Hírek még:
- Abidal ismét Párizsba utazik, hogy Rabiot-ról tárgyaljon, bár a PSG már visszautasította a Barcát egyszer. Abidal baráti viszonyban van a PSG elnökével, így azt reméli, normalizálni tudja a két klub viszonyát, amely Neymar kivásárlásakor megromlott (SER).
- A Leganés megegyezett Arnáizzal, 6 millióért viszi a játékost (Onda Cero, MD).
Örülök, ha tényleg sikerül eladogatni az embereket. Még Marlon, Samper, Munir, Alená, Rafinha és Gomes azok, akikkel el kellene dönteni, mi legyen.
El Pistolero írta:Én már lassan nem vagyok benne biztos, hogy Parejo rossz igazolás lenne. Paulinho után főleg. De Ő valahogy mégis Pál és Iniesta között helyezkedik el: erős, de nem annyira mint a brazil és nem nyer annyi párharcot, kreatív játékos, jó rúgótechnikával de azért nem lehet összemérni Iniestával. Abban biztos vagyok, hogyha eljönne jobb teljesítményre lenne képes mint azok, akiket a ligából hoztunk el az elmúlt években: jóval tapasztaltabb mindegyiknél és valószínűleg nem szarná magát össze a pályán, tőle minden bizonnyal nem csak alibizését láthatnánk. Szerintem beugrósnak Ő jobb lenne, mint Thiago (annak ellenére, hogy Thiagót jobb képességűnek tartom).
Ha tudnánk úgy hozni, hogy Gomesért + potom pénzért, úgy azt mondanám, hogy oké, jöjjön. Mert különben sanszosan rajtunk marad a portugál, tőle viszont Parejo tényleg ezerszer jobb lenne a padra, ha bevállalja.