Nekem biztos nem kell semmire, egy fillért nem költenék rá

Én még mindig Frimpongra szavazok és elengedném a spanyol duót, de sajnos erre 0,0% az esély.
Amúgy csak én nem értem mi a fenének nekünk Dani Olmó tűzön vizen át? Támadó középpályás, ha 4-2-3-1-et akarunk játszani ahhoz sincs meg a keret. Ahhoz lóg egy igati btb kp. meg szélső hátvédek bal szélső. Nem értem minek nekünk.Troym írta: ↑2024.07.30. 08:44:42
RB Leipzig have rejected Barcelona's first offer for Dani Olmo. The second offer could increase to €45m + €15m in variables.
RB Leipzig have been clear with Barcelona, they want €60m fixed for Dani Olmo. - Mundo
Ki fogja bulizni a Lipcse tőlünk végül a 60 milliót Olmoért, főleg, ha Nico nemet mond, mert akkor az arcvesztést gondolom ezzel igyekszik Laporta és Deco elkerülni.
Én csak akkor hoznám vissza, ha minden kötél szakad. Amikor a Barcelonában játszott, én sem voltam elájulva tőle. Volt akkor 19-20 éves. Tavaly sem hoztam volna vissza, nem volt valami meggyőző a Valenciában. Most akkor hoznám vissza, ha nincs más lehetőség, ráadásul a mélységi és a támadó középpályán is bevethető.barcamessi írta: ↑2024.07.30. 09:58:05gránit írta: ↑2024.07.29. 23:42:49Ha más vkp-t nem tudunk igazolni, és minden kötél szakad, akkor ezt abszolút adnám.
Amikor azt írják, hogy "Nico", nekem amúgy mindig ő jut az eszembe, nekem ő maradt az alapértelmezett Nico.![]()
Opciónk van rá, és nem biztos, hogy találunk nála nagyobb kalibert erre a posztra. Ha nem, akkor ő még mindig ott van vészmegoldásnak, és lehet, hogy még be is válna. A Porto-ban nagyon jól teljesít. Chris-szel elég erősek lehetnének ott.
Ez fájdalmas, de az is, hogy a most igazolt szupertehetség Tigrinhot is csak vigye el bárki, akár az arabok,, mert béna, semmi szükség nem volt rá, vagy pénz kell..
Nico mikor itt volt nálunk, egy tipikus színtelen-szagtalan, full átlag teljesítményt hozott, néha volt 1-1 jobb meccse. Ajánlottak érte egy reális összeget, mi pedig ezt elfogadtuk, ő játszani akart, tök normális dolog volt eladni annak idején.gránit írta: ↑2024.07.29. 23:42:49Ha más vkp-t nem tudunk igazolni, és minden kötél szakad, akkor ezt abszolút adnám.
Amikor azt írják, hogy "Nico", nekem amúgy mindig ő jut az eszembe, nekem ő maradt az alapértelmezett Nico.![]()
Opciónk van rá, és nem biztos, hogy találunk nála nagyobb kalibert erre a posztra. Ha nem, akkor ő még mindig ott van vészmegoldásnak, és lehet, hogy még be is válna. A Porto-ban nagyon jól teljesít. Chris-szel elég erősek lehetnének ott.
Pl Dembelével, csak utána Xavi kikönyörögte, hogy játsszon.
Ez kivel történt meg? Bárcsak egyszer a sarkára állna a klub, és meglépné ezt. Én örülnék neki. De kivel történt ez meg? Bárcsak megtennénk olykor 1-1 emberrel.
Ne feledjük, hogy minden ilyen történet úgy kezdődik, hogy ezeknek a játékosoknak jótékonysági intézményként adunk egy hatalmas fizut, amit nem érdemelnek meg. Sok panaszkodnivalójuk nem nagyon lehet. Később ezzel persze nem tudunk mit kezdeni, és megy a szenvedés. A játékost természetesen nem lehet hibáztatni, az ő érdeke az, hogy sok pénzt keressen, akár megérdemli, akár nem. Hibáztatni nem lehet őket, de panaszkodni nem panaszkodhatnak, mert álom ennél a klubnál ilyen helyzetbe kerülni. Hány játékos ragadt már a nyakunkon így? Ha nem érik meg a pénzüket, nyilvánvaló, hogy meg kell próbálni őket elmozdítani, mert a játékosnak az az érdeke, hogy sok pénzt keressen, a miénk viszont az, hogy a saját érdekeinket védjük.
