Barça a Bajnokok Ligájában
Köszönöm !
TV adja v.hol a sorsolást ?
- MessiNeymarSuarez
- Presidente del Barça
Nem olyan biztos, még ott van Sevilla isTrollBarcaFan írta:Mindenki biztos lehet benne, hogy Roma-reál lesz

TrollBarcaFan írta:Mindenki biztos lehet benne, hogy Roma-reál lesz
Én Sevilla - Real
Barca - Pool
City - Bayern
Roma - Juve
párharcokat tippelnék vagy max pool - bayern csere.
Ronaldinho elment, akkor is volt tragédia, hogy jajj mi lesz... semmi nem lett , mindent megnyertünk.Kovbal88 írta:Nagyon szeretném, hogy idén a Barca nyerje a BL-t.
Mert, akkor egyrészt Messinek több aranylabdája lesz, mint a világ valaha volt legjobb játékosának, másrész meg jövőre lehet duplázni, aztán lehet jön egy olyan korszak, ami már nem ennyire fényes, aggódok a vezetés költekezése miatt, előbb vagy utóbb kidurran a lufi.
Tény Messi-t egy az egyben pótolni nem lehet, viszont csapatként igen.
Illetve ha azt nézem, hogy több, mint 10 éve nagyon toppon vagyunk, számtalan kupát nyertünk ,akkor várható is egy kis visszaesés. Törekedni kell a jobbra ,de mindig nem lehet a hegycsúcson maradni.
-
- Jugador del Barça
Mindenki biztos lehet benne, hogy Roma-reál lesz 

- MessiNeymarSuarez
- Presidente del Barça
Én is nagyon szeretném, pláne ha Iniesta tényleg megy.Kovbal88 írta:Nagyon szeretném, hogy idén a Barca nyerje a BL-t.
Mert, akkor egyrészt Messinek több aranylabdája lesz, mint a világ valaha volt legjobb játékosának, másrész meg jövőre lehet duplázni, aztán lehet jön egy olyan korszak, ami már nem ennyire fényes, aggódok a vezetés költekezése miatt, előbb vagy utóbb kidurran a lufi.
Szerintem a legesélyesebbek között vagyunk, és azok maradunk ha így folytatja a csapat, és Dembele a beépülését. Nagyon kellett ő nekünk, sokkal nagyobb helye van így Messiéknek, mert nem csak rá és Lajosra kell figyelni a kapu előtt.
Hátha elfelejtik még páran hogy Dembele is a pályán van, aztán olyan üresen hagyják mint a Chelsea

Nagyon szeretném, hogy idén a Barca nyerje a BL-t.
- 18Barca99
- Capitá del Barça
Ha van még olyan szerencsétlen, mint én, aki tegnap pont az első félidőről maradt le, azoknak: ma 22:35-kor ismétli a meccset az M4 Sport.
Ha el kell törnöm valamimet a pályán, akkor eltöröm, és nem panaszkodom, ha ez segít az edzői stábnak és a csapatomnak. Ez a fajta elkötelezettség a legfontosabb, hogy meglegyen mindenkiben. - Ivan Rakitic
Máskor meg ne hagyjátok, h a frász essen belénk a meccs előtt, őszintén írjátok le mi leszcsababarca írta:akkor jó, elhiszem.soadroli írta:hát én állítom össze, nem tudtad?![]()
amúgy Barcastuff twitteren![]()
gyorsan meg is raktam a Messi duplát 5ezerrel, meg a félidő/vége H/H-t szintén 5ezerrel.
LETS GET READY TO RUBMLEEE!

. A 4-1-es összesítés meg nem reális különbség a két csapat között, ekkora nem volt, de néha nekünk is lehet szerencsénk.[/quote]Kovbal88 írta:[quote="Vakmacska".
Nekünk ennyi kellett a biztos továbbjutáshoz.
Kellemetlen csapat az igaz, de ezen a szinten már nincs sétagalopp.
Nem hiszem, hogy bármi is megváltozna. Tegnap is mákosak voltunk, meg toltak a bírók.visca el barca írta:
olvasgatva a másik oldalt, meg látva hogy mekkora arcuk van és hogy lefikáznak minket, már én is úgy vagyok vele jöjjenek csak, had húzza őket megint pélóra ez a "gyenge, makkos barcelona"
Ha kiejtjük őket -vagy bárki más- nem ők lesznek a bénák, hanem mindenki ellenük van, meg makker, uefalona, stb.
- MessiNeymarSuarez
- Presidente del Barça
Azért az tényleg álom lenne ha kiejtenénk a Realt
Lehet azért lenne jó most kapni őket, mert még nem a legjobbak(bár ez igaz ránk is), és ki tudja meddig jutunk és talán mi vagyunk akik nagyon ismerik őket és ellenünk azért nekik is tele lenne a gatya

