Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Még ez áll a legközelebb a valósághoz, és erre jön a nagy rakás szerencse.Samper írta:Vagy évek óta pocsékul igazol a vezetés, gyenge a keret, de liga szinten jó az edzőnk?
Szerintem ha idén meg lesz ez a veretlen liga, meg zsinórban az akárhanyadik CDR, akkor jövőre már erősen el kellene gondolkozni azon, hogy a BL-győzelmet tegyük első számú céllá, még ha ez esetleg áldozatokkal (kevesebb kupával) is jár.MatsMessi írta:Felőlem 10 évig nyerhetjük a ligát veretlenül, ha Európában rendre oktatni fognak a Barcánál papíron gyengébb csapatok.
Igen, idén már ezt semmire nem lehet fogni. Az elmúlt két évben is gyengébb csapattal szemben estünk ki, de ott még lehetett jönni azzal, hogy Atletico busz, meg Rizzoli nem fújta be a tizit. Lényegtelen. Az elmúlt 7 évben 1 BL győzelem édes kevés, az meg hogy 3 éve 8 között kiesünk rémgyenge. Felőlem 10 évig nyerhetjük a ligát veretlenül, ha Európában rendre oktatni fognak a Barcánál papíron gyengébb csapatok.Cestus írta:Érthetetlen, miért történik ez meg újra és újra a BL-ben. Idén minden adott lett volna, hogy akár a döntőig menjünk, de muszáj volt kiesniük biztos előnyből. Ilyen körülmények nem lesznek még egyszer a BL-győzelemhez.MatsMessi írta:Lejáratták magukat, semmibe vették a szurkolókat, és viszik az euró milliókat.
Érthetetlen, miért történik ez meg újra és újra a BL-ben. Idén minden adott lett volna, hogy akár a döntőig menjünk, de muszáj volt kiesniük biztos előnyből. Ilyen körülmények nem lesznek még egyszer a BL-győzelemhez.MatsMessi írta:Lejáratták magukat, semmibe vették a szurkolókat, és viszik az euró milliókat.
Sokat nem vesztettél a maival semvisca el barca írta: én 20 éve kb minden meccsünket nézem, de ezt a sz*rt már nehezen nyelem le én is. a mai meccset csak hallgattam, nem néztem, és sanszos, hogy a kupadöntő meg a clasico kivételével a többi meccsen is ez lesz. roma elleni zakó óta teszek rájuk.
én 20 éve kb minden meccsünket nézem, de ezt a sz*rt már nehezen nyelem le én is. a mai meccset csak hallgattam, nem néztem, és sanszos, hogy a kupadöntő meg a clasico kivételével a többi meccsen is ez lesz. roma elleni zakó óta teszek rájuk.Sinya22 írta:Úgy látom nem volt ma nagy érdeklődés a meccs iránt,meg is értem. Máskor jobban pörög a topic.
random baromság... erre mást nem tudok írni...Samper írta:Nyilván úgy gondolja, hogy a vesztesek kaparják ki itt a 3 pontot.