Szerintem a két tini közül legalább az egyik, és ha van elég hátvédünk épp, akkor Chris mindenképp Romeu előtt lesz a sorban. Meg azért DJ is. Túl sokat szerintem akkor sem fogjuk látni, ha nem tudnánk hozni senkit. De ez utóbbi egy tragédia lenne.Troym írta: ↑2024.07.31. 17:12:30El tudnám engedni, hogy hozzunk VKP-t, de akkor adjuk lejjebb az igényeket és nyomja végig a szezont Bernal / Christensen, de SEMMIKÉPP nem Romeu. Neki mindenképp kiadnám az útját akár olyan áron is, hogy nem jön senki.
Bernal kapja meg az esélyt, kapjon 1500-2000 perc játékidőt és egyrészt fejlődhet, másrészt meg lehet nézni tényleg ő a hosszútávú megoldás, vagy nem.
Ugyanezt gondolom a csatár poszton, de ott meg Roquet mérjük meg a saját posztján 1500-2000 játékperc alatt.
Roque érdekes lesz, mert ott szerintem van egy Puig effektus. Jó volt, mellőzték, szétesett, és már tényleg nem jó. Kicsit neki újra kéne építeni magát önbizalmilag, és erre nem biztos, hogy egy Barca a legjobb hely, főleg, ha közben a fiatal posztriválisod a meccs embere tud lenni. Ha Pau Victor tényleg ilyen jó, akkor Roque nem sok sót fog megenni. Bár az a gond, ha 1-2 ilyen meccset kap balszélsőként, és aztán el akarjuk adni, mindenki kiröhögi majd a 30-40 milliós követelést ilyen teljesítmény után. Egyik felkészülési meccsen mindenképp centerként pályára kéne lépnie...