Élő közvetítések
-
- Entrenador del Barça
Egyedül Ferran nem tud javulni, fut küzd, de borzasztó gyenge.
- bence0330
- Az Év Fórumozója 2022 & 2024
Kezdünk kicsit belejönni. 1 gólt kéne találni, és akkor a cseresornak lenne esélye. 0-2-nél félidőben lehet én is elengedném inkább.
ter Stegen; Baldé - Cubarsí - Araujo - Koundé; - Christensen - Pedri; Raphinha - Olmo - Yamal; Lewy
- Bob_Marley
- Presidente del Barça
Így nagyon nehéz lesz. Látszik nagyon osszeszokatlan a csapat,rengeteg a rossz passz. 2-0rol nagy változás kellene.
Nem tudom mi történt,értem sérültek is lehetnek,de ezen a pályán full csapattal is nehéz lenne. Ilyenkor mondom hogy nem 4-0nal kell mosolyogni meg lazazni,hanem ilyenkor fogcsikorgatva kuzdeni. Mert itt sokkal többet ér a gól,mint 2-3 után bármi.
Még azért van idő, S talán eledezunk
Nem tudom mi történt,értem sérültek is lehetnek,de ezen a pályán full csapattal is nehéz lenne. Ilyenkor mondom hogy nem 4-0nal kell mosolyogni meg lazazni,hanem ilyenkor fogcsikorgatva kuzdeni. Mert itt sokkal többet ér a gól,mint 2-3 után bármi.
Még azért van idő, S talán eledezunk

Szerintem ezt benézte a bíró, de mindegy. Amúgy nem a BL ellenfél miatt van ez a kezdő,hanem mert 3naponta meccs van. Szerintem az a baj,hogy Raphinha és Yamal egyszerre pihen. Lewa még embert se vesz le,nyilván helyzetbe se fog kerülni így.
Na ez egy jó játék volt.
Na ez egy jó játék volt.
de ha egyszer rotálunk, remélem jön a szünetben Fort és Fati, akkor mindegy, kapjuk le LEwát és Koundét is
Xavi-féle játék megy most. Lassú, körülményes oldalpasszok, nincs bemozgás, nincs lendület
Nekem továbbra is tök érthetetlen, nagy győzelmek alatt miért nem rotált Flick... Miért most mindenkit egyszerre??? 
Ez bosszulja meg magát most...

Ez bosszulja meg magát most...
- bence0330
- Az Év Fórumozója 2022 & 2024
Ez a szomorú valóság a keretünkkel kapcsolatban. Pár csere, és Liga alsóházban vagyunk. Én sem kaptam volna le Raphinhát és Yamalt egyszerre, ez alighanem túlkapás kicsit, de elvileg mindkettőnek van kisebb fizikális problémája, szóval...
Ezért elképesztő ez a 7/7.
ter Stegen; Baldé - Cubarsí - Araujo - Koundé; - Christensen - Pedri; Raphinha - Olmo - Yamal; Lewy
Tèny, h szarok vagyunk, de ez mindenhol szabálytalan lenne! Undorító okádék liga.
Ez katasztrófa sajnos. Pau Victor eddig nem nyerő ma, most is ő veszítette el csúnyán a labdát. Pena nehéz helyzetben volt eleve, de így is nagyon bizonytalannak éreztem a kijövetelét.
Kérdés, mennyire kell erőltetni a cseréket. Nyilván az eredmény indokolná, de ha valóban van kisebb sérülés a pihetnetések mögött, akkor azzal a játékossal nem kockáztatnék.
Kérdés, mennyire kell erőltetni a cseréket. Nyilván az eredmény indokolná, de ha valóban van kisebb sérülés a pihetnetések mögött, akkor azzal a játékossal nem kockáztatnék.
A bajnoki mérkőzések topicban írták, hogy valószínűleg kisebb sérülések vannak a dolog mögött.Mi volt ma a mester terve? Idegenben rotálni és készülni a világverő Young Boysra?
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára LG 2024.09.28. 21:34:34-kor.
Mi volt ma a mester terve? Idegenben rotálni és készülni a világverő Young Boysra?
Letapossák a bokáját, és labda volt. Persze...
-
- Capitá del Barça
Nem egy szép meccs, de ez nem is meglepő ilyen rotáció illetve ilyen ellenféllel szemben.
Sajnos a rotáció szükséges volt előbb vagy utóbb. Sok a meccs és még több a sérült. Elkerülhetetlen a rotáció. A második félidőben azért egy Balde-Raphinha-Yamal hármas ha frissen beállna a fáradtabb védők ellen, meg lehetne ezt fordítani, de legalábbis X-re menteni.
Mire elkezdtem ezt írni, sajnos már becsúszott a második gól is. Kár érte, mert szabálytalansággal indult, de zseniális befejezés volt. Mondjuk én azt hittem pont az ilyenek miatt van a VAR, na mindegy. Biztos ezért is a Real kap majd tizit
Sajnos a rotáció szükséges volt előbb vagy utóbb. Sok a meccs és még több a sérült. Elkerülhetetlen a rotáció. A második félidőben azért egy Balde-Raphinha-Yamal hármas ha frissen beállna a fáradtabb védők ellen, meg lehetne ezt fordítani, de legalábbis X-re menteni.
Mire elkezdtem ezt írni, sajnos már becsúszott a második gól is. Kár érte, mert szabálytalansággal indult, de zseniális befejezés volt. Mondjuk én azt hittem pont az ilyenek miatt van a VAR, na mindegy. Biztos ezért is a Real kap majd tizit

- davi10
- Llegenda del Barça
Kounde hasonló, vagy talán még enyhébb taposásáért vettek már el tőlünk gólt idén. Vicc...

"A Futball nyer, ha a Barca nyer"
"Ez a két szín, zöld és fehér minden másnál többet ér
Hát indulj és bátran énekelj velünk egy dalt a Fradiért"
- PorSiempre
- Jugador d'estrella
Inkább védjen Áron... Ez egy birka... Így nem lehet kijönni...
Ab intus enim de corde hominum cogitationes malae procedunt, adulteria, fornicationes, homicidia, furta, avaritiae, nequitiae, dolus, impudicitia, oculus malus, blasphemia, superbia, stultitia. Omnia haec mala ab intus procedunt, et coinquinant hominem.
Hát ez sárgás szabálytalanság
Kb lényegtelen, nem is figyeltem. Nem gondolnám, hogy a Young Boys meccs miatt ennyire kéne tartalékolni...
1-1 félidőre csak be kellett volna tenni Raphinhát és Yamalt, hogy egymást váltsák. Torres kb még ebben a leggyengített csapatban is lefelé lóg ki...
+ Balde miért is nem játszik 3. meccse?
közben 2-0