Barca Igazolások

Mi a véleményed a csapat igazolási terveiről, hátországáról, vezetőségéről? Miért jó vagy rossz a taktikánk? Mi lesz a klub jövője? A csapat mögötti eseményekről és az események alakítóiról beszélgethetsz itt!
Barcaman1993
Director del Fútbol

2024.08.01. 07:12:52

FCBsteve írta:
2024.08.01. 06:39:07
Amúgy ezt nem igazán értem...

Érkezett Flick, megnézte a csapatot, a fiatalokat, és úgy döntött, hogy a vkp posztot le tudja fedni meglévő játékosokkal - a pénzt a támadó csapatrészre szeretné eltapsolni...

Ha a szakmai stábbal egyetemben úgy gondolja, hogy a csapaton így lehet az egységnyi pénzből a legnagyobbat javítani - kik vagyunk mi, hogy a fotelből okosabbak legyünk???
Pláne, akik megváltóként várták??? :)
Nyilván a pontos választ erre mi nem fogjuk tudni megadni, de nem lepődnék meg, ha az utánpótlásból lenne a poszt megoldva. Elég ígéretes a felhozatal és olcsó opció lenne.
Rammalets-Foncho, Gensana, Grácia-Vergés, Garay- Kubala, Kocsis, Evaristo, Luiz Suárez, Czibor
FCBsteve
Entrenador del Barça

2024.08.01. 06:39:07

Peter írta:
2024.07.30. 15:04:42
Sinya22 írta:
2024.07.30. 14:45:03
Úgy 8 éve tudjuk, hogy lyukas a vkp poszt, és minimum másfél éve a 9-es is.
Úgy tűnik, hogy nekünk néhányunknak lesz szükségünk alkalmazkodni a csapat egy polccal alacsonyabb szinten történő szurkolásához.
8 év nem kevés idő, valamennyire már sikerült alkalmazkodnom ehhez, de még mindíg nagy csatákat vívok magammal, amikor még a tálcán kínált lehetőségeinket sem emeljük le a tálcáról.

Csak egy mondat a főoldali cikkből : "Úgy tűnik, Romeu meggyőzte Flicket, és egy második szezonra is marad a klubnál."

Hajrá Barca!
Amúgy ezt nem igazán értem...

Érkezett Flick, megnézte a csapatot, a fiatalokat, és úgy döntött, hogy a vkp posztot le tudja fedni meglévő játékosokkal - a pénzt a támadó csapatrészre szeretné eltapsolni...

Ha a szakmai stábbal egyetemben úgy gondolja, hogy a csapaton így lehet az egységnyi pénzből a legnagyobbat javítani - kik vagyunk mi, hogy a fotelből okosabbak legyünk???
Pláne, akik megváltóként várták??? :)
gránit
Director del Fútbol

2024.08.01. 04:02:35

Peter írta:
2024.08.01. 03:44:35
Mindenesetre úgy tűnik, hogy az eddigi uborkaszezonnak a vége felé közeledünk.... :lol:
Olyannyira, hogy mindössze 16 nap múlva már kezdődik a bajnokság. Igaz, hogy az átigazolási szezon augusztus 30-ig tart, de a bajnokság már 17-én elkezdődik, így alig több mint két hetünk maradt arra, hogy még a szezonkezdet előtt bevásároljunk. Nem lenne jó pontokat veszteni emiatt. Tavaly is már rögtön az első fordulóban buktunk két pontot, nem lenne jó előnyhöz juttatni a riválisokat. Be kellene gyújtani a rakétákat.
Peter
Director del Fútbol

2024.08.01. 03:44:35

Azzal teljesen egyetértek, hogy csapatban és taktikában kell gondoldni, de egy mélyebb levegővétel után gondoljunk egy picit arra, hogy vajon milyen überbrutál 6 társat és csúcs taktikát igényelne egy olyan csapat, ahol éppen a pályán szerepel az Inigo-Lenglet-EG-Romeu négyes?

Költői és naív kérdés, hogy vajon melyik játékos lesz attól piacképesebb, hogy Flick pozitívan nyilatkozik róla?

Azt például csak helyeselni tudnám, ha a középpálya akár teljes átalakuláson menne keresztül, de azon talán meglepődnék, ha Gündogan lenne onnan az első távozó.

