Nico mikor itt volt nálunk, egy tipikus színtelen-szagtalan, full átlag teljesítményt hozott, néha volt 1-1 jobb meccse. Ajánlottak érte egy reális összeget, mi pedig ezt elfogadtuk, ő játszani akart, tök normális dolog volt eladni annak idején.gránit írta: ↑2024.07.29. 23:42:49Ha más vkp-t nem tudunk igazolni, és minden kötél szakad, akkor ezt abszolút adnám.
Amikor azt írják, hogy "Nico", nekem amúgy mindig ő jut az eszembe, nekem ő maradt az alapértelmezett Nico.![]()
Opciónk van rá, és nem biztos, hogy találunk nála nagyobb kalibert erre a posztra. Ha nem, akkor ő még mindig ott van vészmegoldásnak, és lehet, hogy még be is válna. A Porto-ban nagyon jól teljesít. Chris-szel elég erősek lehetnének ott.
Azóta viszont úgy sírja vissza a fórum, mintha legalább egy fiatal Iniestát adtunk volna el... Portóban úgy néz ki szintet lépett/lép, bár a tavalyi szezon első felében ott is alig játszott, de tavasszal beverekedte magát a kezdőbe, és valóban hozott egy jó fél szezont. De ehhez az kellett, hogy megkapja a játékperceket, és megtalálták a posztját is, ami a 8-as pozíció!!! Erre fel itt megint mindenki sír utána, hogy hozzuk vissza VKP pozícióba... Komolyan nem értem itt egyeseket... Ő sose volt VKP, Xavi annak idején néha berakta oda, mert nem volt más, nem is volt kiemelkedő azon a poszton.
Maradjon a seggén erre a szezonra Portóban, ha hoz egy jó szezont és tud még tovább fejlődni, jövő nyáron még mindig lesz rá opciónk visszahozni, ha meg nekünk nem kell, elmegy majd 60-70-ért a PL-be, nekünk meg csöpög a kasszába még az eladásából.