Ferrán Torres

Ki hogy teljesített legutóbb? Ki milyen formát mutat, kik a kedvenceid? Mondd el itt! - Az első csapat játékosai, a La Masia, a vezetőedző és a régmúlt csillagai kapnak itt helyet.
FcBarcelona1
Entrenador del Barça

2024.12.13. 14:11:45

gránit írta:
2024.12.13. 13:57:55
Nagyjából egyetértek. Kellene a mozgástér, és akkor talán ezeket a játékosokat, mint Ferran (De Jong, Fati, Torre, Garcia, Christensen stb.) jobb vagy állandóbb teljesítményű játékosokra tudnánk cserélni.
Addig nem sok értelme van megválni tőlük, mert nem biztos, hogy tudjuk pótolni őket. Lásd Olmo és Pau Victor sincs regisztrálva januártól.
Akkor esetleg ők is láthatnák, hogy nincs helyük a csapatban.
Addig ördögi kör ez. Szabadulni kellene tőlük, de nem akarnak távozni, de játszatni kell őket, hogy eredményeket érjünk el, legyen rotálva a csapat, növeljük a bevételeket, de akkor minek távoznának, és így hogy lenne sikeresebb a csapat, és hogy lenne jobb az FFP helyzet, ha az ingyen játékosokat, jobb lehetőségeket sem tudjuk kihasználni a meglévők helyére.
gránit
Director del Fútbol

2024.12.13. 13:57:55

Troym írta:
2024.12.13. 13:45:48
Ezt többetektől olvasom és nem tudom hova tenni.
Mi ez a több poszt? Mi az egy elsőre?
9esben évente az 5-7 gólja kevés. Cselezni, beadni nem nagyon szokott, bal oldalról szörnyű, jobboldalon is csak egy fokkal jobb.
Mindkét szélen és centerben.

Ennyi pénzért valóban nem sok a termése. PV fizetése kb negyvenszer kisebb, mint az övé (10 millió vs 250k). Ha tudunk helyette igazolni, felőlem elküldhetjük. Nálam de Jong és Fati a kötelezően megszabadulós kategória, de amúgy elképesztően kevesen vagyunk. De ha igazolhatunk Ferran helyére, tőlem elküldhető.

A hátországos tokpikban téma most, hogy nem lesz meg most sem az 1:1, ennek tudatában kell cselekednünk. Szerződést kellene kötnünk a Ligával, hogy milyen feltételek teljesülése esetén juthatunk az 1:1-be, így számonkérhető lenne a szavuk, így a törvény is nekünk adna igazat. Ezekkel a bemondásokkal viszont semmire sem megyünk.
Troym
Director del Fútbol

2024.12.13. 13:45:48

gránit írta:
2024.12.13. 12:53:06
Ferran megtartása mellett szól szerintem még az, hogy több poszton is bevethető.
Ezt többetektől olvasom és nem tudom hova tenni.
Mi ez a több poszt? Mi az egy elsőre?
9esben évente az 5-7 gólja kevés. Cselezni, beadni nem nagyon szokott, bal oldalról szörnyű, jobboldalon is csak egy fokkal jobb.
gránit
Director del Fútbol

2024.12.13. 12:53:06

davi10 írta:
2024.12.13. 11:16:15

Igen, te olyan kiregisztrálós és egyoldlaúan szerződéstfelbontós típus vagy :D
Ha valaki használható, akkor nem. A használhatatlanoknál igen, ott nem válogatnék az eszközökben, mert ezek a játékosok is minden eszközt bevetnek a maguk részéről. Azt elfogadom, ha valakinek Ferran is használhatatlan kategória, véleményem szerint ő nem az.

Az tényleg érdekes, hogy miért került PV elé, mert PV a nagyon kevés játéklehetőség ellenére is szerez gólokat, megérdemelne egy esélyt, hogy megmutassa, mit tud, ha több lehetőséget kap.

