Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Nem ő volt az egyetlen, meg nem is az utolsó, aki egy kis számolgatás után arra jutott, hogy itt nem fog annyi játékidőhöz jutni, amennyi a fejlődéséhez kell. Még az is lehetséges, hogy igaza volt, sajnálom is ezeket a fiúkat, akik játszani akarnak, karriert csinálni, de én a helyében biztosan nem a Chelsea-t választottam volna.Chino írta: ↑2024.12.17. 15:13:06Azért ebből nem hiszem, hogy bármilyen következtetést le lehetne vonni, hogy a konferencia ligában egy kazah meg örmény csapatnak gólt lő, főleg ilyen 8:0-ás meccseken.
Az igazából többet mond, hogy csak ebben a sorozatban kap perceket, a bajnokságban még a keretben sincs helye. Akkora mellébeszélés volt, hogy nem a pénz, hanem a játéklehetőség miatt megy el. Pedig most nem Nkunkuval meg Nico Jacksonnal kellene harcolnia.
Két hete sincs, hogy visszatért, még az előző szezonban sérült le, most is csak csereként száll be. Eddig játszott 3 meccsen 14-45-45 percet és ezalatt 3 gól, 1 assist a mérlege.bence0330 írta: ↑2024.12.16. 17:30:36Hű, ő egy elég extrán tehetséges játékosnak tűnik. De igazából már Yamal sérülése előtt is ott kellett volna tartani, hogy mindegy, megüti-e a szintet, kell egy szélső és kész. Most aztán pláne. Ez a Fermínt kitoljuk téma nem fog működni.Chino írta: ↑2024.12.16. 17:25:26De ott van Dani Rodriguez, aki szerintem egy az egyben mehetne a jobb oldalra cserének. A stílusa is hasonlít Yamalra, még azok a külsővel becenterezett labdái is megvannak. "Már" 19 éves, szóval nem egy 15-16 éves serdülőből felkerült játékos.
Ő adott lehet. Talán azért nem volt még Flicknél mert nemrég épült fel a sérüléséből és még az Athleticben is csak csereként száll be.
Ez a visszatérését követő gyakorlatilag első meccse, ahol 45 percet kapott (nem egy szezonból összevágott video). Szerintem mindenképp érdemes megnézni, Dani minden tekintetben tehermentesíthetné Yamalt.
https://www.youtube.com/watch?v=v0kSKBe0SVA
Hű, ő egy elég extrán tehetséges játékosnak tűnik. De igazából már Yamal sérülése előtt is ott kellett volna tartani, hogy mindegy, megüti-e a szintet, kell egy szélső és kész. Most aztán pláne. Ez a Fermínt kitoljuk téma nem fog működni.Chino írta: ↑2024.12.16. 17:25:26De ott van Dani Rodriguez, aki szerintem egy az egyben mehetne a jobb oldalra cserének. A stílusa is hasonlít Yamalra, még azok a külsővel becenterezett labdái is megvannak. "Már" 19 éves, szóval nem egy 15-16 éves serdülőből felkerült játékos.
Ő adott lehet. Talán azért nem volt még Flicknél mert nemrég épült fel a sérüléséből és még az Athleticben is csak csereként száll be.
Ez a visszatérését követő gyakorlatilag első meccse, ahol 45 percet kapott (nem egy szezonból összevágott video). Szerintem mindenképp érdemes megnézni, Dani minden tekintetben tehermentesíthetné Yamalt.
https://www.youtube.com/watch?v=v0kSKBe0SVA
Illik megemlíteni, hogy 1:0-ról fordítottak Guille és Unai góljaival. És tegyük hozzá, gyakorlatilag az egész támadósor sérült (6!!!! ember) és Dani Rodriguez is csak most van visszatérőben egy súlyos sérülés után. Mondjuk Dani félelmetes mit képes művelni. Szinte 0 volt a támadójáték de amikor beszállt hülyét csinált a védelemből . Habár tényleg nehéz lett volna túl ütőképes csatárteljesítményt látni, Guille Fernandezzel centerben, Darvichal a jobboson, bal oldalon pedig Raul Dacosta, aki duplanulla.
