bence0330 írta: ↑2024.07.31. 10:01:03
Ronaldinho&Barca írta: ↑2024.07.31. 07:53:49
Én rámennék Merinora mielőtt az arsenal elhappolja előlünk. VKP poszt sok éve üresen tátong és az ilyen-olyan félmegoldások európai szinten láthatjuk mennyit értek, sokkal égetőbb az a poszt, minthogy várjunk heteket 1-2 ember válaszára. Nekem Nico egyre inkább úgy tűnik marad bilbaoban, szíve joga, persze egy támadó igazolása is prioritás lenne, de vészmegoldásnak ott lesz Fati.
Egyértelmű, főleg, hogy Flick is kiemelte ennek a fontosságát. Remélem, van valami a tarsolyban, mert Merino nem hiszem, hogy a miénk lesz, pedig nagyon jó hiányzó láncszem lehetett volna.
Én is rámennék/rámentem volna. 20-25 millióért nem lesz jobb opció, spanyol, ismeri a ligát, ismeri a játékosokat, magas, erős, legjobb korban van és tavaly magasan a legtöbb párharcot nyerte egész Európában. Flick csapatába szerintem kulcsfontosságú lenne egy ilyen típusú játékos. Szerintem sokkal nagyobb szükség van rá, mint pl Olmora.
Nico ugyanakkor szerintem kulcsfontosságú. Nagy fegyvertény lenne, ha mindkét szélünk folyamatos és konstans veszélyt tudna jelenteni, ez ritkaság még a nagyobb csapatoknál is. Yamallal és Nicoval elérnénk azt, hogy nem tudnának minket egy oldalon levédekezni, nem lehetne beduplázni a védekezést mondjuk Yamal oldalán, mert a másikon ott lenne Nico és megcsinálná ő. Ritkán érzem azt, hogy valaki tökéletesen illeszkedne egy csapatba, én nála abszolút ezt érzem. Nálam ő a hiányzó láncszem a támadógépezetbe, én baromira remélem, hogy végül valahogy behúzzuk.
Ha nem jön Nico, ötletem sincs kire megyünk rá, én közel s távol nem látok ilyen opciót. Luis Dias szerintem nem ez a kaliber, én benne semmi extrát nem látok, más meg nagyon fel sem merült. Nekimegyünk 1 Fatival a szezonnak, mint balszélső? Raphinha nem az igazi balon, Olmo remélem fel se merül, mint balszélső, Ferrán meg sehol nem jó.
Nálam Nico, Merino, és Cancelo vissza kölcsönbe a fontossági sorrend, és kész, szerintem több erősítés nem szükséges.