Ferran megtartása mellett szól szerintem még az, hogy több poszton is bevethető. Egy nagy ajánlatért persze odaadnám.
davi10
Llegenda del Barça

2024.12.13. 11:16:15

gránit írta:
2024.12.12. 20:31:21
Én nem vagyok az eladások híve, mert ahogy nyáron is láttuk, nem biztos, hogy igazolhatunk attól, hogy megszabadulunk játékosoktól és ezáltal bértömegtől.
Igen, te olyan kiregisztrálós és egyoldlaúan szerződéstfelbontós típus vagy :D

Én se értem miért van Pau Victor előtt a sorban, mindenesetre az elmúlt 3 meccsen 4 gólt is lőtt, 2x csereként beállva. Ha ezt tudja hozni, és úgy néz ki Lewy már nem lecserélhetetlen ha nem megy neki, akkor részemről maradhat, nyárig legalábbis. Viszont sajnos baromi inkonzisztens, az eddigiek alapján ezután a 3 meccs után megint visszaesik és emberhátrány lesz.

Lewy mellé/mögé itt van Ő, Pau Victor és szerintem Roque-t engedtük el teljesen, a Betis-ben egész jó szezont megy. Az mindenképp ellene szólt, hogy talán a legpiacképesebb (mert a válogatottban egész jól megy neki), és a fizuja is neki a legnagyobb.
Kép
"A Futball nyer, ha a Barca nyer"
"Ez a két szín, zöld és fehér minden másnál többet ér
Hát indulj és bátran énekelj velünk egy dalt a Fradiért"
Troym
Director del Fútbol

2024.12.13. 10:54:52

Nem szint. Ugyanennyi lehetőséggel még a harmadosztályból érkező Victor is előrébb járna, évente 1 jó hónapért ne fizessünk valakinek 10+ milliót, vagy ha csináljuk, akkor ne panaszkodjunk az anyagi helyzetünkre. Ferran FFP szinten 20+ millióba kerül, fizetés és vételár amortizáció.
gránit
Director del Fútbol

2024.12.12. 20:31:21

Én nem vagyok az eladások híve, mert ahogy nyáron is láttuk, nem biztos, hogy igazolhatunk attól, hogy megszabadulunk játékosoktól és ezáltal bértömegtől. Korántsem biztos, hogy a helyükre bárkit is engednek beilleszteni, érkezők híján pedig így nem csinálnánk mást, csak tovább karcsúsítanánk a már most is nagyon karcsú keretünket. Szükség van Torres-re is, kiegészítő játékosként, különben tényleg ott fogunk tartani, hogy nem lesz kit beállítani, aztán panaszkodunk, hogy az első osztályú csapatunk tele van harmadosztályú töltelékekkel.

Én sosem vettem volna meg Torres-t, de ha már itt van, nem adnám el, mert szükségünk van játékosokra. Azt sosem értettem, miért vált közellenséggé, olyan rossznak sosem láttam, most is meglőheti csereemberként a szokásos évi 7 gólját a bajnokságban. Vannak nála sokkal rosszabbak a csapatban, sajnos.

Nem biztos, hogy engednek minket igazolni, így nem nagyon tehetjük meg, hogy kidobálgatjuk az embereket. Meg ő nem is akar menni, ezt egyértelművé is tette.

https://www.eurobarca.hu/hirek/atigazol ... y-maradok/

Az pedig nagy gond, hogy akárhány embert is kiszórunk, mint nyáron, igazolni nem engednek minket. Aztán csodálkozunk, hogy szűk a keret, a nyári nagytakarítással sem értettem egyet.
Mascherano14
Entrenador del Barça

2024.12.12. 19:20:27

A második gól előtti first touch és a meccs végén Yamal "kiugratása" mindent elmond róla. Nem jó technikás focihoz. Sajnos, nem lett jobb, januárban el kell adni.
Peter
Director del Fútbol

