Barca Igazolások

Mi a véleményed a csapat igazolási terveiről, hátországáról, vezetőségéről? Miért jó vagy rossz a taktikánk? Mi lesz a klub jövője? A csapat mögötti eseményekről és az események alakítóiról beszélgethetsz itt!
gránit
Director del Fútbol

2024.10.06. 03:53:58

A Liga pedig a regisztrációs rendszerével még segítséget is ad ezekhez a kipenderítésekhez. A legközelebbi sérülésénél kiregisztrálni az illetőt, aztán soha nem regisztrálni vissza. Ennyi. Ferran Torres például a tavaszi szezonban lesérült, február 1-jén, ki is hagyott tizenegy meccset. Tökéletes alkalom lett volna 10 millió euró felszabadítására.

Ezt ősszel a leghatékonyabb eljátszani, mert az illetőnek szerződése van a klubbal, nem szabadon igazolható játékos, így ha nem hajlandó együttműködni, az egész szezonját offolhatjuk. Így ha télen nem távozik pénzért, akkor az egész szezonja off, így magának is árt, mert egy év kihagyással valószínűleg előnytelenebb ajánlatokat kap nyáron. Így érdeke, hogy már télen pénzért távozzon, és ne hagyja ki a tavaszi szezont is.
Troym
Director del Fútbol

2024.10.05. 23:37:03

Peter írta:
2024.10.05. 23:07:55

Ők teljesen más rugóra működnek.
Elég határozottan a játékosok vannak a klubért szemlélet az uralkodó (nem csak kommunikációban van így), amivel az ott játszók is tisztában vannak. Jó értelemben véve a játékosok eszközök a klub eredményessége céljából.
Mindez náluk működik is.
Szerintem ez a helyes hozzáállás. A csapat mindig előrébb való, mint 1-1 játékos. Nem mondom, hogy 100%ban jól döntenek és nyilván mellényúlnak a vásárlásoknál, eladásoknál is időnként, de el nem tudnám képzelni, hogy 4. szezonjában ott szerencsétlenkedne Ferran, hátha kijön belőle a klasszis 30 éves korára. Ők már kipenderítették volna és a helyén már rég más lenne
Peter
Director del Fútbol

2024.10.05. 23:07:55

Troym írta:
2024.10.05. 21:42:00
Ezt kéne megtanulnunk a Madridtól, hogy ők simán képesek voltak eladni Di Mariat, Casemirot, Varanet, Odergaadot, Moratat, Kovacicot, CR-t nem kis pénzekért, holott ők lehettek akár a karrierjük elején, csúcsán, vagy épp azon túl, ha úgy értékelték, hogy az ajánlat elég jó nekik ezekért a játékosokért, akkor simán eladták.
Ők teljesen más rugóra működnek.
Elég határozottan a játékosok vannak a klubért szemlélet az uralkodó (nem csak kommunikációban van így), amivel az ott játszók is tisztában vannak. Jó értelemben véve a játékosok eszközök a klub eredményessége céljából.
Mindez náluk működik is.
gránit
Director del Fútbol

2024.10.04. 15:43:42

Pep 2008-ban lett a nagycsapat edzője, 2009-re már összeállt a csapat. Touré hatféle kupával távozott. A kérdés nem az, hogy Touré-val is elértük volna ezeket a sikereket, hanem az, hogy elérhettünk volna ennél is többet. Meggyőződésem, hogy igen.

Nem nagyon lehet ilyen játékos nélkül BL-t nyerni. Kell egy olyan típusú játékos, mint Casemiro, Goretzka, Tchouaméni. Űrfocira, földön túli dominanciára van szükség ahhoz, hogy egy ilyen típusú játékosra ne legyen szükség, ez pedig nem reális. Egyszer volt egy ilyen csapatunk, de egyszer volt Budán kutyavásár. Az azóta elszenvedett kudarcainkat főleg annak tulajdonítom, hogy még ma is azt a fajta felállást keressük, a csenevész labdazsonglőrökkel, csak ma nem ez a helyzet, és a reális helyzet szinte soha nem ez. Egy olyan generáció 100 évente jön össze.