Mindenesetre úgy tűnik, hogy az eddigi uborkaszezonnak a vége felé közeledünk.... :lol:
bence0330
Az Év Fórumozója 2022 & 2024

2024.07.31. 22:55:00

Gündogan szerintem jövőre is csont nélkül a legjobb játékosunk lesz/lenne, ha még ebben a Xavi féle csere nélküli ámokfutásban is az tudott lenni kérdés nélkül. Meglepő lenne a távozása, hacsak nem valami arab csapat jelentkezett be nagy összeggel. Az tény, hogy a fizuja is nagy, de az is tény, hogy meg is érdemli.
ter Stegen; Baldé - Cubarsí - Araujo - Koundé; - Christensen - Pedri; Raphinha - Olmo - Yamal; Lewy
Chino
Llegenda del Barça

2024.07.31. 22:48:12

davi10 írta:
2024.07.31. 22:32:12
Ronaldinho&Barca írta:
2024.07.31. 22:22:03
Valami azt súgja, lesz itt fejvakarás a drukkerek körében a következő hetekben..
Vagy ez, vagy hülyeségeket írogat a Catalunya Radio. Én hajlok az utóbbira, el nem tudom képzelni, hogy Flick-et, aki elvileg évek óta követi a Barcát, majd Lenglet 1 hónap edzés alatt meggyőzi. Az a Lenglet akit még kölcsönbe se tudunk rendesen elpasszolni, mert mindenhonnan visszaküldik.
Mondjuk Flick az egész csapatról ugyanezt mondta és minden játékosról akire rákérdeztek.

Amúgy ma a Sport és a Mundo is lehozta Footmercatora hivatkozva (Santi Aouna, Hanif Ben Berkane), hogy az Atma a Barcával és Lenglet ügynökével is felvette a kapcsolatot a játékosért, mivel a Hermoso pótlására kinézett baloldali belső védőkkel Dávid Hanckoval (Feyenoord) és Nayef Aguerdel (West Ham) megszakadtak a tárgyalások, a legújabb kiszemeltjük ezért a francia.

Amúgy én EG-vel kapcsolatban nem vagyok biztos, hogy olyan rosszul járnánk. A Gironában jó szezont hozott, a válogatottban is eddig a védelem legjobbja. 5. számú védőnek nem biztos hogy lenne jobb megoldás, ha egyáltalán Fayé vagy IM megy.
Forca Barca!!!!
bunga
Capitá del Barça

2024.07.31. 22:47:22

Azért egy pillanatra se felejtsük el, hogy egy játékos nem feltétlenül ilyen vagy olyan, hanem egy adott edző szemében ilyen, az adott szerepkörben, társak között, taktika mellett. Ez mind pozitív, mind negatív irányban így van.
dingdong
Capitá del Barça

2024.07.31. 22:41:09

Lenglet sztori szerintem arról szól, hogy így próbálunk meg bevonzani minimális érdeklődést is rá. Nem mintha nem lehetne őt sehova eladni csak ilyen horror fizuval senki sem kéri. Ő meg ugye se nem ad le a fizetéséből se nem akar arabokhoz menni. Sakk matt. Ha eleget mondjuk hátha elhiszi valaki, hogy megéri.

Az öregeink közül én Lewandowskit simán eladnám de Göndoganban még van egy jó szezon. Az EB-n is jol nyomta. Ha lenne cseréje az sokat segítene. Fura lenne ha eladnánk
bence0330

2024.07.31. 22:35:56

Merino egyre több (bár nem a legnagyobb nevű) forrás alapján egyre közelebb az Arsenalhoz.

Én ezeket az xy-al elégedett témákat két dolognak tudom be, vagy nem akarjuk azt a látszatot kelteni, hogy el akarjuk sózni őket (alkupozíció javítása), vagy az égvilágon senkit nem fogunk tudni idén leigazolni, és abból fogunk főzni, amink van. Az nyilvánvalónak tűnik, hogy Flick nem rettentő elégedett Romeu-Lenglet közül mindkettővel.
ter Stegen; Baldé - Cubarsí - Araujo - Koundé; - Christensen - Pedri; Raphinha - Olmo - Yamal; Lewy
davi10
Llegenda del Barça

2024.07.31. 22:32:12

Ronaldinho&Barca írta:
Valami azt súgja, lesz itt fejvakarás a drukkerek körében a következő hetekben..
Vagy ez, vagy hülyeségeket írogat a Catalunya Radio. Én hajlok az utóbbira, el nem tudom képzelni, hogy Flick-et, aki elvileg évek óta követi a Barcát, majd Lenglet 1 hónap edzés alatt meggyőzi. Az a Lenglet akit még kölcsönbe se tudunk rendesen elpasszolni, mert mindenhonnan visszaküldik.
Kép
"A Futball nyer, ha a Barca nyer"
"Ez a két szín, zöld és fehér minden másnál többet ér
Hát indulj és bátran énekelj velünk egy dalt a Fradiért"
Ronaldinho&Barca
Director del Fútbol

Messa írta:
2024.07.31. 22:02:23
🚨🗞️ | According to Catalunya Radio, Hansi Flick has been highly impressed with Clement Lenglet’s performance so far.

