Oké, hogy a kutyának sem kellett, de egyrészt spanyolban van valami szabály, hogy felénél jobban nem csökkenhet a fizu, szóval a legalacsonyabb összeg - ha most feltételezem, hogy a hírek igazak - az nettó 6 misi lehetett volna, akkor meg már tökmindegy, hogy 6 v 7, egyik sem túl magas egy Dembélé szintű játékosnak. Kvázi free agentként "igazoltuk le" amúgy.gránit írta: ↑2023.08.02. 11:48:12Szerintem azért felesleges a számmisztika, mert abból indul ki, hogy csak mi nem vagyunk tárgyalópozícióban (így kötünk ki ott, amit lentebb írtam). Dembelé tavaly nem kellett a kutyának se, amikor hosszabbított. Csak annak diktálhatott, aki hagyta. Ha nem tetszik, mehetett volna nyugodtan. Ki más adott volna neki nettó 7 milliós fizetést? Senki. Csak azt zsarolhatta, aki hagyta.Nagybarcelona írta: ↑2023.08.02. 11:30:16
Szerintem fölöslegesen magyarázok, mert szubjektív vèlemènnyel állnak sokan a dolgokhoz, vagy így, vagy úgy.
Nagybarcelona: én kizártnak tartom, hogy egyáltalán elméleti lehetőség lenne Roque, pénztől, ffp-től függetlenül. Pedig nagyon kéne. Már megvan a szerződés, 2024-ben érkezik, és ha jól tudom, a brazilok már nem is igazolhatnának a helyére, úgyhogy semmiképp sem engednék el.