Szerintem nagy hibát követtünk el de Jong regisztrálásával, télen talán belefér egy igazolás.
bunga
Capitá del Barça

2024.10.04. 12:05:15

Nem értem teljesen, hogy itt szinte mindenki "újrajátssza" a 2009-es dilemmát és egyértelműen Yaya Touré mellett voksol Busquetssel szemben. Ha akkor úgy dönt a vezetőség, akkor nem állt volna össze a Pep féle Barca. Most se biztos, hogy egy menő, fizikálisan erős vkp-t kellene igazolni. Lehetne megpróbálni kinevelni, vagy fiatalon leigazolni ilyet és csak bizonyos ellenfelek ellen adni neki feltétlrn prioritást. Mintha anno Yaya is, Busi is a csapatban maradt volna.
ocsike83
Jugador d'estrella

2024.10.04. 11:07:53

FcBarcelona1 írta:
2024.10.04. 08:57:55
Kellene bal szélső és lassan csatár......

....ha lenne újra magyar játékosa a Barcának.....
Az elsőre tegnap Samu jutott eszembe. Nagyon jól elkapta a szezont a Porto-ban, és kb aprópénzért engedte el az Atletico. Ha nyáron elcseréltük volna 1/1-ben Ferranra, sokkal beljebb lennénk vele. 20 éves és ismeri már a bajnokságot. Lewa mögött 20-30, 45-90 percekre simán jó lett volna.

Gyökeres Viktor szülei magyarok, ő már Stockholmban született, svéd állampolgár. Szóval....magyar, de nem magyar....mindenki döntse el maga.
De adnám nagyon az érkezését, még ha svéd is. :-)
Més que un club :P
FcBarcelona1
Entrenador del Barça

2024.10.04. 08:57:55

Az FFP helyzet számít. Én pl. Ugartet szerettem volna, meccsenként 4* szerel és 2* szerez labdát 90+%-os passzhatékonysága mellett. De 50+ millió.
Onana sem rossz, ő is 50+ millió.
Partey-nak lejár a szerződése. Itt tartunk jelenleg.
Fábián Ruiz szerintem is nagyon jó, akkor kellett volna hozni, mikor vitte a PSG 20 millióért.
Ő ilyen köztes megoldás, mint De Jong, Merino, Rabiot, szerintem előrefelé jobb, az EB-n is volt mögötte Rodri. De védekezni biztosan jobban tud, mint a kp-ink többsége, kb De Jong szintjén. Hát kérdés Flicknél ez mire elég, de Casadoval is elvagyunk, egy BL-ben kevés lehet, ahogy a másik topicban Pedrinél is ez jött elő.
Zubimendi sem lenne rossz de 60+ millió. Úgy látom idén Merino kiválásával javult a védekezése.
Szerintem amíg egy ilyen minőségű fiatal játékost le tudunk igazolni, egy Partey tökéletesen megfelelne. Kellene bal szélső és lassan csatár. Viszont visszatérő téma, hogy fizikálisan gyenge a kp-nk, ami lehet, hogy Flick taktikájában nem lenne annyira kirívó.

Szerk: egyre több hír szól róla, hogy kinéztük Gyökeres Viktort. Tudom, hogy csalóka a portugál bajnokságban elért teljesítmény, de én nagyon örülnék, ha lenne újra magyar játékosa a Barcának. A srác nagyon jónak tűnik, erős, jól cselez, jól fedezi a labdát. Nagyon magas árat kérnek érte, de hátha még tudunk egyezni. Trincao 50%-a a miénk, aprónak megteszi.
LG
Az Év fórumozója 2016

2024.10.04. 06:30:30

Van élet a válogatotton kívül is, sőt, az futballban ott folyik az élet nagyobb része. Eddig az ember gyenge a klubjában. Volt egy jó EB-je egy olyan spanyol válogatottban, amelyik annyira jól műküdött csapatszinten, hogy lényegében mindenki jónak tűnt benne. Számomra ez nem annyira mérvadó, mint az, hogy mit csinál a klubjában 60 meccsen.
Peter
Director del Fútbol

