Barcaforever írta: ↑2021.05.04. 08:58:56
sansz írta: ↑2021.05.04. 08:07:11
MatyiG írta: ↑2021.05.03. 20:21:41
Kint a szavazás.
Elég érdekesen áll, a többségnek jobb lenne a negyedik hely,mint a második,csak azért,hogy aReal ne legyen bajnok.

Szerintem volt a mostaninál sokkal ellenszenvesebb a Real mindenestűl,mint most,hogy ennyire utálni kelljen. Törjön el a szomszéd sangria kancsója is esete
Felőlem lehet 11 pap a Realban akkor se választanám semmilyen körülmény között az ő bajnoki címüket. Az meg, hogy 2. vagy 4. vagyunk szerintem senkit se érdekel, nincs semmilyen jelentősége.
Egyfelől értem, a szurkolás érzelmi alapon működik, azzal meg nehéz vitatkozni(én meg az angol csapatokat utálom..)
Viszont nem mindegy, hogy hányadik helyen végzünk. Lehet pénzben sem mindegy, de elég nagy pofon tud lenni, mikor kihajtják a belüket, már majdnem elérték az aranyat, erre negyedikek lesznek.
Az öregek lelkierejét tovább rombolja, a bizonytalan fiatalokat még bizonytalanabbá teszi. A második helyre lehet azt mondani, hogy szép hajrá volt, a negyedik hely viszont olyan blama.
És mielőtt valaki mondaná, hogy a pofon rájuk is fér; nem, nem fér rájuk. Nem a negyedik hely miatt fognak az öregjeink elmenni és nem emiatt váltanának sebességet a fiatalok.
Pár hete láttam egy statisztikát, hogy a Barca lőtte a topligák csapatai közül messze, de totál messze a legtöbb kapufát idegenben. (közben most találtam egy februári cikket, akkor éppen úgy állt, hogy 18 Barca és utána német és angol csapatok 11-12-vel...)
Az, hogy kapufa lesz és merre pattan a labda a legnüansznyibb dolgokon múlik. Egy lepkeszellentésnyi semmiségen, pillanatnyi önbizalmon. Nem azt akarom mondani, hogy egy negyedik hely miatt lesz majd jövőre 25 kapufa, de ezek a dolgok biztosan számítanak kinek és mikor remeg meg a lába csak egy pillanatra.