Cestus írta:
Szerintem leginkább erre van esély. Thiago, Pjanic, Rabiot a viszonylag elérhetőbb középpályások, akik azonnali erősítést jelenthetnének. Pogba és társai szerintem már eleve nem reális opciók. Viszont ha az említett hármasból nem tudunk megszerezni egyet sem, akkor jóval többre megyünk azon a poszton Robival (csereként/rotáláshoz lehetőségként), mint valami noname igazolással.
Ezzel maximálisan egyetértek, bár utóbbi kettő kilőve. Csak azért venni vkit 40-50 millióért, hogy elmondhassuk, hogy vettünk vkit oda értelmetlen. Kb. mint anno Douglas esetében. Akkor jh gondok voltak, de nem tudtunk megszerezni senkit, aztán hoztuk a brazilt, nehogy az legyen, hogy nem igazoltunk oda senkit.
Thiago esetében nekem az a legfőbb gondom, hogy olyan indokkal nem hozzuk el, hogy egyszer már elment egyszerűen nevetséges, pedig profilját tekintve tökéletes lenne.
De Jong pedig még közel sem kiforrott játékos, nagyon sok játékperc kellene neki, de azt Arthur sínylené meg (+Alena). Két ilyen fiatalt beintegrálni nem tudom hogy képzeltek. Amellett már kicsit nevetséges ez a loholás érte, főleg egy 21 éves játékosért, aki azért még közel sem bizonyított, mint mondjuk de Ligt, de akár van de Beek, ha már az az Ajaxnál tartunk. Kijelentették, hogy nem eladó, erre még mindig ezerrel prbálkozunk.
Amúgy már várom, hogy Verrattit mikor fogják belökni.