Én annyira a Realtól se vagyok elájulva, mint csapat. Főleg, ha idén elhiszik a BL győzelem után, hogy nekik remek csapatuk van. Pedig nem igazán, most kijött a lépés egy remek kapusteljesítménnyel és Benzema is olyan teljesítményt pakolt le, amit korábban még nem is láttunk tőle, na de ő se lesz fiatalabb. Vinicius meg nem rossz, de a Liverpool védők simán szerelték, szóval azért ezt a csapatot is lehetne hova erősíteni. Igaz cseréik legalább vannak. Plusz, azért Ancelotti se látszik, hogy ha kell bele tud nyúlni a meccsbe.LG írta: ↑2022.05.30. 15:46:44Gratulálok a Realnak a BL-címhez, illetve az egész szezonjukhoz. Kemény sorsorással, végig rangadókat játszva húzták be. Játékban nem hengereltek, de fejben magasan mindenki felett álltak, amikor pedig kellett, odatették magukat keményen. Barca-szurkolóként természetesen nem örülök (bár még mindig inkább ők, mint a City-PSG duó), hogy így alakult, de el kell ismerni, hogy ez nagyon komoly sporteljesítmény volt.
Nyáron remélem tudunk úgy erősíteni, hogy versenyben legyünk a bajnokságban. A BL más tészta, ott szerintem nekünk még nagyon sokat kell fejlődnünk. Illetve talán teljesen kikopni a nagy öregjeinknek, akikre teljsen máshogy hat a BL-himnusz, mint a realosokra.![]()
Szóval első ránézésre verhetőnek tűnik ez a Real, a BL-t nem tudom, hogy tudják egy ilyen csapattal így behúzni. Azért ilyeneket ritkán látni, hogy osztálykülönbség van a csapatok között és mégis a gyengébbik nyer. Látványosan még csak nem is hajtanak.