2024.12.12. 17:29:09

FCBsteve írta:
2024.12.12. 07:36:08
Lewy-nek idén volt kb 2-3 jó meccse (szerencse, hogy az egyik pont a Madrid ellen), többiben ha egy érintésből kellett megoldani - nagyrészt bement, ha megjátszani kellett (volna), nagyrészt véget ért a támadás...
A Barca DNS alapja a gyors, intenzív egyérintős játék.... :oops:
(7-8 év hosszú idő, de helyreállítani valamit jobb később, mint soha)
Troym
Director del Fútbol

2024.12.12. 16:39:59

NewNagyatyesz írta:
2024.12.12. 13:09:16
Most kell eladni, mihamarabb :-)
Centire ez jutott eszembe. Jó, hogy évente van egy nyerő hónapja, csak épp gyötrelem a másik 11.
bence0330
Az Év Fórumozója 2022 & 2024

2024.12.12. 15:16:48

Cseri írta:
2024.12.12. 15:14:10
bence0330 írta:
2024.12.12. 15:00:26

Értem én, hogy ez valamiféle irónia, de el nem tudom képzelni, hogy mire. Még csak nem is dicsérte igazán senki Ferránt, én sem. Azt megadtam neki, amit mostanság csinált, kap elég kritikát.
Bence,ne add fel :) Raphiért is nagyjából te álltál ki teljes mellszélességgel, látjuk mi lett belőle. Talán a Cápánál is bejön :)
Annyira nem álltam ki mellette. :D Mármint a Cápa mellett. Sőt, valami olyasmit is írtam, hogy valaki "olyan kéne, mint Ferrán, csak jobb" :D De szemre tetszetősebb vele a játékunk, mint Lewyvel - ez nem egy akkora dicséret sajnos. Stílusra majdhogy nem ideillő, szintre nem. Jó formában szintre is, csak ez úgy 10 hónapból 1-2, jó esetben. Mondj inkább te róla szépeket, mint a Fermín-Ferrán esetnél, azzal többre mehetünk. :D
ter Stegen; Baldé - Cubarsí - Araujo - Koundé; - Christensen - Pedri; Raphinha - Olmo - Yamal; Lewy
Cseri
Entrenador del Barça

2024.12.12. 15:14:10

bence0330 írta:

Értem én, hogy ez valamiféle irónia, de el nem tudom képzelni, hogy mire. Még csak nem is dicsérte igazán senki Ferránt, én sem. Azt megadtam neki, amit mostanság csinált, kap elég kritikát.
Bence,ne add fel :) Raphiért is nagyjából te álltál ki teljes mellszélességgel, látjuk mi lett belőle. Talán a Cápánál is bejön :)
„Az egyik oldalon van egy csapat. A másik oldalon is van egy csapat, amiben ott van Lionel Messi. Az úgy egy teljesen más történet. Amikor az emberek különböző csapatokat elemeznek, emlékeztetniük kell magukat arra, hogy ez az egy ember mindent megváltoztat. Vele másképp néz ki egy csapat.”
bence0330

Peter írta:
2024.12.12. 14:33:15
Ferran talál még két gólt idén és ő lesz a legesélyesebb az aranylabdára.
ter Stegen; Baldé - Cubarsí - Araujo - Koundé; - Christensen - Pedri; Raphinha - Olmo - Yamal; Lewy
Peter
Director del Fútbol

2024.12.12. 14:33:15

bence0330 írta:
2024.12.12. 09:52:07
Barcaman1993 írta:
2024.12.12. 07:58:17
Kezd humorba átmenni ez a topic.
Kétlem. Jelenlegi formájában remek.
Ferran talál még két gólt idén és ő lesz a legesélyesebb az aranylabdára.
NewNagyatyesz
Barça B

2024.12.12. 13:09:16

Most kell eladni, mihamarabb :-)

