Ez igaz, de gondolom FFP-ben kedvezőbb, szerintem az aláírási pénz meg az átigazolási díj nem ugyanúgy számít.Chino írta: ↑2024.10.07. 16:36:54A szabadon igazolható játékosokkal az a "baj", hogy csak papíron nem kerülnek pénzbe, komoly aláírási pénzt kell érte fizetni, viszont a bérük általában jobban megnő mint "sima" igazolás esetében. Kessié, Chris, IM, Gündogan stb. sem véletlenül kereste többszörösét itt.
TAA-t nem tudnám itt elképzelni, plusz Kounde az egyik legstabilabb pont jelenleg a csapatban.
Son-ban a maga 32 évével lehet még pár jó szezon, de az utóbbi pár évben eléggé sérülékeny lett.
Salah-t soha nem bírtam, szerintem nem érné meg idehozni.
Sane-t én bírtam a City-ben de akárhányszor belenéztem mostanában Bayern meccsbe mindig az egyik leggyengébb volt.
Kimmich-et meg nagyon üldözzük, de szerintem se vkp-ként, se jhv-ként nem tudna a gálakezdő tagja lenni, plusz az interjúk, doksifilmek alapján annyira a személyisége se passzolna ide.
Tah elég stabil védő és "ingyen" nagy kár lenne kihagyni. Azt viszont nem tudom hogy férne be, talán egy Cubarsi kölcsönt vagy egy Araujo eladást tudok elképzelni.
Davies-re rámennék, Balde mellé kéne valaki, Gerard Martin nagyon kevés.
David-ről volt szó, én is támogatom, kelleni fog egy csatár, és remélhetőleg Ferran-tól is meg tudunk addigra szabadulni.