bence0330 írta: ↑2022.08.10. 20:28:18
Ja, és a regisztrációhoz még annyit, hogy azt meg aztán pláne hogy tervezed meg előre, hogy pontosan mikor kit és mennyiért tudunk majd eladni... lehetetlen. Pedig ebben is kegyetlen jó munkát végeztek a nyáron, majd mindenkit távozásra bírtak, gondolom DJ-al számoltak még plusszban.
Az a nevetséges, hogy ilyen ügyeink vannak.
Alternatíva? Hát mondok egy egyszerű példát: ha van 3 millió forintom egy autót venni, akkor nem a ferrari szalonban nyitok, majd hagyom magam rábeszélni egy limitált kiadású autóra. Aztán meg vakarózok amikor fizetni kellene.
Nem pletyka, mert nincsenek regisztrálva, ez a tény.
Szivárogtatásról szót sem szóltam.
Júniusban már voltak hírek, hogy nehéz lesz igazolni, pont emiatt, tehát nem tegnap derült ez ki.
Az a kegyetlen jó munka is messze van, mert még mindig vannak olyanok, akiknek már nem lenne itt helyük. (Brait, Depay, Umtiti...)
DeJong eladása meg nálam vicc kategória lenne, főleg, hogy Pjanicot meg itt tartjuk. De ezt mondjuk megértem, hogy pénzügyileg muszáj.
De erről is pofáztam már korábban, hogy miért tartom aggályosnak ezt.
FCBsteve írta: ↑2022.08.10. 20:46:42
Tebas úgy jön ide, hogy tőle (La Liga adminisztráció) függnek az igazolások, kvázi "miatta" van az egész helyzet...
(1) a La Liga-ban NINCS luxusadó! Más bajnokságban simán regisztrálhattunk volna mindenkit is...
Van egy alkalmazás, amibe a La Liga által beálított értékig lehet felvinni új játékosokat...
(2) Tebas-ék számítják ki, mennyiért lehet igazolni - ha úgy ítélik meg, átírják a beadott számokat - lásd 150m esete...
Tehát Tebas az ördög, és a klub nem tudta, hogy vannak ilyen pitiáner dolgok, hogy be kell regisztrálni a játékosokat, és ennek van egy pénzügyi kerete is? Értem, rendben.
Senki nem mondta, hogy van luxusadó, nem baj ha elolvasod a hsz-t mielőtt reagálsz. Sokat segítene.
Zárszóként leírom, hogy én vagyok a legboldogabb, hogy végre sok év után úgy néz ki lehet egy ütőképes csapatunk, ahol a szélsővédőkön kívül minden poszton vannak alternatívák, nem is akármilyenek.
De nem tetszik, hogy a harmadik átigazolási szezonunk ez, és káosz van. Ezt emeltem ki, erre írtam, hogy nem tesz jót.
Annak drukkolok, hogy sikerüljön mindenkit valahogy regisztrálni, és DeJong is maradjon. Erre kicsi az esély, de hátha kiokoskodják.
"Amikor nézzük Őt, akkor értsük meg ez egy sajátos játékos akit látunk, ez totálisan egyedi. Háromszor verte meg úgy Gvardiolt, hogy az magasabb, erősebb, gyorsabb, fiatalabb, energetikusabb. Ezt írd már le nekem számokkal. Ez mutatja azt, hogy micsoda valójában a futball."