Viccet félre téve...jó hogy lőtt 2 gólt, ennek örülök, pláne, hogy győzelmet ért. Viszont ettől nem lett jobb focista annál, amit láttunk tőle az elmúlt években. Sajnos képességekben, de leginkább fejben gyenge ide. Kívánom, hogy nyárig jöjjön ki belőle minden, legyen hasznos tagja a csapatnak, mivel így értékét is növeli. Viszont nyáron el kell engedni, mert konstans jó teljesítmény nem várhatunk tőle. Viszont ha jó szezont fut, akkor még mi is tudunk pénzt kérni érte.
ElBartimaeus
Director del Fútbol

2024.12.12. 12:26:49

Barcaman1993 írta:
Kezd humorba átmenni ez a topic. Európa talán pillanatnyi legjobb góllövőjét próbáljátok lehúzni, mert elmennek rajta a támadások... Mellette meg Ferrant dicséritek mikor bekotort egy üres kapus helyzetet, meg egy tiszta ziccert egy tőle szokásos rossz labdalevétel után kivételesen bevert. Jár a pacsi nyilván a két gólért, de azért nevetséges ez az összehasonlítás. Gyorsan sikerült elfelejteni, hogy mennyi helyzetünk halt el rajta akár csak a közelmúltba, meg mennyi ziccert puskázott el...
Teljesen egyetértek. Mindig is előnye volt a területek befutása és 90 perces meccseken szinte sose tett le sokat az asztalra centerként, pont azért, mert nagyjából csak a kiugratásokban hasznos, de ha nincs területe, akkor elveszik és nem tud hozzátenni a játékhoz. Persze, ha félpályáról rugdossuk a labdákat előre, akkor jó Ferran, de nem várható el tőle az, hogy ő lépjen vissza területre és tartsa meg, meg ossza ki szélre (amint a lengyel elég sokszor elég jól csinál még mindig). Emellett továbbra is suta a labdával, a 4-ből 1 gólja volt olyan "valóban gólt érdemlő".

Én kifejezetten szeretem az ilyen futkorászó csatárokat, anno amikor Ibra jött Eto'o helyére, akkor is problémának éreztem az erőcsatáros megoldást, most nem vagyok benne biztos, hogy nincs szükség a visszalépő csatárra, lévén dupla pivottal játszunk. Ferran jó arra, amiben amúgy is erős most a csapat vele, vagy nélküle: a felszakadt és elfáradt védelmet jobban támadja. Szerintem nem ad annyit, mint amennyit itt néhányan látnak bele.
Khyzz
Barça B

2024.12.12. 12:21:02

Nem kedvelem mert engem is bosszant mennyi helyzetet puskáz el, (elég csak a mallorca elleni meccsre visszagondolni ahol az első félidőben a társaktól érkező passzok egyikéből se tudott értelmes dolgot csinálni pedig sima mester hármast lőhetett volna), de azt a javára kell írni és ez igaz az egész Barcás pályafutására is, hogy ha kicsit játékba lendül remekül tud helyzetbe kerülni, sokkal jobban mint a mostani Lewy, csak a kihasunálusokon kell javítani. Én mindenképp középcsatárnak használnám. Azt is a javára kell írni, hogy most remekül szállítja a gólpontokat, úgyhogy most kell bátoritani és lendületbe tartani.
bence0330