Lehet azért lenne jó most kapni őket, mert még nem a legjobbak(bár ez igaz ránk is), és ki tudja meddig jutunk és talán mi vagyunk akik nagyon ismerik őket és ellenünk azért nekik is tele lenne a gatya

- visca el barca
- Presidente del Barça
olvasgatva a másik oldalt, meg látva hogy mekkora arcuk van és hogy lefikáznak minket, már én is úgy vagyok vele jöjjenek csak, had húzza őket megint pélóra ez a "gyenge, makkos barcelona"LG írta:Hasonlóan látom. Annyi különbséggel, hogy a Realt bár a BL egyik favoritjának tartom, nekünk kifejezetten jól megy ellenük, és a két csapat formáját tekintve, szerintem két meccsen egyértelműen esélyesek lennénk ellenük. Felőlem jöhetnek, zúzzuk szét minél hamarabb a tripláról szőtt álmaikat!

Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...

Hasonlóan látom. Annyi különbséggel, hogy a Realt bár a BL egyik favoritjának tartom, nekünk kifejezetten jól megy ellenük, és a két csapat formáját tekintve, szerintem két meccsen egyértelműen esélyesek lennénk ellenük. Felőlem jöhetnek, zúzzuk szét minél hamarabb a tripláról szőtt álmaikat! 

- MessiNeymarSuarez
- Presidente del Barça
Pénteken sorsolás, én így tudnám kategorizálni az ellenfeleket:
relatíve könnyű:
Roma, Sevilla : mindkettőt vernünk kellene
Középfok:
Juventus, Liverpool: ők hullámzóak, tudnak nagyon jól de nagyon rosszul is teljesíteni
Legnehezebb:
City, Real, Bayern
Nagyon jó lenne ha a Roma-Sevilla párosból kapnánk, vagy akár a Liverpoolt, főként azért mert májusra teljesen össze lehet rántani a csapatot, Dembele is teljesen beilleszkedhetne.
De ismerve a szerencsénket, várható hogy a legnehezebbek közül kapunk.
Én valahogy Barca-City, vagy Barca-Bayern párosítást érzek.
relatíve könnyű:
Roma, Sevilla : mindkettőt vernünk kellene
Középfok:
Juventus, Liverpool: ők hullámzóak, tudnak nagyon jól de nagyon rosszul is teljesíteni
Legnehezebb:
City, Real, Bayern
Nagyon jó lenne ha a Roma-Sevilla párosból kapnánk, vagy akár a Liverpoolt, főként azért mert májusra teljesen össze lehet rántani a csapatot, Dembele is teljesen beilleszkedhetne.
De ismerve a szerencsénket, várható hogy a legnehezebbek közül kapunk.
Én valahogy Barca-City, vagy Barca-Bayern párosítást érzek.
-
- Entrenador del Barça
Halkan a sarokban megjegyzem, hogy szerintem jelenleg ő a világon a legjobb középhátvéd.visca el barca írta:az a csávó állítom egy év alatt a világ egyik top 3-as védőjévé nőtte ki magát. hihetetlen, csúszik-mászik, szerel, fejel, átmenni nem lehet rajta.

- visca el barca
- Presidente del Barça
szerencsére 20 perc alatt eldöntöttük a meccset, a második félidő viszont nagyon nem tetszett, a híres STABILITÁSNAK (
) nyoma sem volt, a csúzli kb 1-2 passzal mindig a kapunk előtt volt. aztán jött umtiti
az a csávó állítom egy év alatt a világ egyik top 3-as védőjévé nőtte ki magát. hihetetlen, csúszik-mászik, szerel, fejel, átmenni nem lehet rajta. nálam ő meg messi volt a MoM. holnap lehet imádkozni egy könnyű ellenfélért.

Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...

