Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Én jobbnak tartom ennél. Szerintem már most lényegesen jobb, mint Dembélé, tudatosabb, okosabb, csapatjátékos, és a meló sem büdös neki. A számai az előző szezonban már Dembélééhez képest az egekben vannak. És még fejlődhet. És nagyon erős, látszólag nem is sérülékeny játékos, nagyobb meccseken is már most jobb, még ha nem is az a csúcsa. Szerintem nincs a játéknak olyan aspektusa, amiben Dembélé jobb. Talán 1v1-ben, de Dembélénél ez elméleti, általában nincs semmi konkrét jelentősége a cseleinek, a végén mindig túl(alul?)spilázza. Nico sokkal ritkábban csinál ilyet.Troym írta: ↑2024.07.16. 17:22:24Mondjuk úgy, hogy mást láttunk. Szerintem Yamal kivételes, Nico meg polcokkal gyengébb , egy-ket jó csellel, sok rossz döntéssel a kapu előtt, mint egy mini Dembele. Nagy csapatok védői mellett nem sokat mutatott.tatesz1990 írta: ↑. Nico pedig egészen egyedi: erős, gyors, technikás.. Az általad említett játékosok egyike se ilyen. Láttuk Yamallal milyen veszélyesek! 60 az ára, de ez nem lehet ok ellene. Simán ér ennyit!
Használható játékos lenne nálunk, de csalódni fogunk, ha rá építjük fel a támadó játékot és BLben megeszik reggelire. (Ez nyilván szubjektív véleményem)
Mondjuk úgy, hogy mást láttunk. Szerintem Yamal kivételes, Nico meg polcokkal gyengébb , egy-ket jó csellel, sok rossz döntéssel a kapu előtt, mint egy mini Dembele. Nagy csapatok védői mellett nem sokat mutatott.tatesz1990 írta: ↑. Nico pedig egészen egyedi: erős, gyors, technikás.. Az általad említett játékosok egyike se ilyen. Láttuk Yamallal milyen veszélyesek! 60 az ára, de ez nem lehet ok ellene. Simán ér ennyit!
Merino elvileg 20 körül mozdítható. Hasonlóan párharcerős középpályás nincs a Barcában, ráadásul Christensennel szemben ő nem egy védő a középpályán. Előre is hasznosan, tudatosan játszik. Nico pedig egészen egyedi: erős, gyors, technikás.. Az általad említett játékosok egyike se ilyen. Láttuk Yamallal milyen veszélyesek! 60 az ára, de ez nem lehet ok ellene. Simán ér ennyit!Troym írta: ↑2024.07.16. 15:48:59
Szerintem Merino használható, Nico is, de az kérdéses, hogy húzóemberek lennének-e. Nekem esetükben az ár lenne a döntő. 20 millió körül oké, 50-60 meg sok. Davies, Greenwood, Son, Chiesa, stb stb szerződése lejár jövőre és pont ebben a topikban állították többen, hogy akkor 20-30 millió körül megszerezhetőek.
Olmonak sok sikert Manchesterben, Frimpong kapcsán meg megjegyezném, hogy Cancelo se a világhírű védekezéséről, fegyelmezettségéről híres, "csak" 2 gólt hozott a Párizs ellen is.
Chiesáról legutóbb azt írták, hogy a Juve hosszabbítani akar vele, ráadásul nem tudom mennyire feküdne neki a balszélső poszt, kb mindenhol láttam csak ott nem, akár válogatott akár klubszinten, nem kéne egy újabb Griezmann, ahogy Greenwood posztja is teljesen le van fedve (a beilleszkedése sem biztos, hogy sima lenne). Daviest nem adja a Bayern csak nagyon drágán, inkább jövőre ingyen szabadulnak tőle, ezért is mondott le a Real róla, habár szerintem nem zárható ki egy hosszabbítás. Nem tartom igazán reálisnak, hogy csak így lemondanának ennyi pénzről. (de ez saját vélemény)Troym írta: ↑2024.07.16. 15:48:59Szerintem Merino használható, Nico is, de az kérdéses, hogy húzóemberek lennének-e. Nekem esetükben az ár lenne a döntő. 20 millió körül oké, 50-60 meg sok. Davies, Greenwood, Son, Chiesa, stb stb szerződése lejár jövőre és pont ebben a topikban állították többen, hogy akkor 20-30 millió körül megszerezhetőek.tatesz1990 írta: ↑2024.07.16. 15:16:56Olmo szerintem teljesen esélytelen. Ha a City valóban akarja őt De Bruyne helyére, akkor a City meg is fogja venni. Nem lehet és nem is okos dolog versenyezni velük!
