2024.08.07. 12:00:27
Azért írok most, hogy kidühöngjem magam. Előre is bocsánat:
Csakazértis igazoltunk egy Olmo-t, hogy mutassuk, mennyire versenyképesek vagyunk (politika 100%)
55+7 millió? Tessék??? Olmo-ért? Ha az EB-n nem ment volna ilyen jól, akkor 20M lenne. Néhány jól sikerült mérkőzés és máris ennyit ér? És mi egyből meg is vesszük ennyiért? Mi van itt? (Azt meg sem említem, hogy szintént sokat tud ő is sérült lenni, szóval pár meccs és csatlakozni fog az orvosiszoba állandó lakóihoz).
Regisztrálni hogyan fogjuk tudni? Kinek a kárára? Ugye nem fogunk belőle is balszélsőt erőszakolni?
Ne legyen igazam és cáfoljon rám, röhögjük ki egy fél év, vagy egy év múlva ezt a kommentemet. De ennyiért Olmo-t leigazolni így, hogy több poszton hiányunk van, ez óriási melléfogás volt. Jobbhátvéd ki lesz és annak a minőségi cseréje? Védekezőközéppályás ki lesz? Annak a minőségi cseréje? Befejezőcsatár Lewa-n kívül ki lesz, ha Roque állítólag ennyire nem jó?
Megint az lesz, hogy OLMO jó játékos, úgyhogy betesszük balszélsőnek és lőjön gólokat. Aztán amikor teljesen leépült/lesérült, akkor jön be helyette Ferran Torres, hogy majd ő lő gólokat... Vagy nem is állunk ki csatárral, csak középpályásokkal. Ezutóbbiban mondjuk több a ráció, hiszen Fermín Lopez és Olmo is gólerős, ha középen érkezik. Így viszont mi lesz a fiatalokkal, akik nagyon jónak tűnnek? Eh, nem tetszik nekem ez a keret eddig, nem a jelenlévők miatt, hanem hogy nincs JHV és BTK (RB és LAM) posztokon minőségi játékosunk. Jah és VKP (DM) ki lesz? Bernal kezdő lesz? Vagy megint Christensen? Amikor volt itt egy Kessie akkor őt pont nem játszattuk ott emlékeim szerint, pedig most nagyon kéne oda.
Félreértés ne essék, nem azért írom le, mert nem nézem a meccseket, vagy nem szeretem a csapatomat. Hanem azért, mert az elmúlt évek alatt annyiszor láttam/láttuk már, hogy ugyanazokba a hibákba esnek igazolások terén, hogy már előre borítékolható a bukás Olmo-val már csak az eddigi pattern miatt is. Bár ne lenne igazam... Ne legyen igazam. De amikor már a Chelsea rajongó ismerőseim is csak rajtunk röhögnek, akkor meh...