Van kb. 3 játékos, aki tavaly is lényegi időt töltött a pályán. De közülük is talán csak Unai, aki végig egszséges volt idén és nem hagyott ki minimum 10 meccset.brazilfan írta: ↑2024.11.25. 14:08:44A tavalyiakkal összehasonlítva feltűnő az összeszokottság, a gördülékeny játék hiánya. Tavaly sokan becsukott szemmel is érezték a társakat, most meg nagyon esetlegesen történik minden. Tegnap, akihez a 16-os környékén nagy nehezen odakerült a labda, gondolkodás nélkül rálőtte, hiányoztak a finom passzok, háromszögelések. Nem csoda, ebben a szezonban talán még egyszer sem játszott kétszer ugyanaz az összetételű csapat.
A tavalyiakkal összehasonlítva feltűnő az összeszokottság, a gördülékeny játék hiánya. Tavaly sokan becsukott szemmel is érezték a társakat, most meg nagyon esetlegesen történik minden. Tegnap, akihez a 16-os környékén nagy nehezen odakerült a labda, gondolkodás nélkül rálőtte, hiányoztak a finom passzok, háromszögelések. Nem csoda, ebben a szezonban talán még egyszer sem játszott kétszer ugyanaz az összetételű csapat.
Elég erős ellenfewlek ellen játszottak, de ami inkább gond, hogy folyamatosan nagyon sok a sérült, a kezdőből 4-5 játékos rendre az orvosi szobában van. Barbera pl. felépült, de Cedric meg kiesett. Urena és Toni Fernandez például borzasztóan hiányzik, Plusz, ha egy napon játszanak az A-csapattal akkor szintén vannak akik kikerülnek a keretből (nyilván a jobbak közül). Szóval túlnyomó részben nem tudnak rendes csapattal kiállni, inkább a cserék játszanak plusz a Juvenilből töltik fel a csapatot. És Junyent, Gistau, Pedro Rodriguez stb. nagyon ügyesek, de azért csak 16 éves kölykök, amikor a csapat 3/4-ét 16-17 évesek teszik ki nem egyszerű a dolog, De alapból kiemelkedően legalacsonyabb az átlagéletkor mindkét csoportot tekintve. (épp hogy 18 felett) Vagy épp válogatott kötelezettségek vannak, amikor náluk a bajnokság nem áll meg. De az eredmények ellenére nagyon sokszor játékban sokkal jobbak csak rendre beugrik valami. Általában pont a rutin hiányán múlik. A sok utolsó perces pontvesztés vagy egy-egy becsúszó buta hiba.
A csapat kialakítása a sportigazgató feladata, az edző abból főz, ami van, maximum kérhet, ragaszkodhat játékosokhoz. Másik topicba való, de Ferran nálam Xavi és Alemany sara, hogy hozták és Decoé, hogy nem bír tőle megszabadulni. Flick remélem hamarabb belátja, hogy zsákutca FT és inkább játszatja Unait, vagy gyakorlatilag bárkit.
???Troym írta: ↑2024.11.22. 18:06:43Komolyan nem tudom ez a fickó még mennyi kárt okozhat.
Ezek a fiatal támadó kölykök miatta (is) lépnek le (Guiu, Akhomach, Roque, Abde) mert 4. szezon óta ki van bérelve Ferrankának az 4-5. számú támadó pozíció az évi 4-6 góljára, pár piroslapjára és összességében teljesen haszontalan játékára. Egy random hátvédünket, ha ugyanennyit használnánk ugyanebben a pozícióban, simán hozna ilyen számokat.
Na egyik nap volt téma, én őt "regisztrálnám ki" 30 másodperc alatt és az se érdekelne, ha nem megy sehova és 3 évet ül a lelátón, akkor se tenném be meccsre.
Ha miatta még Toni / Unai is lép, az lesz a csúcs.