Frimpong nagyon forró név lett a leverkuseni csoda óta. Azon gondolkodtam már kB egy hónapja, hogy aki így teljesített egy egész szezonban (Frimpong + Grimaldo), az miért nem játszik kezdőként a válogatottban?! A következtetés az lett, hogy szárnyvédőként, 3 középhátvéddel, kimagasló teljesítményre képes, viszont 4 védős felállásban kijönnek a védekezésbeli hiányosságok, és halványulnak a támadóerények.
A Nico-Merino páros jelenleg tökéletes lenne!
Olmonak sok sikert Manchesterben, Frimpong kapcsán meg megjegyezném, hogy Cancelo se a világhírű védekezéséről, fegyelmezettségéről híres, "csak" 2 gólt hozott a Párizs ellen is.
Szerintem Merino használható, Nico is, de az kérdéses, hogy húzóemberek lennének-e. Nekem esetükben az ár lenne a döntő. 20 millió körül oké, 50-60 meg sok. Davies, Greenwood, Son, Chiesa, stb stb szerződése lejár jövőre és pont ebben a topikban állították többen, hogy akkor 20-30 millió körül megszerezhetőek.tatesz1990 írta: ↑2024.07.16. 15:16:56Olmo szerintem teljesen esélytelen. Ha a City valóban akarja őt De Bruyne helyére, akkor a City meg is fogja venni. Nem lehet és nem is okos dolog versenyezni velük!
Frimpong nagyon forró név lett a leverkuseni csoda óta. Azon gondolkodtam már kB egy hónapja, hogy aki így teljesített egy egész szezonban (Frimpong + Grimaldo), az miért nem játszik kezdőként a válogatottban?! A következtetés az lett, hogy szárnyvédőként, 3 középhátvéddel, kimagasló teljesítményre képes, viszont 4 védős felállásban kijönnek a védekezésbeli hiányosságok, és halványulnak a támadóerények.
A Nico-Merino páros jelenleg tökéletes lenne!
Olmo szerintem teljesen esélytelen. Ha a City valóban akarja őt De Bruyne helyére, akkor a City meg is fogja venni. Nem lehet és nem is okos dolog versenyezni velük!
Olmo kapcsán teljesen egyetértek, én mondjuk inkább Frimpongot próbálnám megszerezni Cancelo helyett, akkor tőlem akár költhetünk Nicora is, Merinora is.Chino írta: ↑2024.07.16. 14:46:09Olmo nekem speciel egyáltalán nem hiányzik. Az általános vélemény is folyamatosan az volt róla, hogy középszer, ide ne jöjjön stb. Jó EB-t ment, de pár válogatott meccsből kiindulni nem feltétlen szerencsés, főleg hogy klubszinten nem alkotott nagyot. Szélsőként duplanulla, a kp-ra pedig arra a posztra van jelenleg Pedri, Gündogan, Fermin, Raphinha, kis szerencsével Darvich, de akár Gavi is.
Ha tudnánk egy Nico, Merino, Cancelo, Fayé, Fort, Valle, Casádó , Fati (Darvich) sort leigazolni, mondjuk Raphinha "beáldozásával" (Frenkie nyilván esélytelen) én már nagyon örülnék.
Olmo nekem speciel egyáltalán nem hiányzik. Az általános vélemény is folyamatosan az volt róla, hogy középszer, ide ne jöjjön stb. Jó EB-t ment, de pár válogatott meccsből kiindulni nem feltétlen szerencsés, főleg hogy klubszinten nem alkotott nagyot. Szélsőként duplanulla, a kp-ra pedig arra a posztra van jelenleg Pedri, Gündogan, Fermin, Raphinha, kis szerencsével Darvich, de akár Gavi is. Még ha De Jongot el is adnánk hirtelen (sőt akár mellé Raphinhát) akkor sem jönne ki két 60 milliós igazolás. Ráadásul 5 nap múlva 60 fölött lesz.vg99 írta: ↑2024.07.16. 13:33:32Nagyon nagyon jó lenne Alverez, mondjuk Nico, Olmo, Merino és Cancelo mellett. Még úgy is, hogy mondjuk beáldozzuk Rafinhat, Dejongot/Pedrit stb. De nyilván ez csak álom. Kb egy 50 millió feletti igazolásunk lesz szerintem, és várhatóan Nico.gránit írta: ↑2024.07.16. 13:21:12
Őt 2022-ben simán megszerezhettük volna, az ügynöke be is ajánlotta nálunk. Abban az évben több 200 millió eurót költöttünk igazolásra, az egy nagyon nagy kihagyott ziccer volt, ráadásul akkor sokkal olcsóbb volt. Az árától függően jó ötletnek tartom, ha belefér. Azért Tebas szavaiból arra következtethetünk, hogy idén talán több lehetőségünk lesz erősíteni. Guirassy is ott volt 17,5 millióért.