Tényleg? Hogyan, kikkel?
Alapvetően szinte minden szavaddal egyetértek, csak nem értem, ezek miért Laporta szemfényvesztései, szerintem ő a fenti témákban kb képbe sem került. Vitort Xavi rakta ki a csapatból, Guiut Xavi nem rakta be, illetve Xavi vágyai szerint hoztak a helyére egy hasonló profilt (nyilván ehhez kellett Laporta áldása is, de na...), Raphinhát Xavi cserélte le minden meccsen, meg dobálta ide-oda, és persze ő hiába az egyik legjobbunk... lehet, hogy csak két jobb, vagy legalábbis jövőre már talán jobb játékos van a keretben, az pont az ő két posztján.sansz írta: ↑2024.07.30. 00:26:05Ez az a klub, ahol az elnök a sajtón keresztűl fenyegeti a saját játékosát, hogy írja alá, amit ő követel, különben nem lesz a pályán, ez az a klub, ahol kikönyörgik a fizetés csúsztatásokat, majd mikor ki kéne fizetni, akkor azt suttogjuk, hogy milyen pénzéhesek, el kell adni az ilyet...Ez az a klub, ahol az egyik leghasznosabb játékost (Raphinha) aki szerintem egy jó edző mellett szintet is léphetne, folyamatosan alázzuk és jóformán el akarjuk üldözni. Úgy, ahogy Guiu se volt fontos és ahogy Vitorral is bánunk: leteszünk egy rakás pénzt érte, udvarlunk neki, direkt előbb el is hozzuk, szerintem nagyon is bíztató volt, aztán kitesszük a csapatból és rátesszük az árcédulát...És még lehetne sorolni Laporta gátlástalan szemfényvesztéseit.
Ha más vkp-t nem tudunk igazolni, és minden kötél szakad, akkor ezt abszolút adnám.
Azért Nico klasszisokkal nagyobb tehetség, szerves része volt az eb győztes spanyol csapatnak, nagyszerű képességekkel rendelkezik, én úgy gondolom nála most van ott az az ablak, ami az ugródeszkához vezet és valahol minden fiatal játékos erre a lehetőségre vágyik fiatalon. Nyilván a bilbao egy biztos pont, a testvérével együtt, de sosem lehet tudni, ez valahol egy kemény piac, lehet ma kellesz, de jövő héten már nem a te neved lesz a címlapokon.Troym írta: ↑2024.07.29. 21:57:54Mondjuk, ha megnézi hogyan bántunk Roqueval, Julian Araujoval, Guiuval, Nicoval, abból nem tudom ezt szűri-e le, hogy itt annyira jól bánnának a fiatalokkal.
Szerintem, ha jönni akarna, már aláírt volna, május óta tart ez a saga, már bőven végiggondolhatta mindegyik irányt.
Amúgy az "előző" Nicot vissza kéne hozni akár 30 millióért is, már 4 gólos az előszezonban.
Azért Nico túl sokba kerülne és túl nagy a hype most körülötte, hogy csak úgy mellőzni lehessen. A fentiek közül egyedül Roque került viszonylag nagyobb pénzbe, de ő azért a brazil bajnokságból nagyon zsákbamacskaként érkezett, és sok minden homályos is körülötte...
Mondjuk, ha megnézi hogyan bántunk Roqueval, Julian Araujoval, Guiuval, Nicoval, abból nem tudom ezt szűri-e le, hogy itt annyira jól bánnának a fiatalokkal.