Valverde magic. Helyzetkihasználásban abszolút a legjobbak vagyunk Európában idén. Nagyon összeszedett a csapat fejben az ilyen nagy meccseken, csak a tuti helyzetet dolgozzák ki, de azt be is verik.
"It is what it is."
- Ernesto Valverde, 2019, közvetlenül az anfieldi vereség után.
- Ernesto Valverde, 2019, közvetlenül az anfieldi vereség után.
Az első félidőben nem játszott rosszul a Chelsea. Lehet, hogy csak két-három helyzetük volt, de azok elég nagyok voltak. Csak nem rúgták be. Megköszönhetik az ellenfelek, hogy kiejtettük őket. Egy kellemetlen ellenféllel kevesebb van a BL-ben. A 4-1-es összesítés meg nem reális különbség a két csapat között, ekkora nem volt, de néha nekünk is lehet szerencsénk.Vakmacska írta:Tíz emberrel támadtak, és csak 2-3 helyzetig jutottak. Távoli lövésükre, ami eljutott a kapuig, egyre emlékszem, meg volt egy szabi kapufa, meg a meccs végén a szöglet.
Blokkoltuk a lövéseket, nem hagytuk őket távolról lőni, ami az erősségük.
A Kp-juk semmit nem ért, nem tudtak vele fölényt kialakítani.
Biztos nem lett volna ekkora pörgés, ha nincs Messi gyors gólja. Szerintem az első meccs képe lett volna, de hát így alakult. Az angoloknak mindenképpen támadniuk kellett, de igazán sok kreativitás nem volt bennük. A Barca okosan kontrázott, és próbálta lassítani a játékot.
A cserék jók voltak, és szükségsek. Bilbao ellen Cou jó lesz Ini helyett, pihenjen a mester, gyógyuljon meg. Remélem legalább még egy évet marad, ha más nem, legalább cserének, míg Cou teljesen be nem épül a csapatba.
Sokan mondják, hogy szerencsénk volt, meg hogy az angoloknak mennyi helyzetük volt. Hát ezen a szinten már természetes, hogy vannak helyzetek, de azért mi is rúghattunk volna még legalább kettőt, lásd Lajos helyzetét, meg Paula fejesét.
A tizi meg nem volt tizi, hozzáért Piqué, azt ment a triplaszaltó.
Tíz emberrel támadtak, és csak 2-3 helyzetig jutottak. Távoli lövésükre, ami eljutott a kapuig, egyre emlékszem, meg volt egy szabi kapufa, meg a meccs végén a szöglet.
Biztos nem lett volna ekkora pörgés, ha nincs Messi gyors gólja. Szerintem az első meccs képe lett volna, de hát így alakult. Az angoloknak mindenképpen támadniuk kellett, de igazán sok kreativitás nem volt bennük. A Barca okosan kontrázott, és próbálta lassítani a játékot.
A cserék jók voltak, és szükségsek. Bilbao ellen Cou jó lesz Ini helyett, pihenjen a mester, gyógyuljon meg. Remélem legalább még egy évet marad, ha más nem, legalább cserének, míg Cou teljesen be nem épül a csapatba.
Sokan mondják, hogy szerencsénk volt, meg hogy az angoloknak mennyi helyzetük volt. Hát ezen a szinten már természetes, hogy vannak helyzetek, de azért mi is rúghattunk volna még legalább kettőt, lásd Lajos helyzetét, meg Paula fejesét.
Jó meccs volt.Elég simán lehoztuk,bár 1 és 2-0 után is féltem,hogy talál egyet a chelsea,és nyílt lesz a vége,de elvette a kedvüket a harmadik gól. Messi zseniális volt,kár,hogy nem születhet havonta egy gyerek,akkor nem lenne kétség hogy idén mi nyerünk,csak hát szegény Antonella nem bírná 
Nálam a MoM mégis Umtiti,ez az ember tényleg egy fal,mindent blokkolt vagy kirúgott vagy kifejelt. Tartom továbbra is,hogy az egyik legjobb kh jelenleg,és elég rövid idő alatt érte ezt el.
Ja és TerStegent is kiemelném,olyan über nagy védése nem volt,de volt 1-2 lövés ami nem jött ki róla,pedig már érkeztek a kipattanóra. Remélem tartja tovább a formáját ő is.
A következő körben én a Madridot szeretném. Rég találkoztunk velük a Bl-ben,a Bernabeuban is nyerünk mostanában,és egyébként is csak mi vagyunk képesek megfogni őket. Nem azért,mert akkora űrfocit tolunk,de legalább mi ismerjük őket és nem tojnánk be. Aztán majd kiderül,de inkább két meccsen,mint a döntőben.
Mondjuk az menő lenne ha a Sevilla valahogy elvergődne a döntőig,és ott is velük játszanánk