Viccelsz velünk, Hansi? :mrgreen:

| BREAKING: FC Barcelona have put Ferran Torres & Ilkay Gündoğan on the transfer market. — CatalunyaRadio 🥇

Hm, ez már érdekesebb. Ferrán nyilván mehetne, talán valaki adna is érte 15-20 milliót, de minden héten lenyilatkozza hogy esze ágában sincs távozni.
Gündogantól meg gondolom Olmo érkezése esetén válnánk meg. Ő lehet, hogy távozna is, de érte meg nem fogunk kapni ennyi idősen kb egy fillért sem.
Akkor készül a világverő team, fedélzeten Romeu, EG és Lenglet... :D Tervezgetek egy mérkőzést megnézni a szezonban barcelonában, de lehet inkább halasztok egy szezont. :D

Gündogan szerintem alap emberünk, tavaly kb. végig tolta a szezont, ő érzékeny veszteség lenne, nem tudom Olmo nekünk miért kell ennyire, ennyiért?! Van más poszt ami égető, Nico&Merino. Valami azt súgja, lesz itt fejvakarás a drukkerek körében a következő hetekben..
Visca El Barca!
Kép
Més que un club
Messa
Az EuroBarca Utánpótlása

2024.07.31. 22:02:23

🚨🗞️ | According to Catalunya Radio, Hansi Flick has been highly impressed with Clement Lenglet’s performance so far.

Viccelsz velünk, Hansi? :mrgreen:

| BREAKING: FC Barcelona have put Ferran Torres & Ilkay Gündoğan on the transfer market. — CatalunyaRadio 🥇

Hm, ez már érdekesebb. Ferrán nyilván mehetne, talán valaki adna is érte 15-20 milliót, de minden héten lenyilatkozza hogy esze ágában sincs távozni.
Gündogantól meg gondolom Olmo érkezése esetén válnánk meg. Ő lehet, hogy távozna is, de érte meg nem fogunk kapni ennyi idősen kb egy fillért sem.
Sóstó mellett van egy mocsár, kikapott a Zseljeznicsar. Az eredmény reális, így járt most a Real is... Real Madrid Videoton 0-1 1985.05.22
FcBarcelona1
Entrenador del Barça

2024.07.31. 19:58:28

Chino írta:
2024.07.31. 19:15:36
És elvileg 11 milliót kapunk ezért a hakni túráért.
Nem kell mindent elhinni, amit írnak. Flick eddig Robertoról nyilatkozott, hogy nem a Barca játékosa. Only Fans-os Javi Miguel sem a legmegbízhatóbb, aki szerint De Zerbi lesz az edző, mikor mások már biztosra vették Flicket, vagy Xavi a játékosok telefonjában kutat, ami miatt a Sport szerint jogi lépéseket fontolgatott.
Egyelőre csak a tippelgetés megy.
Ahogy írod, majd Augusztus végén, szeptember elején meglátjuk, hogy mi lesz.
Chino
Llegenda del Barça

