Mi köze a két tagmondatnak egymáshoz?
Nem tudjuk, hogy rendesen igazolhatunk-e, mert a Liga még nem hirdetett eredményt. Mi köze ennek bármihez is?
Amúgy igen, azért nem igazolhatunk rendesen, mert a Liga "fog minket". Helyesnek tartom azt, hogy vannak korlátozások, mert ha nem lennének, minden Joao Felix-ért 80 milliókat fizetnénk, és csődbe mennénk, ahogy nagyon sok csapat csődbe ment volna már azóta, hogy bevezették ezeket. A probléma az arányokkal van. Igen, jó, hogy vannak korlátozások. De a tavalyi 38 millió eurónál azért sokkal több is belefért volna, így viszont nagyon komoly hátrányba kerültünk azokkal a klubokkal szemben, amelyek százmilliókért igazolhattak. Úgy, hogy nekünk magasabbak a bevételeink. Van pénz, és jó, hogy vannak korlátozások. A probléma az, hogy minket aránytalanul "fognak".
Tehát nem vagyunk elől, mert néhány klub előz minket ebben? Az ötödik legsikeresebb klub nincs elől? Azért ez elég nagy túlzás.
Én nagyon kritikus vagyok a klub jelenlegi működésével, ennek a napokban is hangot adtam, de azért túlzásokba szerintem ne essünk.
Dehogynem. Egy Newcastle fasorban nincs a mi bevételeinkhez képest. Nem tudom, honnan szeditek néhányan ezeket.
A holland Schouten és az osztrák Seiwald vkp-poszton számomra nagyon meggyőző teljesítményt mutatott az EB-n. Stathuszárok, figyelem, Schouten Whoscored-pontszáma tavaly a 2. lett volna a Barcában. A 90%-os passzpontossága is elég tetszetős, mert nekünk olyan vkp kell, aki a passzjátékban is erős.