Mindig is volt egy halvány érzésem ,hogy Ferrant valahonnan magasról fújják a "szelek" és minden edzőnek játszatnia kell,ha tetszik neki ,ha nem.Troym írta: ↑2024.11.22. 18:06:43Komolyan nem tudom ez a fickó még mennyi kárt okozhat.
Ezek a fiatal támadó kölykök miatta (is) lépnek le (Guiu, Akhomach, Roque, Abde) mert 4. szezon óta ki van bérelve Ferrankának az 4-5. számú támadó pozíció az évi 4-6 góljára, pár piroslapjára és összességében teljesen haszontalan játékára. Egy random hátvédünket, ha ugyanennyit használnánk ugyanebben a pozícióban, simán hozna ilyen számokat.
Na egyik nap volt téma, én őt "regisztrálnám ki" 30 másodperc alatt és az se érdekelne, ha nem megy sehova és 3 évet ül a lelátón, akkor se tenném be meccsre.
Ha miatta még Toni / Unai is lép, az lesz a csúcs.
Komolyan nem tudom ez a fickó még mennyi kárt okozhat.
Szerintem mindenképpen szintet lépett. Azt nem mondanám, hogy egy más dimenzió, de mindenképpen kiemelkedik a csapatból. Még Toni Fernandezt tudnám valamennyire mellé tenni (bár ő jó ideje sérüléssel küszködik), de az biztos, hogy Unai a legmeghatározóbb játékosa a csapatnak. Számok alapján is 4 akciógólnál, összesen 6 találatnál tart egy kihagyott büntetővel.bence0330 írta: ↑2024.11.22. 11:47:03Én Unait tavaly láttam párszor, már akkor is úgy nézett ki, hogy Forttal együtt egy teljesen más liga a többiekhez képest. Én főleg balszélen ilyen félterületben láttam játszani, mondták már, hogy ő amúgy középpályás, de nagyon jó volt ott. Azóta még szintet lépett? Idén egy meccsüket sem láttam. Iszonyat fontos lenne egy csere szélső, főleg balra, mert szerintem azon múlik a szezonunk kb, főleg a bajnokságban, hogy hány offos meccse lesz kettejüknek kimerültség miatt. Nekem már tavaly megfelelt volna csereként, többen írtuk itt, hogy fel kéne hozni (nyilván jelen helyzetünkben), és szerintem Ferránnál fokozatokkal van előrébb. Viszont úgy látom, hogy azért Flick is hajlamos neveket rakni a kezdőbe (Ferrán, vagy épp DJ Torre kárára). És mivel a cápa hamarosan visszatér, nem nagyon érzem azt, hogy Unai szerepet kaphat.
Troym írta: ↑2024.11.22. 11:23:26Ideje kipróbálni Unait a nagycsapatnál, bal oldalra jó lehet csereként.
Eddig ez a szezon róla szól az Atleticnél, plusz nem leszek népszerű a véleményemmel, de Pau Victorban én nem látom azt a potenciált, amit mindenki emleget, elismerem hogy nagyon kevés lehetőséget kap, de én továbbra sem értem mit keres itt ő és távozott Roque. Ha viszont így alakult, hogy nincs Roque, nálam Victor helyett Unai lenne az 5-15 perces csere.
Valóban kivételes a srác. Nagy biztonsággal oda lövi a labdát ahova akarja. A kivételes adottsága mellé már csak a józan elszántság legyen meg, és akkor némi fizikum javulással akár Suarez nyomdokaiba is léphet.Chino írta: ↑2024.11.18. 16:49:02With the injuries to the attack, the name of Oscar Gistau (La Masia) is gaining weight to join the first team.
[Diario Sport]
Sokat hallottam róla és néhányszor láttam a srácot, az Atleticben is bemutatkozott már.
A korosztályos válogatottban és az Ifi Bl-ben is elég komoly számokat hoz. (Bayernnek is eltett egy duplát) A kupában megnézném Lewy helyén.