egy szabi kapufa, meg a meccs végén a szöglet.
Blokkoltuk a lövéseket, nem hagytuk őket távolról lőni, ami az erősségük.
A Kp-juk semmit nem ért, nem tudtak vele fölényt kialakítani.
Biztos nem lett volna ekkora pörgés, ha nincs Messi gyors gólja. Szerintem az első meccs képe lett volna, de hát így alakult. Az angoloknak mindenképpen támadniuk kellett, de igazán sok kreativitás nem volt bennük. A Barca okosan kontrázott, és próbálta lassítani a játékot.
A cserék jók voltak, és szükségsek. Bilbao ellen Cou jó lesz Ini helyett, pihenjen a mester, gyógyuljon meg. Remélem legalább még egy évet marad, ha más nem, legalább cserének, míg Cou teljesen be nem épül a csapatba.
Sokan mondják, hogy szerencsénk volt, meg hogy az angoloknak mennyi helyzetük volt. Hát ezen a szinten már természetes, hogy vannak helyzetek, de azért mi is rúghattunk volna még legalább kettőt, lásd Lajos helyzetét, meg Paula fejesét.
A tizi meg nem volt tizi, hozzáért Piqué, azt ment a triplaszaltó.