Srácok vegyük már észre , hogy egy piszkos nehéz pályán több mint fél csapat a harmadik osztályból lett kirángatva.... Nem értem, hogy mit vártatok !?!?
Élő közvetítések
- PorSiempre
- Jugador d'estrella
Srácok vegyük már észre , hogy egy piszkos nehéz pályán több mint fél csapat a harmadik osztályból lett kirángatva.... Nem értem, hogy mit vártatok !?!?
Ab intus enim de corde hominum cogitationes malae procedunt, adulteria, fornicationes, homicidia, furta, avaritiae, nequitiae, dolus, impudicitia, oculus malus, blasphemia, superbia, stultitia. Omnia haec mala ab intus procedunt, et coinquinant hominem.
- davi10
- Llegenda del Barça
Na, csak nem lesz itt még valami? A 2 véső feljebb tolása nem tűnik rossz húzasnak, kis túlzással 5 perc alatt egyenlíthettünk volna.

"A Futball nyer, ha a Barca nyer"
"Ez a két szín, zöld és fehér minden másnál többet ér
Hát indulj és bátran énekelj velünk egy dalt a Fradiért"
- Bob_Marley
- Presidente del Barça
Ez momentum lehet, óriási potya és a magabiztossaguk csorbulhat. Nyomjuk meg

Pukkantom a pezsgőt, Torresnek volt egy jó passza.
Na ez meg egy nagy potya, de megérdemlik a szabálytalan góljuk után
Na ez meg egy nagy potya, de megérdemlik a szabálytalan góljuk után
-
- Entrenador del Barça
Igazi sörmeccs! Szép meglátás.
- Bob_Marley
- Presidente del Barça
Kevés ilyen lehetőségünk volt, de ez szépen le lett játszva. Csak bekene rúgni
És gól
Gyerünk
És gól
Gyerünk

+1 egyszerű passzt megcsinálni. Pedig bíztam benne, hogy a góljai után elkapja a fonalat, kellett volna a támadóinkat tehermentesíteni. De a tavalyi használhatatlan formáját hozza.

A második félidőre nagyot javultunk. Ott is a gól, kellett a kapus, de magvan. Így még lehet keresnivalónk.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára LG 2024.09.28. 22:13:28-kor.
Nem volt kötelező így időzíteni a rotációkat...FcBarcelona1 írta: ↑2024.09.28. 21:58:34Jaja. Nekem az jutott eszembe, hogy Xavi 2,5 év alatt sosem állt ki ilyen gyenge csapattal, még akkor sem, amikor átvette Koemantól. Ez már nagyon durván gyenge csapat. Ha sokszor leszünk kénytelen ilyen csapattal kiállni, a BL indulás is veszélybe kerülhet.PorSiempre írta: ↑2024.09.28. 21:46:53
Annyi különbséggel, hogy Xavi a legjobb kezdőből hozta ki ezt a szintet.
Lehetett volna másképpen is...
Torres egy labdát képtelen átvenni. Szánalmas.
Vagy ha sikerül, akkor meg elpasszolja
Labdaszedőnek sem alkalmaznám
Vagy ha sikerül, akkor meg elpasszolja
Labdaszedőnek sem alkalmaznám
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Okoska 2024.09.28. 22:10:48-kor.
Gyengék vagyunk,de ettől a kezdőtől nem is vártam sokkal többet,maradjunk annyiban,hogy a második gól több,mint véleményes,ez a szedett-vedett csapat nem bírja el.Kiváncsi vagyok Flick mit lép a szünetben,ha nem lép semmit,az számomra azt jelenti elengedte ezt a meccset. Sajnos az is látszik,hogy Torre miért játszott annyit,amennyit.Ez a Zaragoza gyerek rém irritáló, játsza a menőt,de a Bayernből úgy vágták ki,mint azt a bizonyos négy lábut üríteni.
„Az egyik oldalon van egy csapat. A másik oldalon is van egy csapat, amiben ott van Lionel Messi. Az úgy egy teljesen más történet. Amikor az emberek különböző csapatokat elemeznek, emlékeztetniük kell magukat arra, hogy ez az egy ember mindent megváltoztat. Vele másképp néz ki egy csapat.”
-
- Llegenda del Barça
- Kapcsolat:
Ez nagyon el lett szabva. Ennyi Ferran Torrest nem bir el a csapat egyszerre. Eleg lett volna a Raphi Jamal parosbol az egyiket pihentetni. Plusz Kounde nagyon kellett volna most kozepre, ha nincs Inigo. Jobbra meg Fort.
Balde, Jamal, Casado harmast hoznam szunetbe.
Megforditjak, 4-2
Balde, Jamal, Casado harmast hoznam szunetbe.
Megforditjak, 4-2
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Zsolti 2024.09.28. 22:02:08-kor.
-
- Entrenador del Barça
Jaja. Nekem az jutott eszembe, hogy Xavi 2,5 év alatt sosem állt ki ilyen gyenge csapattal, még akkor sem, amikor átvette Koemantól. Ez már nagyon durván gyenge csapat. Ha sokszor leszünk kénytelen ilyen csapattal kiállni, a BL indulás is veszélybe kerülhet.PorSiempre írta: ↑2024.09.28. 21:46:53Annyi különbséggel, hogy Xavi a legjobb kezdőből hozta ki ezt a szintet.
- mahitoo
- Entrenador del Barça
Én felszabtam magam, mert egyszerre ennyit nem lehet rotálni. Ha tényleg sérülések miatt van, akkor jöjjön Fati meg Fort. De amúgy Áront küldeném be Lewa helyére, aztán hadd szóljon!
"De a csaj adta meg a telefonszámát!!! Ez olyan, mintha elmennél vadászni, a szarvas kijön az erdőből, elveszi a puskádat, fejbelövi magát és bemászik a csomagtartódba. Persze hogy hazaviszed és megeszed!" 