Nagyon nagyon jó lenne Alverez, mondjuk Nico, Olmo, Merino és Cancelo mellett. Még úgy is, hogy mondjuk beáldozzuk Rafinhat, Dejongot/Pedrit stb. De nyilván ez csak álom. Kb egy 50 millió feletti igazolásunk lesz szerintem, és várhatóan Nico.gránit írta: ↑2024.07.16. 13:21:12Őt 2022-ben simán megszerezhettük volna, az ügynöke be is ajánlotta nálunk. Abban az évben több 200 millió eurót költöttünk igazolásra, az egy nagyon nagy kihagyott ziccer volt, ráadásul akkor sokkal olcsóbb volt. Az árától függően jó ötletnek tartom, ha belefér. Azért Tebas szavaiból arra következtethetünk, hogy idén talán több lehetőségünk lesz erősíteni. Guirassy is ott volt 17,5 millióért.
Őt 2022-ben simán megszerezhettük volna, az ügynöke be is ajánlotta nálunk. Abban az évben több 200 millió eurót költöttünk igazolásra, az egy nagyon nagy kihagyott ziccer volt, ráadásul akkor sokkal olcsóbb volt. Az árától függően jó ötletnek tartom, ha belefér. Azért Tebas szavaiból arra következtethetünk, hogy idén talán több lehetőségünk lesz erősíteni. Guirassy is ott volt 17,5 millióért.
Balde már egy ideje a csapattal edz, szóval egy hónap múlva bőven 100 %-os lehet. Plusz ez a jelenlegi keret, az esetleges igazolások még csak most fognak jönni.barcamessi írta: ↑2024.07.16. 07:52:49Ahogy most állunk, könnyen lehet, hogy már szeptemberre kiszállunk a bajnoki címért folytatott versenyfutásból, mert addigra összeszedünk egy 6-8 pontos hátrányt. 1 hónap múlva bajnoki Valenciában, és az amúgy is szűkös felnőtt keret kb felére nem számíthatunk majd. Csak így hirtelen akik eszembe jutottak, hogy biztos nem lesznek: Cubarsí, EG, Fermín (Olimpia), Araujo, Gavi, Pedri, De Jong, Baldé (sérülés), Yamal, Ferran (kapnak 3 hét kötelező szabadságot, 1 hét edzéssel a lábukban biztos nem fognak játszani), Inigo (nincs még beregisztrálva), Cancelo/Felix (egyeltelán nem biztos hogy ők egyeltalán nálunk játszanak a következő szezonban)
Kb egy ilyen kezdőt tudnánk felrakni jelen pillanatban: TS-Kounde-Chris-Faye-Fort-Gündogan-Casado-Darvich-Raphinha-Lewa-Fati.
És akkor arról még nem is beszéltem, hogy a hátralévő 1 hónapban bármikor benne van még 2-3 sérülés az alapozás közepén…
Szegény Flicket nem irigylem, remélem Laportáék nem szarakodnak tovább és végre lezárnak minden üzletet, ami ahhoz szükséges, hogy 1:1-ben igazolhassunk, mert ha a következő 2-3 hétben nem jön legalább 3-4 új játékos akkor nagyon nagy bajban leszünk a szezon kezdetre.
Csak azt akartam jelezni, hogy azért lesznek a padon is játékosok, nem kell kardunkba dőlni és még több középszert idehozni fejvesztve.barcamessi írta: ↑2024.07.16. 10:40:25Torre, J.Araujo, Romeu szerintem 99% hogy nem lesz itt egyik se már akkorra, meg egyébként is ne bohóckodjunk már velük, mindegyik egy spanyol középcsapat szintjét üti meg maximum. De ha itt is lesznek még akkor, majd ülnek szépen a padon. Roque meg gondolom nyilván nem fog kezdeni Lewa helyett, ő szintén kispad.
