csababarca írta: ↑2022.08.10. 20:18:58
Tőled nem is vártam mást, nálad a klubnak mindig igaza van mindenben és makulátlan.
Szerintem meg nevetséges, hogy idehozunk mindenkit, majd vakarózunk.
És nem pletyka, mert nincsenek beregisztrálva.
Reméljük be lesznek, de miért kell már több átigazolási szezon óta drámázni, biztos jót tesz a morálnak.
Oké, szerinted nevetséges. Mondd az alternatívát, hogy máshogy hoztunk volna ide ilyen neveket, úgy, hogy azért mások is vinni akarták őket, így várni túl sokat nem lehetett. Raphinhánál, Koundénál pl. biztos nem. Free agentként alighanem a dán és az elefántcsontparti sem ide jött volna, ha azt mondjuk nekik, hogy várjatok légyszi augusztus közepéig, és akkor majd szólunk.
Pletyka, mert se az első meccs nem érkezett még el, a hó vége meg pláne nem, egy határidős ügyről van szó, és mint ilyen jelenleg semmi jelentősége, ki van regisztrálva. Csak most épp ebben van remény a negatívkodásra, végre hátha összejön az egyik... mert eddig nem volt ilyen irányú "sikerélmény" a nyáron.
És abszolút nem látom makulátlannak a klubot, bár a jelenlegi vezetéssel eddig a legtöbb lényegi dologban nagyon meg vagyok elégedve. De nem károgok, főleg nem dobálok sarat be nem igazolódott dolgok és félelmek miatt. Ha bebizonyítják, hogy Laporta szivárogtatott, ha nem tudjuk regisztrálni több új igazolásunkat pár hét múlvára, akkor élen fogok járni a sárdobálásban, mert lesz mire. Most még nincs. Te sem örülnél, ha lenne egy határidős feladatod, és már azelőtt folyamatosan kárognák, hogy mennyire gáz, hogy még nincs meg. És joggal nem örülnél, mert nem lenne fair.
Igazából értem a szitut, Bartoé miatt semmilyen döntésben nem hiszünk már, csak lassan át lehetne már állni 1 év után, mert nem az történik rendre, amit az elmúlt pár év alapján várunk.
Ja, és a regisztrációhoz még annyit, hogy azt meg aztán pláne hogy tervezed meg előre, hogy pontosan mikor kit és mennyiért tudunk majd eladni... lehetetlen. Pedig ebben is kegyetlen jó munkát végeztek a nyáron, majd mindenkit távozásra bírtak, gondolom DJ-al számoltak még plusszban.
ter Stegen; Baldé - Cubarsí - Araujo - Koundé; - Christensen - Pedri; Raphinha - Olmo - Yamal; Lewy