Cancelot nagyon akarta klub. Hetekig tárgyaltak Decoék a Cityvel, hogy milyen konstrukcióban tudnák elhozni. Kölcsön + vételi opcióval lehetett volna megoldani, sőt még a portugál adott is volna le a fizetéséből (ami azért úgyis magas lett volna), de az angolok csak a vételbe mentek bele 20-25 millióért. Elég hosszú szappanopera volt.Troym írta: ↑2024.11.30. 09:37:49Rakd össze a 2 mondatot és rájössz, hogy nem is akartuk Cancelot, mert nála nem is próbálkoztunk, szerintem nagyon helyesen, mert nem egy cikk jelent meg arról, hogy a viselkedése itt is hagyott kívánnivalót maga után, főleg amikor nem játszott, plusz a nagy téttel bíró meccseken kaptuk a 3-5 gólt, amiben elég jelentős szerepe volt. ( A BL kieséskor 2 gól simán az ő sara volt)FcBarcelona1 írta: ↑2024.11.30. 07:18:19Pubill tegnap nyilatkozott, hogy közel állt nyáron a Barcához, de még ő sem fért bele az FFP-be.
Gondolom nem a vezetőségen múlt, hogy idén Nico Williams, Cancelo és Gündogan itt játsszon.
Cancelo baromira kellene most, minőségi lehetőség lenne rotációban mindkét oldalon, ha nem kezdő.
Pubill mondjuk nem tudom mivel lenne jobb, mint Fort. Ugyan nem ismerem, de nem vagyok biztos benne, hogy egyáltalán a baloson bevethető-e és egy másodosztályú Almeriában is csere jh.
Olmo-t egyáltalán nem venném elő, nagyon magas szinten játszott, a Celta és Soci elleni másfél meccsen, minimum a fél csapat kilógott legalább annyira mint ő. Koundét jobban elő lehetne venni, gyakorlatilag mindhárom gólban nyakig benne volt, viszont alapvetően kiváló teljesítményt nyújt, semmi ok nincs rá, hogy ne egyértelmű kezdő legyen (max. pihentetés, amibe belevehetné Flick kicsit jobban Fortot)
Én az idei teljesítménye alapján egyáltalán nem hiányolom Nicot és nem feltétlenül a statjai miatt. Tavaly is inkább azért volt keresett, mert még fiatal. Volt egy jó EB-je, de eddig kb. ennyi.
Gündogan mondjuk nagy kérdés. A jelenlegi kezdőt tekintve szerintem nélküle jobban állnánk viszont rotációban iszonyatosan jó lenne, az viszont nem tudom mennyire tetszene neki, ha nem kirobbanthatatlan kezdő. Főleg olyan fizetéssel.
De ha Williamst még nem is sikerült volna leigazolnia Cancelo-Gündogan trió mellé szorosan odavenném Felixet.