Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Szerintem leginkább erre van esély. Thiago, Pjanic, Rabiot a viszonylag elérhetőbb középpályások, akik azonnali erősítést jelenthetnének. Pogba és társai szerintem már eleve nem reális opciók. Viszont ha az említett hármasból nem tudunk megszerezni egyet sem, akkor jóval többre megyünk azon a poszton Robival (csereként/rotáláshoz lehetőségként), mint valami noname igazolással.lesliejr12 írta:Esetleg jobbhátvéd vétele és Roberto mehet egy sorral feljebb. Akkor nem kellene igazolni középpályást.
Ha tudnánk úgy hozni, hogy Gomesért + potom pénzért, úgy azt mondanám, hogy oké, jöjjön. Mert különben sanszosan rajtunk marad a portugál, tőle viszont Parejo tényleg ezerszer jobb lenne a padra, ha bevállalja.El Pistolero írta:Én már lassan nem vagyok benne biztos, hogy Parejo rossz igazolás lenne. Paulinho után főleg. De Ő valahogy mégis Pál és Iniesta között helyezkedik el: erős, de nem annyira mint a brazil és nem nyer annyi párharcot, kreatív játékos, jó rúgótechnikával de azért nem lehet összemérni Iniestával. Abban biztos vagyok, hogyha eljönne jobb teljesítményre lenne képes mint azok, akiket a ligából hoztunk el az elmúlt években: jóval tapasztaltabb mindegyiknél és valószínűleg nem szarná magát össze a pályán, tőle minden bizonnyal nem csak alibizését láthatnánk. Szerintem beugrósnak Ő jobb lenne, mint Thiago (annak ellenére, hogy Thiagót jobb képességűnek tartom).
Remélem igazak ,teljesen korrekt árak.Cestus írta:- Vidal közel a Sevillához, az andalúziai csapat kifizetné a Barca által kiszabott 10 milliós árat, hivatalos bejelentés is lesz hamarosan (InfoSevillismo).
- A Sport szerint Mináért és Digne-ért együtt 55 milliót adna az Everton.
Nem tudom, mennyire igazak ezek, de most már erősen körvonalazódik a távozásuk ezeknek a játékosoknak.
ha azt mondom maradjon Gomes, van lejjebb? csak hogy mielőbb a lista végére érjünk.Tomix354 írta:Barça will not wait for PSG until the end to negotiate for Rabiot and their alternative is Sevilla’s Steven N’Zonzi. The midfielder would cost €40 million. [md]
Hát inkább vele pihentetném Busquets-t, mint valami ifjú titánnal. De úgy látszik, tényleg nem tudunk semmi komoly nevet hozni, ha már ilyen La Ligás középszerű játékosok kerülnek szóba. A kezdőnk megvan mindenesetre így is.Tomix354 írta:Barça will not wait for PSG until the end to negotiate for Rabiot and their alternative is Sevilla’s Steven N’Zonzi. The midfielder would cost €40 million. [md]
Úristen, csak nehogy akkorát durrantson hogy barna legyen a naci. Pogba rettentően túlértékelt, jó neki a mu bőven. Én kp-re tuti nem hoznék már senkit, eladásokon kellene melózni, illetve ott lehetne "még" mit...visca el barca írta:pogbát kihagytad, lehet vele durrantunk még 1 nagyot (remélem nem)
Simán benne van.recrea írta:Értem, bár sztem ez inkább csapatjáték kérdése.
És majd 4-4-2-ben Dembele meg Malcom padozni fog, ez lenne a legszebb.
visca el barca írta:Nervo írta:A Sport | szerint Parejot akarja Valverde.
valaki igazán szólhatna a tagnak, hogy már nem bilbaoban van.
De, az is lehet. Viszont Coutinho inkább szélső/tkp., Arthur meg a Gremioban pivotként játszott. Szóval Cou Ininél támadóbb, Arthur Xavinál védekezőbb felfogású, így nem tudom, mennyire működne. Meg egyáltalán nem biztos, hogy Valverde sutba vágja a 4-4-2-őt, így szerintem a két pivot posztra négy embert akarnak összesen, azért akarunk még egy középpályást igazolni/Robit vissza alakítani.recrea írta:De most ezzel az Arthur-Cou vonallal nem a Xavi-Ini párost akarjuk másolni? Mert akkor minek oda még ember?
Amúgy videók alapján ez az Arthur gyerek jobban látja a játékot, mint a VAR, valamiért azt érzem, h a tutiba nyúltunk vele.
Ja, elképzelhető.visca el barca írta:pogbát kihagytad, lehet vele durrantunk még 1 nagyot (remélem nem)
visca el barca írta:Nervo írta:A Sport | szerint Parejot akarja Valverde.
valaki igazán szólhatna a tagnak, hogy már nem bilbaoban van.
Nervo írta:A Sport | szerint Parejot akarja Valverde.
Idéntől azt hiszem, már több csapat is regisztrálhat egy játékost a BL-be.messideco írta:De Jong már pályára lépett tegnap este a BL-ben. Vagy selejtező nem érvényes a szabályra?