2024.07.31. 19:15:36

Peter írta:
2024.07.31. 17:38:44
bence0330 írta:
2024.07.31. 16:53:35
Romeu. (Akivel szerintem Flick nem számol amúgy, nem hiszem, hogy egy ennyire bizonytalan fickónál, akinek semmi kötelezettsége nem volt nyáron, ne rakta volna a kezdőbe, ha kifejezetten bízik benne, főleg, hogy nálunk most tényleg csupa tini volt csak.)
Hiszem, ha látom.....Romeu bizony ott volt a pályán, ahogyan Inigo és Lenglet is, aki ráadásul kezdő volt.....igazi nyerő emberek, de, hogy mit keresnek egyáltalán ők még az öltözőben és ezen a nyári túrán, arra kíváncsi lennék. (nem tőled kérdezem, a félreértés elkerülése végett)
Az, hogy ki volt ott a pályán legkevésbé számít. Mindenki le lett cserélve, az összes belső védőnk (Inigo és Lenglet mellett csak Dominguez és Cuenca volt a keretben, aki még az Atleticet sem látta), ugyanannyira (nem) lesznek az első csapat tagjai, mint a francia. De az összes vkp-nk is játszott, ahogy szinte minden posztot ide vehetnénk. Nyilván nem fogja az alig 17 éves Bernalt fent hagyni a City ellen, másrészt ez volt gyakorlatilag az első meccse és nem csak ebben a szezonban, hanem összesen. (az Olot teljesen más volt)
Aki biztosan marad az első csapatban szinte csak Balde, Pau Victor és Lewy játszott, ha ez a lenglet-Romeu-Inigo vonal nem lett volna, az egész meccsen Juveniles/Athletices 16-17-18 éves srácokat látunk, ami számukra sem igazán egészséges, főleg egy City ellen. Bár alapból csereként játszottak negyed órát Lenglet kivételével. Majd, ha a Valencia ellen (esetleg a Gamperen) is az a trió lesz fent, akkor tényleg nagy a baj.

Az összes játékos kapott lehetőséget, még többen is játszottak mint azt szerintem bárki gondolta volna.
Forca Barca!!!!
gránit
Director del Fútbol

2024.07.31. 18:31:43

Andrsika írta:
2024.07.31. 16:13:17
én is hoznék egy csatárt és nekem is vágyam a két csatáros rendszer

Most meg Romeura alapozunk megint arra az emberre aki tavaly egy interjúban érdekes dolgokat mesélt az itteni dolgairól.

Vicc kategória ami nálunk megy

A la masia legutóbb kihúzott minket a tréből csak reménykedni tudok, h jelenleg is hasonló lesz, mert ( bárki is az elnök) ezeknek nagy pénz szabadságot ad valaki tele töltik a csapatot túlárazott nem idevaló emberekkel. A tudatos építkezés terén példát vehetünk az ősi riválistól még, ha utálom is őket…
Minddel egyetértek.

Romeu számomra azért fura, mert a Gironából vannak távozók rendesen, a mélységi középpályán is van távozó, és elvileg igényt tartottak rá. Ha mégis marad, akkor Peter szavai igazolódnak be, hogy kell ő nekünk, ami több mint ijesztő. Ha mindent rendben találunk vkp poszton, és nem lesz igazolás, akkor én elégedetlen leszek az igazolási időszak végén.

Hogy pozitívumról is legyen szó, Pau Victort 2,7 millióért szereztük meg, ami nem rossz. Ha nem válik be, akkor sem buktunk anyagilag, a probléma számomra az, hogy a támadósorba egy nagy ágyút szeretnék érkezőnek, ehelyett egy veteránra és még semmit nem bizonyítókra bízzuk magunkat. De a 2,7 milliós igazolással most legalább nem verték át a fejünket.
Peter
Director del Fútbol

2024.07.31. 17:38:44

bence0330 írta:
Romeu. (Akivel szerintem Flick nem számol amúgy, nem hiszem, hogy egy ennyire bizonytalan fickónál, akinek semmi kötelezettsége nem volt nyáron, ne rakta volna a kezdőbe, ha kifejezetten bízik benne, főleg, hogy nálunk most tényleg csupa tini volt csak.)
Hiszem, ha látom.....Romeu bizony ott volt a pályán, ahogyan Inigo és Lenglet is, aki ráadásul kezdő volt.....igazi nyerő emberek, de, hogy mit keresnek egyáltalán ők még az öltözőben és ezen a nyári túrán, arra kíváncsi lennék. (nem tőled kérdezem, a félreértés elkerülése végett)

Amúgy nem én találtam ki az alábbit sem :
Peter írta:
2024.07.30. 15:04:42
Csak egy mondat a főoldali cikkből : "Úgy tűnik, Romeu meggyőzte Flicket, és egy második szezonra is marad a klubnál."
Vajon hányszor és hány edző csúszik el még a saját maga által lerakott banánhéjon....?

Egyelőre én sem akarom elhinni ezt a Romeu-Inigo-Lenglet vonalat, de már Xavi esetében sem akartam elhinni az erre full hajazó Romeu-Inigo-Alonso triót, aztán jött szembe a valóság, mint a gyorsvonat....

