Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Minden szubjektívebb dolgot hosszasan vizsgálnak, az aktív-passzív les meg mindig szubjektívebb lesz, mint egy vonal behúzása, és szerintem ez így korrekt is, inkább várjunk plusz egy percet egy meccset eldöntő szituban.brazilfan írta: ↑2024.06.22. 12:03:02Ha egyértelműen zavarta, akkor miért vizsgálták olyan hosszasan? Kb. 3 percig állt a játék amiatt, mert egyáltalán nem volt egyértelmű a szitu.
Én úgy láttam, hogy a kapus rá sem mozdult a lövésre, pedig neki akkor, a lövés pillanatában, nem azt kellene mérlegelnie, hogy van-e les vagy nincs, lefújják-e vagy nem, hanem el kell vetődnie.
Ha egyértelműen zavarta, akkor miért vizsgálták olyan hosszasan? Kb. 3 percig állt a játék amiatt, mert egyáltalán nem volt egyértelmű a szitu.
Igen, annyival kiegészíteném, hogy Maignan ugrott volna, de látta, hogy ott egy ember, és nem tud.brazilfan írta: ↑2024.06.22. 08:15:07A tegnapi meccs alapján sem Depayt, sem Dembelét nem tenném be az EB álomcsapatába, Xavi Simons viszont lőtt egy meccset eldöntő gólt, akárhogy is ítélt a bíró. Megzavarta a francia kapust, hogy ott áll egy narancsmezes, és teljesen passzív, nem akar a labda felé mozogni. Akkor meg minek áll ott, töprengett a kapus, ahelyett, hogy a lövést próbálta volna megfogni.
PorSiempre írta: ↑2024.06.21. 20:50:16Sziasztok!
Valaki tud egy használható linket ?
Előre is köszönöm!
Scholesnál? Lampardnál? Gerrardnál? Shearernél? Rooneynál? Rio Ferdinándnál? Sol Campbellnél? De akár Beckhamnél?
Nem dominálták agyon. Nemdehogy agyon nem dominálták, de egyáltalán nem dominálták. Egy szem csapatuk nem volt a négy között.
Az EL-ben is sokkal erősebbek szoktak lenni, mint az angolok. Ez egybevág azzal, amit az angol középcsapatokról írtam. Ennek azért is van jelentősége az EB-re nézve, mert a nagycsapataik tele vannak légiósokkal, a középcsapataik pedig nem elég jók. A dánok kapusa jobb. A védelmük jobb. A középpályán felvették a kesztyűt, így az angolok még azzal sem tudtak nyerni, hogy Kane jelenthette volna a különbséget, mert alig jutott el hozzá a labda. A dánok egyszerűen pariban voltak velük. Ettől az angolok még nem kaptak ki, nem rossz csapat, de egészségtelenül fel vannak hype-olva.
Tovább juttatja, persze, mert milliószor jobbak a játékosaik most. Nem véletlen, hogy most van hype, és nem 10 éve, 6-7 éve elkezdte az angol utánpótlás is termelni a játékosokat, azóta van komoly minőség, csak a Cityből olyan játékosok mennek ki saját kútfőből, mint Foden, Palmer, stb. Ez elképzelhetetlen lett volna korábban. Saka, Foden, Bellingham szintű játékosok sehol nem voltak 8-10 éve, elképzelhetetlen lett volna akkor, hogy a BL-t leuralják a PL csapatok, ahogyan most, elképzelhetetlen lett volna, hogy angolok pályázzanak nagy eséllyel az aranylabdára, vagy hogy több nagy liga legjobbjainak válasszák őket.
Itt eleve egy fals saját következtetésre építed az érved, nem tényekre. Azért a PL csak felkészítette a sok angol csapatot arra, hogy agyondominálják a BL-t negyeddöntő, elődöntő, döntő, győzelem terén is, sok különböző csapattal (ezek konkrét tények, nem lehet megcáfolni őket, natúr számok), és egyetlen csapat van a spanyol ligából, amelyik az útjukat állja néha. Mire nem készítették fel őket? Hogy néha kikapnak a világ mentálisan legerősebb csapatától, minden idők legjobb edzőjével? Ez benne van. Pont ezért gyenge SG, mert amit ezek a játékosok, ezekkel a csapatban fociznak a BL-ben is, nem csak a PL-ben, arra nézve sértő, amire itt kéri(?) őket. De szerintem inkább csak senki nem tudja a pályán, mi a dolga, az elemzésekben is többnyire ez a konklúzió.