2024.10.03. 23:26:31

LG írta:
2024.10.03. 21:33:59
Messa írta:
2024.10.03. 20:48:39
Egyébként bárhol bármikor elfogadnám Fabiánt, nagyon el tudnám itt képzelni.
Érdekes, szerintem ő inkább egy bukott játékos.
Szívesen látnék én is egy EB győztes csapat oszlopos, "bukott játékos"át minimum a Barca keretében .... :D

Csak idézni tudok, picit még ráerősítve, csukott szemmel, gondolkodás nélkül, bárhol és bármikor elfogadnám. Meggyőződésem, hogy illeszkedne és éppen oda, ahova szükség lenne rá.
gránit
Director del Fútbol

2024.10.03. 21:56:36

Christensen tényleg nem tett hozzá a támadásépítéshez, alig-alig vonták be a passzjátékba. Mégis megnőttek vele a továbbjutási esélyeink. Állítom, hogy ha a csapatban lenne, a két vereségünk legrosszabb esetben két döntetlenre végződik. Persze az az igazi, ha egy vkp az összjátékban is erős, de szükség van ott egy határozott tisztogatóra. A Real Madridban is nagyon fontos szerepet töltött be Casemiro, most Tchouaméni. Ilyen típusú játékos nélkül nem nagyon lehet BL-t nyerni. Mivel Christensen állandóan sérült, mindenképpen új igazolásban gondolkodnék.
LG
Az Év fórumozója 2016

2024.10.03. 21:33:59

Messa írta:
vg99 írta:
2024.10.03. 20:46:13
Fabian Ruiz szerintem olcsón elhozható lenne. Nem stabil kezdő, de a válogatottban jól tolta.
Hát sajnos a psgből mindig macerás igazolni, ők aztán nincsenek rászorulva a pénzre. Egyébként bárhol bármikor elfogadnám Fabiánt, nagyon el tudnám itt képzelni.
Érdekes, mert az EB-n tényleg jó volt, de a PSG-ben nekem a BL meccseken nagyon nem tetszett. Számomra relevánsabb az, amit a klubjában nyújt, a szezon nagy részét a klubjukban töltik a játékosok, és jelenleg sokkal komolyabb szintűnek tartom a klubfocit, mint a válogatottat. Az EB meg aztán tényleg nagyon random, bárki odaérthet, aki kifog egy jó formát és egy kis szerencsét. Szóval szerintem ő inkább egy bukott játékos.
Messa
Az EuroBarca Utánpótlása

vg99 írta:
Fabian Ruiz szerintem olcsón elhozható lenne. Nem stabil kezdő, de a válogatottban jól tolta.
Hát sajnos a psgből mindig macerás igazolni, ők aztán nincsenek rászorulva a pénzre. Egyébként bárhol bármikor elfogadnám Fabiánt, nagyon el tudnám itt képzelni.
Sóstó mellett van egy mocsár, kikapott a Zseljeznicsar. Az eredmény reális, így járt most a Real is... Real Madrid Videoton 0-1 1985.05.22
vg99
Capitá del Barça

