Korábban írtam én is hoznék egy csatárt és nekem is vágyam a két csatáros rendszer. Sajnos én erre sok esélyt nem adok…gránit írta: ↑2024.07.31. 14:22:21Teljesen igazad van a csapat álláspontját figyelembe véve. Amikor a magam részéről írok, nyilván a saját taktikai elképzeléseim szerint írok, ami gyakran ellentétes a csapatéval. Nálam ő nem lett volna cserepados, kezdetném Lewandowskival. Előljáróink nyilván nem ilyesmiben gondolkodnak, és szerintem baj is lesz ebből, ahogy már eddig is volt.
Ami Merinót illeti, ha valóban van 120 milliónk Williams-re és Olmóra, akkor egy vkp-t, akár Merinót, már le kellett volna igazolni. Felesleges ilyen szinten prioritásként kezelni valakit és rá várni, miközben úsznak el a lehetőségek. De az is lehet, hogy azért nem élünk ezekkel a lehetőségekkel, mert Williams-en kívül nem akarunk mást, legfeljebb Cancelo-t, és megvalósul a tippem, hogy igazából nem is akarunk vkp-t, mert szépnek és jónak találunk ott mindent úgy, ahogy jelenleg van.
Vkp poszt kb 8-10 éve ordít nálunk, de ha jött is valaki(Kessie) vagy az utánpótlásból jött valaki( Nico) azokat persze elpazarolta Xavi. Most meg Romeura alapozunk megint arra az emberre aki tavaly egy interjúban érdekes dolgokat mesélt az itteni dolgairól.
Vicc kategória ami nálunk megy, de ez mindig is így volt, 27 éve szimpatizálok a Barcaval és mindig balekok voltunk mind eladási mind vételi téren( még, ha voltak is kivételek)
A la masia legutóbb kihúzott minket a tréből csak reménykedni tudok, h jelenleg is hasonló lesz, mert ( bárki is az elnök) ezeknek nagy pénz szabadságot ad valaki tele töltik a csapatot túlárazott nem idevaló emberekkel. A tudatos építkezés terén példát vehetünk az ősi riválistól még, ha utálom is őket…