2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
Pontosan. Amúgy meg ez maximum pár nap kéne, hogy legyen, de nem így lett.
Nyár elején lett beadva, július elején Jesus meg már az Arsenal játékosa volt.
Lehet. De nyár elején lett beadva, nemárhogy 3 hónap nem volt elég. Akárhogyis, nincs protekciónk. Annak meg kicsit üzenethanhulata van, hogy az átigazolásiablak bezártát követő napon adják meg.
Hogy van e elég ember rotálni a támadóharmadot. Hogy Benzema tud-e pihenni. De ha akartunk igazolni bárkit, ha nem, kiszúrtak a csapattal látványosan, és ez nem volt korrekt. Nem lehet mondani, hogy a Madridbak mindent szabad, ez a story inkább az ellenkezője volt.
Ha nem látod, hogy a kettő két külön témakör, akkor hagyjuk is!
Akkor maradjunk is ennyiben.
Persze, ugyanúgy nem cáfolok semmit, ahogy te ezzel nem indokoltál meg semmit. Amúgy továbbra is úgy néz ki, hogy miuátan megégtünk Jovic, Mariano, stb féle igazolásokkal, plusz nem tudjuk két kézzel szórni a pénzt csak igazán tuti minőségért fizetnénk, ha van rá lehetőség. Ahogy Tchouaméniért sikerült, és MBappéért nem sikerült. Minden esetre Ancelotti hozta volna Jesust, de megpróbálni sem volt lehetőség, hála annak ,hogy valaki ezt nem akarta. (nyár elején lett beadva a Vini féle kérelem)
Atyaég...dinhopuyol írta: ↑2022.09.06. 05:44:19Ez kit érdekel amúgy?
Még mindig nem a margitomponthu-n vagy..
Jézus meg sose akart a Madridba menni, okosabb O annál.![]()
Mi lett volna ha...-val nem cáfolsz semmit. Ha annyira akart volna támadót a Madrid, akkor vettek volna. Nem hiszem, hogy bármit számított volna ez, ha mégis vesz Perez valami brazil kölyköt, azt is megoldotta volna, mondjuk hivatalosan a Castilla-ba nevezi.
Ez kit érdekel amúgy?
Nem lehet tudni, ez a "mi lett volna, ha..." esete. Gabriel Jesusnál jó eséllyel bepróbálkoztunk volna pl.
Mert folyamatosan hangoztatva van az ellenkezője, és íme egy cáfolat rá.
Mert ez miért számít? Ki jött volna, ha van +1 EU-s hely?
Az aranyközéputat kéne megtalál, ami amúgy baromi nehéz, de törekedni kéne rá, valahol erről szól a társadalom, az egymás mellett létezés. Gyönyörűen párhuzamba lehetne állítani napjaink globális politikai helyzetével, de idáig itt és most inkább nem merészkednék.Veidt_madridista írta: ↑2022.08.30. 16:32:09Tudom h ez a beszélgetés sem fog az égvilágon sehova vezetni, de magyarázd már el kérlek nekem, hogy miért jó dolog kerülni az életben a konfliktust, önmagad felvállalását és bizonyos értékek (pl. kedvenc futballcsapat) képviseletét? Miért nem lehet élvezni a harcot, az ellenségeskedést a rózsaszín felhős irrealitás helyett? Miért jó megtagadni az emberi természetet?bence0330 írta: ↑2022.08.29. 22:03:02On: sajnálom, hogy ennyi felesleges ellenségeskedést szül egy ilyen Barca-Reál ügy (vagy még lehetne sorolni, az Inter-Milan is brutális), ennek nagyon nem így kéne működnie. Szerintem konkrétan barátság tud szétmenni egy ilyenen. Nem ellenség, hanem ellenfél alapelv. Daffy ennek remek példája, madridistaként tök békésen elfórumozgat itt. Életemben egyszer pillantottam be a madridi oldalra, szóval sejtelmem sincs, de remélem fordítva is van ilyen példa.