bence0330
Az Év Fórumozója 2022 & 2024

2024.10.03. 19:31:16

Bob_Marley írta:
2024.10.03. 18:38:07
Olyan neveket iratok néha,hogy hihetetlen :) Partey, Kessie 2,akin rendre elakadtak a tamadasepitesek. Christensen is annyira nem odaillő volt támadás építésben,hogy hihetetlen. Ezerszer inkább Zubimendi,aki tökéletes dmf lenne nekünk,nem hiába akarta Xavi is, vagy Pepelu.
Pont ebbe buktunk bele már évek óta, hogy csak ilyen játékosokat szerettünk volna. Más csapatok meg köszönik szépen elvannak ilyen fizikális középpályásokkal a pályán, és BL-eket nyernek, miközben nem kapnak ki 6 meg 3-4 gólokkal. (Casemiro, Tchuameni, ésatöbbi). Nem mellesleg mi is elvoltunk Touréval, úgy rémlik. Kessiéről sosem derült ki, mennyire akadályozott volna bármit, mert egy percet sem kapott a poszton, szó szerint, szóval erről max találgatni lehet, ráadásul Kessié elég szélsőségesen egyoldalú régivágású romboló vkp, nála a maiak szintem mind ügyesebbek. És Chris vkp időszaka alatt nem is szaladt át rajtunk senki, mi volt abban a rossz? Duplapivotban ott van mellette valaki, aki a támadásépítést megoldja, legyen az mondjuk Pedri, neki söprögetnie kell elsősorban, meg biztos passzokat megjátszani, néha 1-1 hosszabbal a változatosság kedvéért. És Partey azért pl. sokkal jobb nála előrejátékban is. Nem mintha Casadó olyan rettenetesen sokat vállalna előre, nem mondom, hogy néha nem ad 1-2 jobb passzt, de nem ez a fő feladata. De azért neki akkora jelenléte sajnos nincs, ami nem is csoda.
Flick csúcs csapatában egy Goretzka kihagyhatatlan volt kb, egy fizikális vadállat. Majdnem minden top csapatban van ilyen. Most is akart. Egy Merino pl. remek lett volna, de Fofana, Thuram, stb mind óriási erősítés lett volna, a mérleg nyelve aközött, hogy akadálytalanul mennek-e át a középpályánkon, vagy sem. Zubimendit idehozhatnád, ezt a gondot nem oldaná meg, annak ellenére, hogy nem rossz játékos nyilván. Átmenetekben talán picit javulnánk vele, talán kicsit könnyebben jutna el egy nehezebb meccsen a labda a támadókig, de ez semmi ahhoz képest, amilyen gondjaink hátrafelé vannak komolyabb meccseken. Casadó nagyon aranyos, de nem véletlen volt huszonéves koráig a B-ben.
ter Stegen; Baldé - Cubarsí - Araujo - Koundé; - Christensen - Pedri; Raphinha - Olmo - Yamal; Lewy
Bob_Marley
Presidente del Barça

2024.10.03. 18:38:07

Olyan neveket iratok néha,hogy hihetetlen :) Partey, Kessie 2,akin rendre elakadtak a tamadasepitesek. Christensen is annyira nem odaillő volt támadás építésben,hogy hihetetlen. Ezerszer inkább Zubimendi,aki tökéletes dmf lenne nekünk,nem hiába akarta Xavi is, vagy Pepelu.

Nyilván Bernal kiesett,de Casado eddig jól pótolja. A pénzt ha kapunk a szerződések rendezésére kell szánni szerintem,és a fiatalok kontraktusait rendbe rakni.
Kép
Kép
Kép
Chino
Llegenda del Barça

2024.10.03. 18:30:20

bence0330 írta:
2024.10.03. 16:53:48
Chino írta:
2024.10.03. 16:45:49
Én nem vagyok biztos abban, hogy jó lenne belenyúlni a kasszába, még ha megvan a Nike szerződés is. Persze, ha akadna valami kivételes lehetőség akkor más lenne a leányzó fekvése, viszont nagyon ritka az ilyen. Komoly játékosokat nem szoktak télen elengedni, ráadásul mindenkiért legalább dupla árat kell fizetni, mint normál esetben.
Inkább meg kellene tartani a rendelkezésre álló összeget és nyáron minőségibb játékosokkal megerősíteni a csapatot.
Nem kell elcsábítani egy Guimaraest, szerintem minden játékos jelenleg erősítés lenne, még egy erős közepes is, max akkor minőségben nem javulunk, csak mélységben az is perdöntő lehet, és nagy rá a szükség.
Persze, hogy erősítés lenne, de ez könnyen lehet, hogy a nyári igazolás kárára menne. Ha most hoznánk 20-30 millióért, 6-7 milliós fizetéssel egy közepes vkp-t nagyon esélyes, hogy pont emiatt nem tudunk behúzni egy komoly játékost vagy nem tudunk egy hiányposzton erősíteni. Legalábbis az utóbbi idők ezt igazolják, mikor nem 100 milliókon múlt, hogy tudjunk igazolni valakit.
Teszem azt egy Palhinha/Guimares/Caicedo helyett egy Endot/Paredest tudunk hozni. (most csak hasamra ütöttem a nevekkel, a nagyságrendet tükrözi)