Baldé ki tudja milyen állapotban van a sérülése után, azt látom, hogy elkezdte a felkészülést, de hogy meccsen mikor játszhat azt nem tudni még. Kívánom hogy legyen addigra 100%-os állapotban. Pedri meg De Jong jelenleg mindketten sérültek, jó esetben néhány edzés lesz a lábukban akkorra. Ha felépülnek teljesen, csináltatnék velük legalább egy 3-4 hetes kőkemény alapozást, közben meg max 15-20 perceket adnék nekik a meccseken. Szerintem ők legjobb esetben is a szeptemberi válogatott szünet utánra lesznek megfelelő állapotban.
A kezdő amit írtam, valóban nem lenne annyira vészes, de mint említettem, ismerve a fiainkat addigra legalább 2-3-an kiesnek még sérülés miatt.
Torre, J.Araujo, Romeu szerintem 99% hogy nem lesz itt egyik se már akkorra, meg egyébként is ne bohóckodjunk már velük, mindegyik egy spanyol középcsapat szintjét üti meg maximum. De ha itt is lesznek még akkor, majd ülnek szépen a padon. Roque meg gondolom nyilván nem fog kezdeni Lewa helyett, ő szintén kispad.Troym írta: ↑2024.07.16. 09:32:36
Egyrészt lehet nem is lenne olyan rossz ez a csapat, amit írtál (simán kíváncsi lennék rájuk), másrészt mi lett az olvasatodban Torre, Julian Araujo, Roque, Romeu sorsa és miért nem a csapat tagja Balde / Pedri / Frenkie, értem, hogy ma sérültek, de elvileg felépülnek addigra, mire jön a szezon.
Rámehetnénk, de nem hiszem, hogy teszem azt 80 milliót kiadhatunk egy centerre, amíg a lengyel itt van, főleg, hogy még a Nico.vkp pakk is necces lesz.LG írta: ↑2024.07.16. 10:09:34Kicsit off itt, de én is így látom. Nem az övék volt a legjobb keret, de csapatszinten annyira összerakta őket de la Fuente, hogy nem érzeték meg, ha 1-1 játékos kidőlt sérülés vagy eltiltás miatt. Ez mondom mindig én is fórumon, a modern fociban minden korábbinál kijön, hogy csapatsportól van szó, ezért nem értettem sooha együtt azokkal, akik pl. Xavit azzal mentegették, hogy ezzel a kerettel nem lehet jó focit játszani, mert nincsenek olyan jó játékosaink, mint 6-8-10-12 éve.![]()
Más: Alverez úgy tűnik, megunta a csereszerepet, távozni akar. Mi is rámehetnénk, Lewa már nagyon nem a jövő embere.
Kicsit off itt, de én is így látom. Nem az övék volt a legjobb keret, de csapatszinten annyira összerakta őket de la Fuente, hogy nem érzeték meg, ha 1-1 játékos kidőlt sérülés vagy eltiltás miatt. Ez mondom mindig én is fórumon, a modern fociban minden korábbinál kijön, hogy csapatsportól van szó, ezért nem értettem sooha együtt azokkal, akik pl. Xavit azzal mentegették, hogy ezzel a kerettel nem lehet jó focit játszani, mert nincsenek olyan jó játékosaink, mint 6-8-10-12 éve.
Egyrészt lehet nem is lenne olyan rossz ez a csapat, amit írtál (simán kíváncsi lennék rájuk), másrészt mi lett az olvasatodban Torre, Julian Araujo, Roque, Romeu sorsa és miért nem a csapat tagja Balde / Pedri / Frenkie, értem, hogy ma sérültek, de elvileg felépülnek addigra, mire jön a szezon.barcamessi írta: ↑2024.07.16. 07:52:49
Kb egy ilyen kezdőt tudnánk felrakni jelen pillanatban: TS-Kounde-Chris-Faye-Fort-Gündogan-Casado-Darvich-Raphinha-Lewa-Fati.
És akkor arról még nem is beszéltem, hogy a hátralévő 1 hónapban bármikor benne van még 2-3 sérülés az alapozás közepén…
Szegény Flicket nem irigylem, remélem Laportáék nem szarakodnak tovább és végre lezárnak minden üzletet, ami ahhoz szükséges, hogy 1:1-ben igazolhassunk, mert ha a következő 2-3 hétben nem jön legalább 3-4 új játékos akkor nagyon nagy bajban leszünk a szezon kezdetre.