- bence0330
- Az Év Fórumozója 2022 & 2024
Én is elengedném. Nem látom én sem, hogy tudnánk ezt megfordítani. Raphinha klasszik az a játékos, aki eleget próbálkozik 90 perc alatt, hogy gól legyen belőle, Yamal tán rövidebb idő alatt villanhat... de én most betolnám Fatit, valamelyik, vagy mindkettő Fernandezt, hátha valamit összehoznak, ha meg nem, akkor nem. A két nagyot csak átmozgatni hoznám 20 perccel a vége előtt.
ter Stegen; Baldé - Cubarsí - Araujo - Koundé; - Christensen - Pedri; Raphinha - Olmo - Yamal; Lewy
Félidőben jöhet Rafinha, Jamal, Casado, Eric meg hátramehet a kisgyerek helyett

- davi10
- Llegenda del Barça
Ez innentől offos, Yamal-al meg Raphinha-val se lövünk ezeknek 3-at egy félidő alatt. Pláne ilyen biróval, akinél az ellenfelet megtaposva is lehet gólt lőni.
Lehet tényleg érdemesebb elengedni és all in a rotálásra Fati-val meg a többi fiatallal.
Lehet tényleg érdemesebb elengedni és all in a rotálásra Fati-val meg a többi fiatallal.

"A Futball nyer, ha a Barca nyer"
"Ez a két szín, zöld és fehér minden másnál többet ér
Hát indulj és bátran énekelj velünk egy dalt a Fradiért"
-
- Entrenador del Barça
Az a fura hogy ez a Pedri-Torre kp mennyire ötlettelen. Ezen bukik minden, mert hiába a két jó csatár és egy másik, szinte csak védekezünk a labdával.
- bence0330
- Az Év Fórumozója 2022 & 2024
Vajon hogy állunk a második félidőhöz? Flickből nem nézem ki, hogy elengedi ezt az egészet, gondolom jön a két nagyágyú már a szünetben. Ennyi harmadosztályú játékost nem bírt el a csapat sajnos.
ter Stegen; Baldé - Cubarsí - Araujo - Koundé; - Christensen - Pedri; Raphinha - Olmo - Yamal; Lewy
- PorSiempre
- Jugador d'estrella
Annyi különbséggel, hogy Xavi a legjobb kezdőből hozta ki ezt a szintet.
Ab intus enim de corde hominum cogitationes malae procedunt, adulteria, fornicationes, homicidia, furta, avaritiae, nequitiae, dolus, impudicitia, oculus malus, blasphemia, superbia, stultitia. Omnia haec mala ab intus procedunt, et coinquinant hominem.
Van olyan csapat valószínűleg a Ligában, aki ellen elég lehetne ez a kezdő is, de egy hazai pályán még veretlen Osasuna ellen valószínűleg nem. Igen, talán a gálákon lehetett volna hamarább lekapni 1-2 embert, de talán Flick erősen akart kezdeni, ami érthető valahol. Nehéz dolog.
Nem is az a nagy baj, hogy két gólos hátrányban vagyunk, hanem az, hogy a vékony keretünkkel nem tavaszra, hanem szeptember végére kerültünk bajba.... nyilván majd jönnek a visszatérők, az nagy segítség lesz, de addig túl kell élni valahogy.
Nem is az a nagy baj, hogy két gólos hátrányban vagyunk, hanem az, hogy a vékony keretünkkel nem tavaszra, hanem szeptember végére kerültünk bajba.... nyilván majd jönnek a visszatérők, az nagy segítség lesz, de addig túl kell élni valahogy.
Középpálya nélkül nehéz. Vicc amúgy, hogy úgy tűnt erre a csapatrészre még sokan is leszünk, most nem tudunk egy normális sort kiállítani.Azért Ferran Torres ebből a csapatból is lefelé lóg ki. Azt sem értem, hogy hova lett a direkt, kaput támadó játék.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára LG 2024.09.28. 21:47:33-kor.