Szerintem nincs tuti recept egy fiatal játékosnak, egy rosszul elsült átigazolás ugyanúgy megtörheti a fejlődést, mint az, hogy túl sokáig marad egy középcsapatban. Elég megnézni, hogy pl. a MU és a Chelsea hány fiatal tehetséget ásott el az elmúlt években. Ennek ellenére én is inkább kockáztatnék a játékos helyében, és belevágnék a nagy kalandba. Nico-nak pedig a Barca mindenképp jobb opciónak tűnik, mint vmelyik pénzes csapat, ahol egy gyengébb kedzés után elássák.Kovbal88 írta: ↑2024.07.29. 20:13:27Szerintem meg lelép és ezt is kell tennie. Most fel van kapva, megy neki a szekér, aztán ez a lufi bármikor kipukkanhat. Jön egy sérülés, vagy csak simán gödörbe kerül, vagy tényleg befut. Meglepne, ha maradna a Bilbaoba. Neki ezt a mostani hullámot meg kell lovagolniaLa Masia1 írta: ↑2024.07.29. 13:36:15
Jelenleg ez tűnik a legvalószínűbbnek.
Magasabb fizetésért cserébe megemelik a kivásárlási árát.
22 éves, nem késett le semmiről, belefér neki az is, ha pár év múlva megy BL-ben érdekelt csapathoz.
Nem sok hely van Spanyolországban, ahol akár jobb élete lehet egy focistának, mint Barcelonában, az egyik ilyen pont Bilbao. A BL-t leszámítva mindenben jobban jár, ha ott marad.
A testvérével együtt már most egy intézmény a Bilbaonál, még ha marad ezen a szinten, ott akkor is maradhat ameddig akar. Jelenleg bruttó 10m körüli az éves fizetése, szerintem most akár ott is kaphat olyat összeget, amit innen ajánlottak neki.Kovbal88 írta: ↑2024.07.29. 20:13:27Szerintem meg lelép és ezt is kell tennie. Most fel van kapva, megy neki a szekér, aztán ez a lufi bármikor kipukkanhat. Jön egy sérülés, vagy csak simán gödörbe kerül, vagy tényleg befut. Meglepne, ha maradna a Bilbaoba. Neki ezt a mostani hullámot meg kell lovagolnia
Szerintem meg lelép és ezt is kell tennie. Most fel van kapva, megy neki a szekér, aztán ez a lufi bármikor kipukkanhat. Jön egy sérülés, vagy csak simán gödörbe kerül, vagy tényleg befut. Meglepne, ha maradna a Bilbaoba. Neki ezt a mostani hullámot meg kell lovagolniaLa Masia1 írta: ↑2024.07.29. 13:36:15Jelenleg ez tűnik a legvalószínűbbnek.
Magasabb fizetésért cserébe megemelik a kivásárlási árát.
22 éves, nem késett le semmiről, belefér neki az is, ha pár év múlva megy BL-ben érdekelt csapathoz.
Nem sok hely van Spanyolországban, ahol akár jobb élete lehet egy focistának, mint Barcelonában, az egyik ilyen pont Bilbao. A BL-t leszámítva mindenben jobban jár, ha ott marad.
Az eredmények szerintem nem feltétlenül relevánsak egy elnök megítélésében. Ott van Rosell, aki alatt szintén ment a hajó, de mint elnök, az egyik, ha nem a legnagyobb szégyenfölt volt a Barca történelmében. Ott volt a Nike, a brazil TV-s jogok vagy a Neymar-ügy is. Itt nem olyan eljárások folytak mint mondjuk a Negrreia miatt. (bár ez is egy jóval korábbi vezetőség munkájára vezethető vissza, amit valamiért most szedtek elő) Vagy Laport első érája, amikor tényleg egy elsüllyedt hajóra emlékeztett a csapat, aztán rövid idő alatt szinte egyeduralkodá nőtte ki magát.Troym írta: ↑2024.07.29. 12:40:47Ahogy elkezdték gyűjteni az aláírásokat a bizalmatlanságinál, Barto rögtön megpattant.Kovbal88 írta: ↑2024.07.29. 11:14:32Ezt a választásos dolgot miből gondolod? Csak mert az előző elnök csődbe vitte a klubot és lazán ott mosolygott valamelyik meccsen. Ő se lett elküldve végül lemondott. Laportának meg azért vannak eredményei egyedül a BL az ami szánalmas, de az előtte is az volt. Ellenfele meg ugye nem is nagyon van.
