Az eredmények szerintem nem feltétlenül relevánsak egy elnök megítélésében. Ott van Rosell, aki alatt szintén ment a hajó, de mint elnök, az egyik, ha nem a legnagyobb szégyenfölt volt a Barca történelmében. Ott volt a Nike, a brazil TV-s jogok vagy a Neymar-ügy is. Itt nem olyan eljárások folytak mint mondjuk a Negrreia miatt. (bár ez is egy jóval korábbi vezetőség munkájára vezethető vissza, amit valamiért most szedtek elő) Vagy Laport első érája, amikor tényleg egy elsüllyedt hajóra emlékeztett a csapat, aztán rövid idő alatt szinte egyeduralkodá nőtte ki magát.Troym írta: ↑2024.07.29. 12:40:47Ahogy elkezdték gyűjteni az aláírásokat a bizalmatlanságinál, Barto rögtön megpattant.Kovbal88 írta: ↑2024.07.29. 11:14:32Ezt a választásos dolgot miből gondolod? Csak mert az előző elnök csődbe vitte a klubot és lazán ott mosolygott valamelyik meccsen. Ő se lett elküldve végül lemondott. Laportának meg azért vannak eredményei egyedül a BL az ami szánalmas, de az előtte is az volt. Ellenfele meg ugye nem is nagyon van.
Barto alatt is voltak eredmények, Barto 2020 őszén pattant meg, 2015, 2017, 2018, 2019-ben bajnok, 2015-ben BL yőztes, 2019ben BL elődöntős volt a csapat.
Laporta nyilván milliószor nehezebb helyzetben van, de a kamu igazolások minden évben lehet nem tetszenek sokaknak.
2021 Messi hosszabbít
Jön Haaland
Kimmich minden évben jön
Meg Brzovic
Idén meg a spanyol duóról nyilatkozik úton útfélen
Mellette csatározik mindenkivel, igazgató vezetők tucatjai léptek le, kétes ügyletek (Libero) Kimondottan ótvar módon bánik a klublegendákkal (Messi, Busi, Alba, Pique, Xavi)
Amúgy Fort sem véletlen kezdett újra nyilatkozni itt-ott, biztos vagyok benne, hogy ismét elindul.
DE! ez csak az én véleményem, lehetséges, hogy a katalánoknak ez kell.
Elképzelhető, hogy jön 2025-ben Salah (vagy hasonló nagy név) ingyen és minden meg van bocsájtva.
A Messi dologról, ahogy kiderült a klub anyagi helyzete szerintem nem volt olyan aki egy hangyányit is hitt volna ebben, főleg, amikor egy PSG gondolta komolyan.
Kimmichre én komoly célként csak idén emlékszem, leginkább Xavi miatt, már csak a lejáró szerződéséből kifolyólag, ami nem lett volna feltétlen irreális, ha a fizetési igényéből le lehet csípni.
Ha az ilyen "ígéreteknek" a felét is komolyan lehetne venni (legyen az Laporta, Bartomeu, Gaspart, Nunez vagy akárki érájában) minden évben teljesen új álomcsapat lenne 1-2 millárdos igazolási büdzsével.
Szerintem Nicoval kapcsolatban az lenne már a legideálisabb lépés, ha egy nem agresszívan, de adni neki valami ultimátumot. Mondjuk két nap múlva várjuk a döntését. Az, hogy ő lógatja a lábát Marbellán mi meg ülünk a telefon mellett, hogy hátha megcsörren (ahogy két másik csapat is, köztük a nevelőegyesülete) szerintem rohadtul inkorrekt viselkedés. És ez nem 1-2 napja megy. Ha nemet mond, akkor pedig azt a pénzt ami érte és a fizetéséért félretett a klub, már felasználhatja a klub más igazolásra. Tudják valóban mennyi ráfordítható összeg van, mennyit lehet felhasználni bérre/regisztrációra. (gondolom nem véletlenül akarják hétvégén benyújtani a második ajánlatot Olmoért)