Raphinha is ott van az Aranylabda megnyerésére esélyes 30 játékos közöttt

én is ezt akarom most, elmúlt két év tanulságai miatt főleg.Leon írta:Szerintem tökmindegy kit kap a Real mert a Bracán kivül bárkit megcsapnak.
Rajtunk kívül mindenki betojik tőlük a BL-ben.
Legyen csak egy Barca - Real BL negyeddöntő,hogy kiderüljön ki a király Európában.
Szerintem hasonló lenne a forgatókönyv, mint a Chelsea ellen. Idegenben egy unalmas kevésgólós X, itthon 1-2 góllal nyerünk. Ha megtartották volna Coutinhot akkor amolyan bosszúként én is megnézném ahogy elverjük őket, de most inkább jobb lenne elkerülni őket.visca el barca írta:Legszívesebben amúgy a poollal játszanék, jó kis 5-4-es meccsek lennének, meg velük sztem még nem játszottunk amióta BL-t nézek.
2007-ben ellenük estünk ki.visca el barca írta:legszívesebben amúgy a poollal játszanék, jó kis 5-4-es meccsek lennének, meg velük sztem még nem játszottunk amióta BL-t nézek.
Haza zavarni a Real Madridot a BL-ből már akkora öröm lenne mint BL-t nyerniLeon írta:Szerintem tökmindegy kit kap a Real mert a Bracán kivül bárkit megcsapnak.
Rajtunk kívül mindenki betojik tőlük a BL-ben.
Legyen csak egy Barca - Real BL negyeddöntő,hogy kiderüljön ki a király Európában.
Nem olyan biztos, még ott van Sevilla isTrollBarcaFan írta:Mindenki biztos lehet benne, hogy Roma-reál lesz
TrollBarcaFan írta:Mindenki biztos lehet benne, hogy Roma-reál lesz
Ronaldinho elment, akkor is volt tragédia, hogy jajj mi lesz... semmi nem lett , mindent megnyertünk.Kovbal88 írta:Nagyon szeretném, hogy idén a Barca nyerje a BL-t.
Mert, akkor egyrészt Messinek több aranylabdája lesz, mint a világ valaha volt legjobb játékosának, másrész meg jövőre lehet duplázni, aztán lehet jön egy olyan korszak, ami már nem ennyire fényes, aggódok a vezetés költekezése miatt, előbb vagy utóbb kidurran a lufi.
Én is nagyon szeretném, pláne ha Iniesta tényleg megy.Kovbal88 írta:Nagyon szeretném, hogy idén a Barca nyerje a BL-t.
Mert, akkor egyrészt Messinek több aranylabdája lesz, mint a világ valaha volt legjobb játékosának, másrész meg jövőre lehet duplázni, aztán lehet jön egy olyan korszak, ami már nem ennyire fényes, aggódok a vezetés költekezése miatt, előbb vagy utóbb kidurran a lufi.
Máskor meg ne hagyjátok, h a frász essen belénk a meccs előtt, őszintén írjátok le mi leszcsababarca írta:akkor jó, elhiszem.soadroli írta:hát én állítom össze, nem tudtad?![]()
amúgy Barcastuff twitteren![]()
gyorsan meg is raktam a Messi duplát 5ezerrel, meg a félidő/vége H/H-t szintén 5ezerrel.
LETS GET READY TO RUBMLEEE!
. A 4-1-es összesítés meg nem reális különbség a két csapat között, ekkora nem volt, de néha nekünk is lehet szerencsénk.[/quote]Kovbal88 írta:[quote="Vakmacska".
Nem hiszem, hogy bármi is megváltozna. Tegnap is mákosak voltunk, meg toltak a bírók.visca el barca írta:
olvasgatva a másik oldalt, meg látva hogy mekkora arcuk van és hogy lefikáznak minket, már én is úgy vagyok vele jöjjenek csak, had húzza őket megint pélóra ez a "gyenge, makkos barcelona"
olvasgatva a másik oldalt, meg látva hogy mekkora arcuk van és hogy lefikáznak minket, már én is úgy vagyok vele jöjjenek csak, had húzza őket megint pélóra ez a "gyenge, makkos barcelona"LG írta:Hasonlóan látom. Annyi különbséggel, hogy a Realt bár a BL egyik favoritjának tartom, nekünk kifejezetten jól megy ellenük, és a két csapat formáját tekintve, szerintem két meccsen egyértelműen esélyesek lennénk ellenük. Felőlem jöhetnek, zúzzuk szét minél hamarabb a tripláról szőtt álmaikat!