Nem játszottunk jól, és még is most vertük el őket a legjobban. Az egész csapat nagyot küzdött és akart, de úgy jöttek át rajtunk, mint kés a vajon, amíg el nem fáradtak. De mi is már a seggünkön vettük a levegőt, szerintem fél csapat fájdalmakkal fejezte be a meccset, remélem senkinél se súlyos.
Nálunk Messi és Umtiti egyértelműen kiemelkednek. A francia egészen elképesztő mit művelt, sok góltól mentett meg ma minket. Dembélé gyönyörűen verte be, ez mellett meg rengeteget segített védekezésben. Suárez halvány volt, de Messivel együtt sokat védekezett ő is, de azért durva, hogy még nincs gólja a BL-ben. Paula is nagyon jól szállt be, nem lehetett elnyomni. De csapat szinten valami nem stimmelt...ezt okvetlen ki kell majd elemezni. A KP közepén egyszerűen átszaladtak a kékek. Az viszont nagy pozitívum, hogy ma mindent bevertünk szinte amit be kellett. 8 lövésből 7 kaput talált és abból 3 gól.
A Chelsea előtt le a kalappal. Óriási ellenállást mutattak. Willian és Kanté hatalmas meccset játszottak. Aztán a brazil kedvét már elvette Umtiti.

A nagy Hazard viszont ma is flopp volt.
Szerencse, hogy ilyen sima lett végül. Mert volt 4 kapufájuk, meg ajándékoztak két potyagólt nekünk a párharcban. Ezt egyik csapat sem bírja el. Courtois sokáig fog emlékezni erre a két kötényre.
Skomina sokat hibázott, de szerintem a 11-es szitut jól itélte meg. Többször megnéztem és szerintem nem ért büntetőt.
A lényeg, hogy ott vagyunk a 8 között. Jó lenne egy Sevilla vagy Roma. Baromi erős a mezőny, és nem érzem magunkat verhetetlennek. A gyengeségekre szépen rámutattak a kékek.