Megérdemelték!
UN DIA DE PARTIT! ❤️ pic.twitter.com/ugs41n0m1T
— FC Barcelona (@FCBarcelona) May 16, 2025
Valóban kivételes a srác. Nagy biztonsággal oda lövi a labdát ahova akarja. A kivételes adottsága mellé már csak a józan elszántság legyen meg, és akkor némi fizikum javulással akár Suarez nyomdokaiba is léphet.Chino írta: ↑2024.11.18. 16:49:02With the injuries to the attack, the name of Oscar Gistau (La Masia) is gaining weight to join the first team.
[Diario Sport]
Sokat hallottam róla és néhányszor láttam a srácot, az Atleticben is bemutatkozott már.
A korosztályos válogatottban és az Ifi Bl-ben is elég komoly számokat hoz. (Bayernnek is eltett egy duplát) A kupában megnézném Lewy helyén.
Durva, hogy a B-csapat B-csapatával kell kiállni. 4 alapvető kezdővel kell kiállni, plusz Cuenca balhátvéd.
Nem volt durva szabálytalanság, kicsit összeakadtak, de hát utolsó védő volt, le kellett mennie.
Nyilván segített a kiállítás, de azért 20 perc alatt lerendezték a meccset. Mindkét gól (Cedric, Guille) gyönyörű akció végén született, Darvich két assistjával.brazilfan írta: ↑2024.10.27. 19:30:11Most kezdődik az Atletic meccse:
https://one.fcbarcelona.com/en/videos/134170-live
Darvich kezd, Yaakobishvili a cserekapus.
Köszi az infókat, nem tudtam, hogy Barbera is sérült. Nem lehetett sokáig örülni a visszajövetelének, és Urena is nagyon korán dőlt ki.Chino írta: ↑2024.10.07. 12:11:37Cedric szerintem nem egy nagy eresztés, a Las Palmastól jött kölcsönbe, bár Sanchez egy nagyon fura formációt talált ki, amihez mondjuk Urena sérülése komolyan hozzájárult. Sajnos nagyon súlyosan megsérült a srác, pedig eddig nagy erőssége volt a csapatnak, az őszi szezonnak biztos hogy off, ahogy Barberáénak is, ezért kaphat most több percet Cedric.
Tavaly nem játszott az igazi posztján, jelenleg viszont a legjobb formában lévő játékos, az a tegnapi ziccere viszont nagyon fájt. Vagy fél percig a füvőn is maradt és ütötte a földet Bár nehéz összehasonlítani, főleg a korosztálybeli eltérés miatt.brazilfan írta: ↑2024.10.07. 09:26:30Szerintem Unai Hernandezzel egyelőre nem tudnak lépést tartani a társak, hiába jó a két Fernandez is, Unai valahogy mindig jó. Ha nem lő gólt, akkor is megy, küzd, és nem emlékszem, hogy tavaly is ilyen mentalitással játszott volna.
Megint volt olyan játékos, akinek még soha nem hallottam a nevét, Iván Cédric, középcsatár.
A pálya borzasztó állapotban volt, felpattantak a labdák a göröngyökön. Nem a fiúkon múlt, hogy senki nem sérült meg.
Egyszer olvastam róla, amikor egy top 10-es listát hoztak, amin olyan tehetségek szerepeltek akik Cadet-től lefelé játszanak.brazilfan írta: ↑2024.10.06. 07:58:54A videó alapján tényleg meggyőző, gyors, határozott, kemény, a hosszú lábaival minden labdát elér, mindig el tudja piszkálni, de emellett technikás is.
Ha már videó, biztosan láttad ezt a 12 éves srácot, Adam Qaroualt:
https://www.youtube.com/watch?v=Bq0ynwKEFYw
Persze nem tudom, hogy a meccs maradék 89 percében miket csinált, de a videón az látszik, hogy mindkét lábát tudja használni, és a cselei sem feltétlenül öncélúak. Becselezi magát a 16-oson belülre, és ad egy kihagyhatatlan gólpasszt.
Nem tudom. Ez Flicktől függ, de ha feljön akkor max. tavasszal elég komoly combizom sérüléssel küszködik, ráadásul a német mindig komoly monitorozást végez, mielőtt felhív valakit, neki pedig ehhez játékpercre lesz szüksége (plusz ott van Urena, aki eddig magas szinten játszik). Úgyhogy azt se tudni az USA turnéra elment volna-e. Viszont, ha jobbszélső kell szerintem inkább Unai-al próbálkozna. Nem csak középpályásként, hanem szélsőként is kiemelkedő.kisati2002 írta: ↑2024.10.06. 01:44:47Tudja esetleg valaki, hogy Dani Rodriguez a sérülését leszámítva milyen eséllyel robbanhat be legalább Ferran cseréjének? Semmiképp sem szeretném, hogy Flick csapágyasra járassa szegény cápa barátunkat!
https://youtu.be/8VemFWgHxIU
A videó alapján tényleg meggyőző, gyors, határozott, kemény, a hosszú lábaival minden labdát elér, mindig el tudja piszkálni, de emellett technikás is.
Az igen, nem bánnám,ha ilyen dinamikus srácok lennének a hátvédsorba is.bence0330 írta: ↑2024.10.03. 15:58:50Van egy 14 éves srác az ifik közt, Ruslan Mba, aki kb akkora port kavar eddig, mint amennyire azt Yamal tette az ő korában, rajta kívül toronymagasan a második legnagyobb tehetségnek tartják azok közül, akik jelenleg fiatalon Barcelonában fociznak. Ballábas szélső (kár, hogy nem jobb), de szeret balon is lenni. A Mundo és a Sport is nagyon sok cikket hozott már le róla, iszonyatos sebessége van a srácnak a technikai készsége mellett, majdnem egész pályás szólógólokkal (BL-ben: https://x.com/Barca_Buzz/status/1832747942786023563 ), stb.
Reméljük, hogy töretlenül jöhet felfelé, és nem kizárt, hogy 1-2 év múlva bemutatkozhat a nagyok közt, főleg, ha sokáig tart még az ffp-s vesszőfutás.
Nincs semmi hivatalos, klub által kiadott közlemény. Szerintem nem meghúzódott, hanem begörcsölt.