Amiért nem vadászunk, gyűjtögetünk a betevő falatért, és verünk meg másokat furkósbottal egy tágasabb barlangért ---> civilizáció. Előbbiek is ösztöni agressziók voltak, amit mind elnyomtunk/eltűntek, pedig azoknak még értelmük is volt. Most meg csak minimális szinten, átalakulva (törtetés egy jobb állásért, stb.). Egy focicsapat miatt veszekedni, esetleg verekedni totál felesleges. Írott formában meg aztán pláne semmi értelme. Szerintem.Veidt_madridista írta: ↑2022.08.30. 16:32:09Tudom h ez a beszélgetés sem fog az égvilágon sehova vezetni, de magyarázd már el kérlek nekem, hogy miért jó dolog kerülni az életben a konfliktust, önmagad felvállalását és bizonyos értékek (pl. kedvenc futballcsapat) képviseletét? Miért nem lehet élvezni a harcot, az ellenségeskedést a rózsaszín felhős irrealitás helyett? Miért jó megtagadni az emberi természetet?
Tudom h ez a beszélgetés sem fog az égvilágon sehova vezetni, de magyarázd már el kérlek nekem, hogy miért jó dolog kerülni az életben a konfliktust, önmagad felvállalását és bizonyos értékek (pl. kedvenc futballcsapat) képviseletét? Miért nem lehet élvezni a harcot, az ellenségeskedést a rózsaszín felhős irrealitás helyett? Miért jó megtagadni az emberi természetet?bence0330 írta: ↑2022.08.29. 22:03:02On: sajnálom, hogy ennyi felesleges ellenségeskedést szül egy ilyen Barca-Reál ügy (vagy még lehetne sorolni, az Inter-Milan is brutális), ennek nagyon nem így kéne működnie. Szerintem konkrétan barátság tud szétmenni egy ilyenen. Nem ellenség, hanem ellenfél alapelv. Daffy ennek remek példája, madridistaként tök békésen elfórumozgat itt. Életemben egyszer pillantottam be a madridi oldalra, szóval sejtelmem sincs, de remélem fordítva is van ilyen példa.
Én ha most két játékos közül választhatnék a posztra, ő lenne az egyik. De talán már ő lenne a legelső is. Összetennénk a két kezünket érte. Tavalyi teljesítményét főleg csak highlihtsokon láttam, de azóta láttam már 2 francia meccsen meg 2 madridin, és eszement jó a srác. Eleve a verseny miatt lett 80+x, de megéri minden centjét. Egyszerűen mindenben jó, előre és hátrafelé is. Pedig senki nem szidná, ha 3 meccs után még nem találná a fonalat, de azonnal komoly szintet hoz, és még az sem kizárt, hogy előrelépés lesz Casemiro után, pedig hát ő sem volt gyenge. És nekünk is szimpibb lesz, mert nem kell lábtöréstől rettegni a Klasszikón.visca el barca írta: ↑2022.08.30. 12:11:55pont ugyanolyan felfújt mint a 80 milliós, egyszezonos csuameni. csak róla azóta kiderült, hogy "világklasszis" (szerintetek)
Persze, talán legtöbben jól kezelik. De tuti, hogy szét tud menni ilyenen, az általad mellé tett politikai beállítotság miatt ugyanúgy. Az más kérdés, hogy jól kommunikáló embereknél ez nem történhet nagyon meg. Szerintem lehet az jó barátság is, csak a két fél nem elég érett, hogy jól kezeljen dolgokat.csababarca írta: ↑2022.08.29. 23:00:19Dehogy tud, max zrika szinten jönnek ezek elő.
Ha ilyenen szétmegy egy baràtság, akkor az nem az.
Politika se szakított el a legjobb barátomtól, pedig tűz és víz amit gondolunk.
Ez a foci tèma egy jelentéktelen porszem az èletben, majd rájön mindenki legkésőbb ha becsajozik, vagy betölti a 14-et.
Barátság ilyenen nem tud félremenni, max ha eleve [auto_cenzúra] van a palacsintában, akkor indikátora lehet.