Igazából akkor van esély jó üzleteket csinálni, ha olyan (főleg kisebb) csapatoknál találunk játékost akik (már) nem érdekeltek nemzetközi színtéren és/vagy lejáró szerződésű a játékos. Ilyenhez viszont nagy szerencse és az adott együttestől partneri viszony kell. De még így is nehéz. Még ha ki is esne a Lille addigra a Bl-ből, nem tudom el tudnánk-e hozni reális összegért David-et, pedig utoljára láthatnak belőle pénzt.
Mindenesetre adja az Ég, hogy legyen lehetőség minőségi játékost alacsony fizetéssel elhozni, de semmiképp ne menjen a nyári mozgástér kárára.
Forca Barca!!!!
FcBarcelona1
Entrenador del Barça

2024.10.03. 18:17:21

barca0417 írta:
2024.10.03. 18:04:16
Én ha lehet valaki olyan típusú vkp t keresnék mint Yaya Toure volt. A francia bajnokságban kéne körül nézni elsősorban. Aki tud focizni de magas erős, mert ilyen jellegű játékos nem lesz a masián.
Biztos lehetne olyat találni akit még nem nézett ki a fél Premier League. És nincs még az egekben az ára.
Egy ilyen gyöngyszemet kifognánk, plusz a sérültek visszatérnének, már egész pofás keretünk lenne.
Most akartam írni, Parteynak lejár nyáron a szerződése, télen meg lehetne próbálni, még ott van nekik Rice, Merino és Jorginho. Most kaphatnának még pénzt érte. Parteyt kellene meggyőzni ($). Igaz 32 éves lesz nyáron, nem a jövő embere, de tud jhv-et is játszani, és egy ilyen romboló hiányzik, aki gólt is tud szerezni.
barca0417
Entrenador del Barça

2024.10.03. 18:04:16

Én ha lehet valaki olyan típusú vkp t keresnék mint Yaya Toure volt. A francia bajnokságban kéne körül nézni elsősorban. Aki tud focizni de magas erős, mert ilyen jellegű játékos nem lesz a masián.
Biztos lehetne olyat találni akit még nem nézett ki a fél Premier League. És nincs még az egekben az ára.
Egy ilyen gyöngyszemet kifognánk, plusz a sérültek visszatérnének, már egész pofás keretünk lenne.
Kép
Peter
Director del Fútbol

2024.10.03. 17:43:09

LG írta:
2024.10.03. 16:35:57
Az idei szezon tanulsága eddig az, hogy csak néhány töltelékcsapat van, akik tényleg pofozózsákok csupán, a többségre azonban oda kell figyelni. A középmezőny nagy és erős, minden pontért mennek, mint a mérgezett egér, és ezzel egy jobb napot kifogva meglephetik a nagyokat is, akik még nincsenek a toppon. .
Ezért mondtam a neked a korábbiakban, hogy ez a kiírás izgalmasabbnak ígérkezik.
Hogy milyen lesz, majd kiderül, de a gondolata és logikája ennek a formának nem nevezhető unalmasnak akkor sem, ha lehet benne számunkra érdektelen párosítás is

Nincs lazsa, nincs félváll, nincs félgőz és ezek csak jók.