Barto alatt is voltak eredmények, Barto 2020 őszén pattant meg, 2015, 2017, 2018, 2019-ben bajnok, 2015-ben BL yőztes, 2019ben BL elődöntős volt a csapat.
Laporta nyilván milliószor nehezebb helyzetben van, de a kamu igazolások minden évben lehet nem tetszenek sokaknak.
2021 Messi hosszabbít
Jön Haaland
Kimmich minden évben jön
Meg Brzovic
Idén meg a spanyol duóról nyilatkozik úton útfélen
Mellette csatározik mindenkivel, igazgató vezetők tucatjai léptek le, kétes ügyletek (Libero) Kimondottan ótvar módon bánik a klublegendákkal (Messi, Busi, Alba, Pique, Xavi)
Amúgy Fort sem véletlen kezdett újra nyilatkozni itt-ott, biztos vagyok benne, hogy ismét elindul.
DE! ez csak az én véleményem, lehetséges, hogy a katalánoknak ez kell.
Elképzelhető, hogy jön 2025-ben Salah (vagy hasonló nagy név) ingyen és minden meg van bocsájtva.
Ha tudják már a döntést, akkor vajon mi lehet az, amiben még reménykednek?
Jelenleg ez tűnik a legvalószínűbbnek.
Szerintem meg teljesen működik a stratégiája, népszerűség szempontjából. Bemondja, hogy van új Nike-szerződés, és mindenkivel elhiteti, hogy van új Nike-szerződés.Troym írta: ↑2024.07.29. 12:40:47Ahogy elkezdték gyűjteni az aláírásokat a bizalmatlanságinál, Barto rögtön megpattant.
Barto alatt is voltak eredmények, Barto 2020 őszén pattant meg, 2015, 2017, 2018, 2019-ben bajnok, 2015-ben BL yőztes, 2019ben BL elődöntős volt a csapat.
Laporta nyilván milliószor nehezebb helyzetben van, de a kamu igazolások minden évben lehet nem tetszenek sokaknak.
2021 Messi hosszabbít
Jön Haaland
Kimmich minden évben jön
Meg Brzovic
Idén meg a spanyol duóról nyilatkozik úton útfélen
Mellette csatározik mindenkivel, igazgató vezetők tucatjai léptek le, kétes ügyletek (Libero) Kimondottan ótvar módon bánik a klublegendákkal (Messi, Busi, Alba, Pique, Xavi)
Amúgy Fort sem véletlen kezdett újra nyilatkozni itt-ott, biztos vagyok benne, hogy ismét elindul.
DE! ez csak az én véleményem, lehetséges, hogy a katalánoknak ez kell.
Elképzelhető, hogy jön 2025-ben Salah (vagy hasonló nagy név) ingyen és minden meg van bocsájtva.
Ahogy elkezdték gyűjteni az aláírásokat a bizalmatlanságinál, Barto rögtön megpattant.Kovbal88 írta: ↑2024.07.29. 11:14:32Ezt a választásos dolgot miből gondolod? Csak mert az előző elnök csődbe vitte a klubot és lazán ott mosolygott valamelyik meccsen. Ő se lett elküldve végül lemondott. Laportának meg azért vannak eredményei egyedül a BL az ami szánalmas, de az előtte is az volt. Ellenfele meg ugye nem is nagyon van.
Ha hinni lehet a hírmorzsáknak, akkor a Barca már tudja, hog hogy döntött Nico. Ha igen a válasz nekünk, akkor a klub most szedi össze kp a kivásárlási pénzt. Ha meg nem, akkor csak kamu, hogy még reménykednek.davi10 írta: ↑2024.07.28. 19:39:08Akkor nem rakatott volna 60 milliós záradékot a szerződésébe.
Szerintem itt fog végül kikötni, csak jó lenne látni már a sztori végét, mert idő közben szép lassan Merino-t elviszi az Arsenal, a másik nagy kiszemelt Frimpong-al meg talán még a kapcsolatfelvételig se jutottunk el.