davi10 írta: ↑2024.09.12. 16:46:10
Akkor értelemszerűen ne vedd magadra.
A többiből az jön le, hogy a többiek hsz-ét nem igazán olvashattad el, mert pl. Casado-t sem én hoztam fel, ehhez 1 db hsz-t kellett volna visszaolvasni, úgyhogy az elegánsozást most elengedem a fülem mellett.
Nem vettem magamra, ugyanakkor közvetlenül az én hsz-em után regáltál és a fórumon könnyen összemosódnak, összecsúsznak a dolgok, ezért inkább tiszta vizet gondoltam önteni a pohárba.
davi10 írta: ↑2024.09.12. 14:51:30
Vissza lehet itt is olvasni, hányszor mentette meg a seggünket
Az, hogy a múltban hányszor mentette meg a seggünket, az lehet dicséretre méltó az adott körülmények között, de nem inkább éppen a rajta kívül pályán lévő többi 9 mezőnyjátékosra, kvázi a csapatra nézve állít ki bizonyítványt?
Miért nem volt vajon képes többé kevésbé állandósítani azt a megmentő formáját?
Troym írta: ↑2024.09.12. 19:06:37
Kicsit fura, hogy arra hivatkozunk egy 86 milliós vételárú játékosnál, hogy anno 2018-ban hol játszott jól.
A fenti szóhasználatot folytatva, annó elég sokat védtem Frenkie seggét itt a fórumon (döntően a "legendákkal" szemben), ennek ellenére igen, nekem is fura. Fiatal volt, oké, de eltelt 5 egész esztendő, 5 teljes szezon.
Éppen azt az életkorát töltötte eddig Barcelonában, amikor egy játékos a legtöbbet fejlődhet.
A csúcson kellene lennie és nem arról kellene beszélgetni, hogy vajon Flick alatt végre magára talál vagy sem, hanem arról, hogy ő a legjobb a nélkülözhetetlen és kihagyhatatlan játékosunk.
Csak egy példa, Rodri (akivel kb azonos korban lehetnek) még 2018-19-ben a Villareal vagy éppen az Atleti kispadján várt, amikor Frenkie menetelt már a BL-ben.
Hová lett vajon ez a lendület?