Szer.: na ezt BL topicba szántam ott válaszoltam LG-re....érdekes, vagy valamit nagyon benéztem... :D
bunga
Capitá del Barça

2024.10.03. 17:35:16

Isten ments Neymar visszahozásától! Az egész projekt végét jelentené.
bence0330
Az Év Fórumozója 2022 & 2024

2024.10.03. 16:53:48

Chino írta:
2024.10.03. 16:45:49
Én nem vagyok biztos abban, hogy jó lenne belenyúlni a kasszába, még ha megvan a Nike szerződés is. Persze, ha akadna valami kivételes lehetőség akkor más lenne a leányzó fekvése, viszont nagyon ritka az ilyen. Komoly játékosokat nem szoktak télen elengedni, ráadásul mindenkiért legalább dupla árat kell fizetni, mint normál esetben.
Inkább meg kellene tartani a rendelkezésre álló összeget és nyáron minőségibb játékosokkal megerősíteni a csapatot.
Nem kell elcsábítani egy Guimaraest, szerintem minden játékos jelenleg erősítés lenne, még egy erős közepes is, max akkor minőségben nem javulunk, csak mélységben az is perdöntő lehet, és nagy rá a szükség. Ha lehet, legyen fizikális, és gyors, a fizikalitás hiányzik legjobban az ügyesebb játékosaink mellől. Ha a két elengedett nagy, erős masiás játékosunkból pl. egyet vissza tudnánk hozni (Nico, Mingueza), az már előrelépés lenne, és nem lennének drágák. Vagy ehhez hasonló opciók, ha nem is pont ők, csak ők kevésbé zsákbamacskák. Vagy egy Tah lejáró szerződéssel, bár a fizikális kp-s nagyobb prioritás, esetleg szerezni egy erősebb jobb bekket, hogy Koundé bemehessen, valami hasonló. Ha a lengyelről kiderülne, hogy már nagy potyás, akkor egy kapust akár. Még full csapattal is vékonyan vagyunk 2, télen már remélhetőleg 3,5 versenysorozatra, de amúgy is el lehet felejteni, hogy majd full csapattal leszünk. Addig is lesznek még sérültek jó eséllyel, meg utána is, sehol Európában nincs ilyen, hogy mindenki egészséges, vagy csak 1 sérült van, hát még nálunk.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára bence0330 2024.10.03. 17:38:07-kor.
ter Stegen; Baldé - Cubarsí - Araujo - Koundé; - Christensen - Pedri; Raphinha - Olmo - Yamal; Lewy
FcBarcelona1
Entrenador del Barça

2024.10.02. 14:58:12

Szczesny hivatalos.
Üdv a klubnál. Nagyon kíváncsi vagyok rá.
Remélem a Bayern és a Real ellen már ő véd.
Teljesülhet a vágya, megnézhet egy Clasicot a visszavonulása után, valószínűleg ő sem így gondolta. :)
Peter
Director del Fútbol

2024.10.02. 00:51:04

Chino írta:
2024.10.02. 00:00:12
Csak ezzel az a gond, hogy nem teheted csak úgy ki a játékosokat.
Nekem erről csak az a véleményem, hogy lehetetlen nincs, csak tehetetlen ember.
Egyébként nem kell kitenni, csak megfelelően kell tudni gyakorolni, alkalmazni és érvényesíteni a munkáltatói lehetőséggel járó képességeket. Egyszerűen a vezetésnek kellene megfelelően élni az adottságokkal, amit a klub háttere biztosít.

Az más kérdés, hogy ez nálunk tradíció és ez nagy valószínűséggel változni sem fog belátható időn belül.
Erre pedig az egyáltalán nem mentség, hogy néhány esetben más kluboknál is vannak erre példák, de ez az ő esetükben nem nevezhető tradíciónak, hanem max annak, hogy a kivételek mindíg erősítik a szabályt.

Az, hogy mikor mit lehet megtenni vagy mikor milyen célt képes a klub elérni az adott játékossal kapcsolatban, már akkor eldől, amikor leigazolják vagy szerződést kötnek vele.
Mindaddig, amíg a klub tesz szívességet a játékosnak, hogy az itt játszik, addig a farka fogja csóválni a kutyát.
Mindaddig, amíg a klub mutyira kényszerül a játékosaival ilyen olyan fizetések átütemezésére, addig esély nincs arra, hogy ezek megváltozzanak, max akkor, ha a játékos önszántából akar elmenni.

