A nap jelenete
Joan Garcia sacrificed Gerard Martin to make the save pic.twitter.com/OAE1f1tIlp
— Berneese (@theberneese) January 3, 2026
Ja, hát ők ketten voltak a mélypont, csak azért emeltem ki egy középpályást, mert az egész játék dinamikája szempontjából az tán meghatározóbb, Ferránék balfékségeit inkább a kihagyott ziccerekben lehetett mérni, bár tény, hogy túl aktívak sem voltak. Nekem Kessié egy szellem volt egész meccsen, mint Bellerin, mindig csak akkor láttam, ha direkt néztem. Borzasztóan elkótyavetéltünk egy tankot.Peter írta: ↑2023.01.05. 00:00:32Kire gondolsz? Most "akasztják a hóhért", nem szeretek olyat írni, hogy nem lógott ki a sorból, de most ezt írom Kessiéről (ha rá gondoltál egyáltalán). Nem volt idegen test vagy nem lógott ki jobban, mint bárki más, szerintem. Legalábbis nem tűnt fel nekem.
Ami feltűnt, hogy Ferran és Depay duplanulla volt, küzdésben, akarásban, passzokban, szándékban, élességben, szinte mindenben....
Kire gondolsz? Most "akasztják a hóhért", nem szeretek olyat írni, hogy nem lógott ki a sorból, de most ezt írom Kessiéről (ha rá gondoltál egyáltalán). Nem volt idegen test vagy nem lógott ki jobban, mint bárki más, szerintem. Legalábbis nem tűnt fel nekem.
Dembelé helyett mehetett volna Fati vagy Raphinha egész nyugodtan, egy kis önbizalom mindkettőre ráfért volna. Torrének örülök.
Csúnya lenne kiesni. De hát sajnos ez is benne van. Remélem komolyan vesszük a meccset, és azok játszanak, akik eddig kevés lehetőséget kaptak. Pl Kessie, Depay, cserekapus, és Fati is legyen csak a pályán.Cseri írta: ↑2023.01.04. 11:48:40Elnézve az esti meccsre nevezettek névsorát,(sehol egy fiatal) kiállunk majd a gála b-vel, szenvedünk és talán nyerünk egy Depay góllal. A kevesebb lehetőséget kapó játékosoktól ilyenkor várjuk a hajtást,küzdést,de ennek általában az ellenkezője szokott megtörténni,én kb. ezt várom ma is,szenvedős,legyünkmá'túlrajta hozzáállást.
Én nem mondanám, hogy annyira mellőzve lenne. Kezdetben inkább Raphinhat meg Fatit próbálgatta Xavi, ami szerintem teljesen érthető, Dembélé pedig nagy formában volt. Utána már elkezdett egymás után játszani, de jött a sérülése, amiből még most épült fel.davi10 írta: ↑2023.01.04. 10:47:50Valószínűleg nem fogom tudni nézni az esti meccset, de nagyarányú győzelemre számítok. Depay játsszon, és remélem élni is fog a lehetőséggel, nevetséges, hogy mennyire mellőzve van, pláne ilyen formában lévő társak mellett. A sok töketlenkedő támadó közül meg remélem 1 betalál és kicsit rendbejön fejben,

A második körben szoktunk csatlakozni.visca el barca írta: ↑2022.11.10. 11:21:28nem tudom h melyik körben szoktunk csatlakozni, de a 64 között már december 20-án is lesznek meccsek. (lásd alattad a linket)
nem tudom h melyik körben szoktunk csatlakozni, de a 64 között már december 20-án is lesznek meccsek. (lásd alattad a linket)

Szerintem is akkor ér a kupa sokat, amikor egy tökéletes szezon kinéz, és esetleg csak azt bukjuk el, akkor bosszantó. Az az igazság, hogy ha jól rémlik próbálkoztunk mi azzal, hogy B csapat, csak egyrészt ebben a szezonban gyakorlatilag Decemberig majdnem azzal toltuk mindenhol a hiányzók miatt, korábban meg rendre eljátszottuk hogy az első meccsen vereség, majd a visszavágón Messiék megfordítottákLG írta: ↑2022.03.04. 11:23:55
Én sem emlékeztem rá, és be is árazza valahol a kupát. Ezért nem értettem soha, hogy miért teszünk komoly erőfeszítéseket a behúzására, mikor néhány év múlva senki nem fog rá emlékezni, ki és hogyan nyerte meg. Max. sok kupás szezonokban jó mondani, hogy ennyi meg ennyi trófeát nyertünk, de ott is a BL + a Liga ami igazán értékes, a többi csak a díszítés a tortán.
Most nem bánom egy kicsit sem, hogy korábban kiestünk. Igaz, most épp nem tűnik szűknek a keret, de elég lesz a Liga, ahol minden pont számít, meg az EL erre a tavaszra.
Én sem emlékeztem rá, és be is árazza valahol a kupát. Ezért nem értettem soha, hogy miért teszünk komoly erőfeszítéseket a behúzására, mikor néhány év múlva senki nem fog rá emlékezni, ki és hogyan nyerte meg. Max. sok kupás szezonokban jó mondani, hogy ennyi meg ennyi trófeát nyertünk, de ott is a BL + a Liga ami igazán értékes, a többi csak a díszítés a tortán.