Az élet már csak olyan, hogy igen, akkor fognak majd a pályán lenni, amikor a legkevésbé rájuk lenne ott szükség.
Éppen ezért még egy bő keret bővítésében sem szabadna, hogy helyük legyen.

Csak az a tuti, ha ilyenek nicsenek a keretben, mert akkor valóban nem is lépnek majd pályára.
jclayton
Jugador d'estrella

2024.07.31. 17:28:09

Troym írta:
2024.07.31. 17:12:30
El tudnám engedni, hogy hozzunk VKP-t, de akkor adjuk lejjebb az igényeket és nyomja végig a szezont Bernal / Christensen, de SEMMIKÉPP nem Romeu. Neki mindenképp kiadnám az útját akár olyan áron is, hogy nem jön senki.
A csapat egyelőre csak gyengült, érkező nincs, mélység nincs, csak felhozott fiatalok. Egy ilyen közegben simán szükség van arra, hogy az egyébként is keveset kereső Romeu ücsörögjön a pad legvégén, ne pedig egy tizenhat éves reménység (és még véletlenül sem a kezdőben, de erre szándék sincs, ha jól látom). Szép dolog, hogy az elmúlt évben stabilan bejött néhány felhozott ifista, de ha egy csapat erre alapozza a stratégiáját, akkor már régen rossz.
bence0330

2024.07.31. 17:27:07

Troym írta:
El tudnám engedni, hogy hozzunk VKP-t, de akkor adjuk lejjebb az igényeket és nyomja végig a szezont Bernal / Christensen, de SEMMIKÉPP nem Romeu. Neki mindenképp kiadnám az útját akár olyan áron is, hogy nem jön senki.
Bernal kapja meg az esélyt, kapjon 1500-2000 perc játékidőt és egyrészt fejlődhet, másrészt meg lehet nézni tényleg ő a hosszútávú megoldás, vagy nem.
Ugyanezt gondolom a csatár poszton, de ott meg Roquet mérjük meg a saját posztján 1500-2000 játékperc alatt.
Szerintem a két tini közül legalább az egyik, és ha van elég hátvédünk épp, akkor Chris mindenképp Romeu előtt lesz a sorban. Meg azért DJ is. Túl sokat szerintem akkor sem fogjuk látni, ha nem tudnánk hozni senkit. De ez utóbbi egy tragédia lenne.

Roque érdekes lesz, mert ott szerintem van egy Puig effektus. Jó volt, mellőzték, szétesett, és már tényleg nem jó. Kicsit neki újra kéne építeni magát önbizalmilag, és erre nem biztos, hogy egy Barca a legjobb hely, főleg, ha közben a fiatal posztriválisod a meccs embere tud lenni. Ha Pau Victor tényleg ilyen jó, akkor Roque nem sok sót fog megenni. Bár az a gond, ha 1-2 ilyen meccset kap balszélsőként, és aztán el akarjuk adni, mindenki kiröhögi majd a 30-40 milliós követelést ilyen teljesítmény után. Egyik felkészülési meccsen mindenképp centerként pályára kéne lépnie...
Troym
Director del Fútbol

Bernal kapja meg az esélyt, kapjon 1500-2000 perc játékidőt és egyrészt fejlődhet, másrészt meg lehet nézni tényleg ő a hosszútávú megoldás, vagy nem.
Ugyanezt gondolom a csatár poszton, de ott meg Roquet mérjük meg a saját posztján 1500-2000 játékperc alatt.
bence0330

Kessié ebben a rendszerben egy kincs lenne. Nico meg hasznos, ha nem is elsőszámú. Xavi sajna néhány téren visszafordíthatatlan károkat okozott, már persze ilyen anyagi lehetőségek mellett, mert egy Citynek nyilván mindegy lenne, ha elküldenek egy remek játékost, vesznek helyette kettőt. Nálunk ez sajna kudarc. Azért kár, mert az idei nyár eddig fura, de előtte tényleg próbálkoztak foglalkozni a vkp poszttal, amennyire lehetett. Ennek tudatában remélem, hogy most is összejön valami, és azért nem egy új Romeu. (Akivel szerintem Flick nem számol amúgy, nem hiszem, hogy egy ennyire bizonytalan fickónál, akinek semmi kötelezettsége nem volt nyáron, ne rakta volna a kezdőbe, ha kifejezetten bízik benne, főleg, hogy nálunk most tényleg csupa tini volt csak.)
Andrsika
Jugador d'estrella

2024.07.31. 16:13:17

gránit írta:
2024.07.31. 14:22:21
Andrsika írta:
2024.07.31. 08:39:03
Guirassy srac honnan tudod, h idejött volna cserének Lewa mögé?
Teljesen igazad van a csapat álláspontját figyelembe véve. Amikor a magam részéről írok, nyilván a saját taktikai elképzeléseim szerint írok, ami gyakran ellentétes a csapatéval. Nálam ő nem lett volna cserepados, kezdetném Lewandowskival. Előljáróink nyilván nem ilyesmiben gondolkodnak, és szerintem baj is lesz ebből, ahogy már eddig is volt.