Nálam a MoM mégis Umtiti,ez az ember tényleg egy fal,mindent blokkolt vagy kirúgott vagy kifejelt. Tartom továbbra is,hogy az egyik legjobb kh jelenleg,és elég rövid idő alatt érte ezt el.
Ja és TerStegent is kiemelném,olyan über nagy védése nem volt,de volt 1-2 lövés ami nem jött ki róla,pedig már érkeztek a kipattanóra. Remélem tartja tovább a formáját ő is.
A következő körben én a Madridot szeretném. Rég találkoztunk velük a Bl-ben,a Bernabeuban is nyerünk mostanában,és egyébként is csak mi vagyunk képesek megfogni őket. Nem azért,mert akkora űrfocit tolunk,de legalább mi ismerjük őket és nem tojnánk be. Aztán majd kiderül,de inkább két meccsen,mint a döntőben.
Mondjuk az menő lenne ha a Sevilla valahogy elvergődne a döntőig,és ott is velük játszanánk

[quote="BarcafanTomee"
A lényeg, hogy ott vagyunk a 8 között. Jó lenne egy Sevilla vagy Roma. Baromi erős a mezőny, és nem érzem magunkat verhetetlennek. A gyengeségekre szépen rámutattak a kékek.[/quote]
Nem szabad beleringatnunk magunkat abba, hogy trófeaesélyesek vagyunk. A bajnokságban nagyon oda kell figyelnünk, nehogy kiénekeljék a szánkból a sajtot. A BL meccsekre pedig egyenként kell készülnünk, hogy renoménknak megfelelő meccseink legyenek. Aztán ha ebből mégis összejön valami, az a maximális öröm, amire nem számíthattunk.
A lényeg, hogy ott vagyunk a 8 között. Jó lenne egy Sevilla vagy Roma. Baromi erős a mezőny, és nem érzem magunkat verhetetlennek. A gyengeségekre szépen rámutattak a kékek.[/quote]
Nem szabad beleringatnunk magunkat abba, hogy trófeaesélyesek vagyunk. A bajnokságban nagyon oda kell figyelnünk, nehogy kiénekeljék a szánkból a sajtot. A BL meccsekre pedig egyenként kell készülnünk, hogy renoménknak megfelelő meccseink legyenek. Aztán ha ebből mégis összejön valami, az a maximális öröm, amire nem számíthattunk.
Margitékon kívűl nem szoktam más fórumra ránézni, de most kivételt tettem, kiváncsi voltam a chelsea fanok véleményére. Ha megengeditek átemelek ide egy véleményt Courtoisról:
"Egy nyomorék. Ha 24 órás lenne egy meccs ez a gyökérfejű lombrágó sz@r 48 kötényt kapna és utána se jutna eszébe összezárnia a utcalány lábát."
Zseniális
jóéjt!
"Egy nyomorék. Ha 24 órás lenne egy meccs ez a gyökérfejű lombrágó sz@r 48 kötényt kapna és utána se jutna eszébe összezárnia a utcalány lábát."
Zseniális

Szerintem jól játszottunk.
Sajnos a 2. félidőre kicsit kiengedtünk, ezért a cserék.
A cselszkijnek 2-0 után már minden mindegy volt, 10 emberrel támadtak, nm csoda, hogy voltak helyzeteik. De érződött a csapaton, hogy ott vannak fejben, stabilak. Tulajdonképpen volt két kapufájuk, ez bőven belefér ezen a szinten. A lövéseiket meg blokkolták, nem voltak veszélyesek.
A kontráink veszélyesek voltak.
Egyébként azt néztem, hogy Curtois, ha nem üt bele Dembelé lövésébe, lehet, hogy a védő kifejeli.
Sajnos a 2. félidőre kicsit kiengedtünk, ezért a cserék.
A cselszkijnek 2-0 után már minden mindegy volt, 10 emberrel támadtak, nm csoda, hogy voltak helyzeteik. De érződött a csapaton, hogy ott vannak fejben, stabilak. Tulajdonképpen volt két kapufájuk, ez bőven belefér ezen a szinten. A lövéseiket meg blokkolták, nem voltak veszélyesek.
A kontráink veszélyesek voltak.
Egyébként azt néztem, hogy Curtois, ha nem üt bele Dembelé lövésébe, lehet, hogy a védő kifejeli.