Persze, hogy erősítés lenne, de ez könnyen lehet, hogy a nyári igazolás kárára menne. Ha most hoznánk 20-30 millióért, 6-7 milliós fizetéssel egy közepes vkp-t nagyon esélyes, hogy pont emiatt nem tudunk behúzni egy komoly játékost vagy nem tudunk egy hiányposzton erősíteni. Legalábbis az utóbbi idők ezt igazolják, mikor nem 100 milliókon múlt, hogy tudjunk igazolni valakit.bence0330 írta: ↑2024.10.03. 16:53:48Nem kell elcsábítani egy Guimaraest, szerintem minden játékos jelenleg erősítés lenne, még egy erős közepes is, max akkor minőségben nem javulunk, csak mélységben az is perdöntő lehet, és nagy rá a szükség.Chino írta: ↑2024.10.03. 16:45:49Én nem vagyok biztos abban, hogy jó lenne belenyúlni a kasszába, még ha megvan a Nike szerződés is. Persze, ha akadna valami kivételes lehetőség akkor más lenne a leányzó fekvése, viszont nagyon ritka az ilyen. Komoly játékosokat nem szoktak télen elengedni, ráadásul mindenkiért legalább dupla árat kell fizetni, mint normál esetben.
Inkább meg kellene tartani a rendelkezésre álló összeget és nyáron minőségibb játékosokkal megerősíteni a csapatot.
Teszem azt egy Palhinha/Guimares/Caicedo helyett egy Endot/Paredest tudunk hozni. (most csak hasamra ütöttem a nevekkel, a nagyságrendet tükrözi)
Igazából akkor van esély jó üzleteket csinálni, ha olyan (főleg kisebb) csapatoknál találunk játékost akik (már) nem érdekeltek nemzetközi színtéren és/vagy lejáró szerződésű a játékos. Ilyenhez viszont nagy szerencse és az adott együttestől partneri viszony kell. De még így is nehéz. Még ha ki is esne a Lille addigra a Bl-ből, nem tudom el tudnánk-e hozni reális összegért David-et, pedig utoljára láthatnak belőle pénzt.
Mindenesetre adja az Ég, hogy legyen lehetőség minőségi játékost alacsony fizetéssel elhozni, de semmiképp ne menjen a nyári mozgástér kárára.