Lehetne még sorolni, de ez olyan szemlélet kérdése (hiába hangoztatja a klub az ellenkezőjét), mintha a klub lenne a játékosért és nem fordítva.
gránit írta:
2024.10.02. 00:43:07
Ha már a tökösség szóba került, ezt végre nem csak perememberekkel játszhatnánk el.
Sajnos ez így van. Ez nem más, mint az önigazolásra alkalmas pótcselekvés.
"kicsire nem adunk, a nagy meg nem számít" szemléleten kellene változtatni, ami sajnos nem egyszerű.
Magabiztosan kellene szerződni, de ehhez tisztában kellene lenni saját magunkkal a saját munkánkkal, a saját teljesítményünkkel.
Pénzünk van (még), de magabiztosságunk nincs. Kívülről várjuk a megoldást, holott belülről kellene elkezdeni.
Reménnyel szerződünk álmokra, nem saját pénzből. (szerintem érted, mire gondolk)
gránit
Director del Fútbol

2024.10.02. 00:43:07

Chino írta:
Csak ezzel az a gond, hogy nem teheted csak úgy ki a játékosokat. Ha nem akarnak menni, akkor fejre is álllhatsz, arra pedig, hogy szerződést bontsunk nincs pénz.

A téli átigazolási időszakban pedig nagyon nehéz játékost szerezni. Egy klub sem akar eladni, legfeljebb brutális összegért.
Mi vagyunk a "nem regisztráljuk be, elengedjük"-taktika kipróbált mesterei. Ha már a tökösség szóba került, ezt végre nem csak perememberekkel játszhatnánk el. Télen mindenképpen szert kell tennünk plusz stabilitásra, mert ha nincs a pályán a Raphinha-Yamal-Lewandowski-sor, és nem tudjuk dominálni a meccset, akkor gondban vagyunk. Tök jó, hogy a töltelékmeccseken Pedri hogy ugrándozik, csak ha az ellenfél egy kis erőt fel tud mutatni, akkor már azzal kell menteni, hogy ha a többiek nem elég jók, akkor ő sem tud mit hozzátenni. Ott nagyon vékonyak vagyunk, már csak azért is minden követ meg kell mozgatni, mert elől azért úgy látszik, összeállt egy elég ütős társaság.

Elképzelhető, hogy nyáron is felröppent 50 név hiszek neked. Nem gondolom viszont, hogy ez mind kacsa lett volna, a vezetőség füzetében legalább ennyi névnek ott kell lennie. Remélem, csak kapusposztra van a nyárra már most 5-10 jelöltjük, és megannyi forgatókönyvük télre és nyárra. Hogy aztán ezekből mi valósul meg, az függ az általad említett realitásoktól is. Már csak azért is jó lenne télen lépni, mert ezt a pénzügyi évet elnézve nem biztos, hogy a nyári FFP-keretünk nagyon rózsás lesz. Deco-éknak dolgozniuk kell, kár lenne ezt az erős támadóalakzatot eltékozolni a középpályás védekezés hiánya miatt. Én azt gondolom, hogy néhány igazolással ennek a csapatnak is lehet keresnivalója.

Ideje beszállni a küzdelembe.
Chino
Llegenda del Barça

gránit írta:
2024.10.01. 23:46:12
Chino írta:
2024.10.01. 23:34:36
Szerintem kár ilyenekről álmodozgatni
Ha nem tesszük lapátra azokat, akiknek lapátra kellene kerülniük, akkor nyilván nem.
Csak ezzel az a gond, hogy nem teheted csak úgy ki a játékosokat. Ha nem akarnak menni, akkor fejre is álllhatsz, arra pedig, hogy szerződést bontsunk nincs pénz.

A téli átigazolási időszakban pedig nagyon nehéz játékost szerezni. Egy klub sem akar eladni, legfeljebb brutális összegért.
Forca Barca!!!!
Válasz küldése