Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
+1 egyszerű passzt megcsinálni. Pedig bíztam benne, hogy a góljai után elkapja a fonalat, kellett volna a támadóinkat tehermentesíteni. De a tavalyi használhatatlan formáját hozza.
Nem volt kötelező így időzíteni a rotációkat...FcBarcelona1 írta: ↑2024.09.28. 21:58:34Jaja. Nekem az jutott eszembe, hogy Xavi 2,5 év alatt sosem állt ki ilyen gyenge csapattal, még akkor sem, amikor átvette Koemantól. Ez már nagyon durván gyenge csapat. Ha sokszor leszünk kénytelen ilyen csapattal kiállni, a BL indulás is veszélybe kerülhet.PorSiempre írta: ↑2024.09.28. 21:46:53
Annyi különbséggel, hogy Xavi a legjobb kezdőből hozta ki ezt a szintet.
Jaja. Nekem az jutott eszembe, hogy Xavi 2,5 év alatt sosem állt ki ilyen gyenge csapattal, még akkor sem, amikor átvette Koemantól. Ez már nagyon durván gyenge csapat. Ha sokszor leszünk kénytelen ilyen csapattal kiállni, a BL indulás is veszélybe kerülhet.PorSiempre írta: ↑2024.09.28. 21:46:53Annyi különbséggel, hogy Xavi a legjobb kezdőből hozta ki ezt a szintet.
Annyi különbséggel, hogy Xavi a legjobb kezdőből hozta ki ezt a szintet.
Középpálya nélkül nehéz. Vicc amúgy, hogy úgy tűnt erre a csapatrészre még sokan is leszünk, most nem tudunk egy normális sort kiállítani.Azért Ferran Torres ebből a csapatból is lefelé lóg ki. Azt sem értem, hogy hova lett a direkt, kaput támadó játék.