Ami Merinót illeti, ha valóban van 120 milliónk Williams-re és Olmóra, akkor egy vkp-t, akár Merinót, már le kellett volna igazolni. Felesleges ilyen szinten prioritásként kezelni valakit és rá várni, miközben úsznak el a lehetőségek. De az is lehet, hogy azért nem élünk ezekkel a lehetőségekkel, mert Williams-en kívül nem akarunk mást, legfeljebb Cancelo-t, és megvalósul a tippem, hogy igazából nem is akarunk vkp-t, mert szépnek és jónak találunk ott mindent úgy, ahogy jelenleg van.
Korábban írtam én is hoznék egy csatárt és nekem is vágyam a két csatáros rendszer. Sajnos én erre sok esélyt nem adok…
Vkp poszt kb 8-10 éve ordít nálunk, de ha jött is valaki(Kessie) vagy az utánpótlásból jött valaki( Nico) azokat persze elpazarolta Xavi. Most meg Romeura alapozunk megint arra az emberre aki tavaly egy interjúban érdekes dolgokat mesélt az itteni dolgairól.
Vicc kategória ami nálunk megy, de ez mindig is így volt, 27 éve szimpatizálok a Barcaval és mindig balekok voltunk mind eladási mind vételi téren( még, ha voltak is kivételek)
A la masia legutóbb kihúzott minket a tréből csak reménykedni tudok, h jelenleg is hasonló lesz, mert ( bárki is az elnök) ezeknek nagy pénz szabadságot ad valaki tele töltik a csapatot túlárazott nem idevaló emberekkel. A tudatos építkezés terén példát vehetünk az ősi riválistól még, ha utálom is őket…
gránit
Director del Fútbol

2024.07.31. 14:22:21

Andrsika írta:
2024.07.31. 08:39:03
Guirassy srac honnan tudod, h idejött volna cserének Lewa mögé?
Teljesen igazad van a csapat álláspontját figyelembe véve. Amikor a magam részéről írok, nyilván a saját taktikai elképzeléseim szerint írok, ami gyakran ellentétes a csapatéval. Nálam ő nem lett volna cserepados, kezdetném Lewandowskival. Előljáróink nyilván nem ilyesmiben gondolkodnak, és szerintem baj is lesz ebből, ahogy már eddig is volt.

Ami Merinót illeti, ha valóban van 120 milliónk Williams-re és Olmóra, akkor egy vkp-t, akár Merinót, már le kellett volna igazolni. Felesleges ilyen szinten prioritásként kezelni valakit és rá várni, miközben úsznak el a lehetőségek. De az is lehet, hogy azért nem élünk ezekkel a lehetőségekkel, mert Williams-en kívül nem akarunk mást, legfeljebb Cancelo-t, és megvalósul a tippem, hogy igazából nem is akarunk vkp-t, mert szépnek és jónak találunk ott mindent úgy, ahogy jelenleg van.
Feast4
Director del Fútbol

2024.07.31. 14:05:32

Troym írta:
2024.07.31. 12:54:35
ktm írta:
2024.07.31. 12:49:17
Szerintem Olmo arra kell, hogy legyen egy mezonyjatekos tolmacsa Flicknek, akin keresztul meccs kozben is tudja adni az utasitasokat. Amugy "felesleges" megvenni.
Erre ott van Gündogan és Lewa.
TS aki egésze biztosan full perfect spanyol-német. Kapusként is meg lehet ezt tenni. Emlékezzünk Khanra.
Kép
Troym
Director del Fútbol

2024.07.31. 12:54:35

ktm írta:
Szerintem Olmo arra kell, hogy legyen egy mezonyjatekos tolmacsa Flicknek, akin keresztul meccs kozben is tudja adni az utasitasokat. Amugy "felesleges" megvenni.
Erre ott van Gündogan és Lewa.
ktm
Capitá del Barça

Válasz küldése