2024.12.12. 09:52:07

Barcaman1993 írta:
Kezd humorba átmenni ez a topic. Európa talán pillanatnyi legjobb góllövőjét próbáljátok lehúzni, mert elmennek rajta a támadások... Mellette meg Ferrant dicséritek mikor bekotort egy üres kapus helyzetet, meg egy tiszta ziccert egy tőle szokásos rossz labdalevétel után kivételesen bevert. Jár a pacsi nyilván a két gólért, de azért nevetséges ez az összehasonlítás. Gyorsan sikerült elfelejteni, hogy mennyi helyzetünk halt el rajta akár csak a közelmúltba, meg mennyi ziccert puskázott el...
Kétlem. Jelenlegi formájában remek. Lewy pont ilyen helyzeteket szokott értékesíteni. Ebben a pillanatban szerintem jobb, mint Lewy. CR7 az utolsó Juvés és a MU-s szezonjában is Európa egyik legjobb góllövője volt egyénileg, és? Ettől még a csapata több gólt lőtt nélküle, mint vele. Ég és föld, ahogy Yamal is több meccsen kiugrathatta már, ha ilyenkor Lewy van a pályán, állna a sorban, Yamal meg tanácstalanul nézelődne, hogy mégis mit kezdjen a labdával, és jobb híján valami csellel próbálkozna.
Lewy amúgy játékban rettenetesen visszaesett. A kora itt látszik meg, tavaly is itt látszódott meg, jó szezonkezdetek után már gondjai kezdenek lenni a labdaátvételekkel, alap passzokkal, és ahhoz hozzáadva, hogy eleve nagyon statikus játékos, ez elég nagy hanyatlás. A gólérzékenysége idén szerencsére marad elég stabilan, csak ennyire gyatra mezőnybeli teljesítménnyel már felmerül, mit ad és mit vesz el. A nehezebb meccseinkhez pl. rendre nem tud hozzáadni már jó ideje.

Lewyvel képtelenek vagyunk focizni, amikor nehéz terepen vagyunk. Vagy amikor hiányzik Yamal/Rapha a pályáról, és méginkább kéne a mozgás, és még kevésbé tudjuk rárakni a ziccereket. Ha kijönnek rá a ziccerek, nyilván top center, de ilyen esetekben ez nem túl gyakori. Nem kínál túl sok lehetőséget támadásépítéseknél, néha megtart egy felívelt labdát, ami hasznos, de ebben sem túl jó, amennyire Ferrántól elpattannak a labdák, tőle legalább annyira. Ferrán nem egy top center, ront bőven helyzetet, de a mozgása legalább kifejezetten jó, letámadása kifejezetten jó, ha ehhez periódusokban a góllövés is társul, szerintem ezekben a periódusokban jobbak lehetünk vele, mint a lengyellel. A foci kérdés nélkül jobb lesz vele, ha formában van kb. Az a kérdés, mennyire tart ki nála ez a mostani forma.

Most meg az előző meccsen is nézd meg, mennyire megélénkült az addig mindkét meccsen kicsit szürkébb Lamine (Rapha mindkét meccsen le lett akkorra cserélve, szóval felteszem, vele is ez történt volna, lenne végre játszótárs), mikor becserélték Ferránt. Volt kinek megjátszania a labdákat, volt kit kiugratnia. Igen, csúszott bele hiba, igen, Ferrán is kiugrathatta volna Yamalt a végén tiszta helyzetben, de teljesen más szint a kombinatív játékunk így, és lőttük belőle szépen a gólokat. Egy ilyen center kéne, csak jobb, mint Ferrán, egy Nkunku, vagy hasonló. Figyeld meg, hogy a két szélsőnk Lewynél (ha épp nem maguk indulnak), mennyire tanácstalanul tudnak álldogálni, várva a beindulásokat, amik nem történnek meg. Pedig aztán egyikük sem olyan, hogy fél, és ne játszaná meg, ha lenne ilyen, mindketten ezt figyelik. De nincs ilyen, Lewyvel ezt nem lehet megtenni, ő akkor jó, ha tud érkezni a kapu előtt középre passzoknál, beadásoknál. Ez meg igazából egyre kevésbé a játékunk.

Rapha legnagyobb erőssége a helyzetkialakítás, de Lewy jelenlétével sokszor full centerbe kell átmennie, mert valakinek mennie kell középen. Ezzel viszont elveszítjük kicsit az építkezésben. Ferránnal alighanem kicsit többet tudna hátrébb tartózkodni. Szóval kicsit ilyen domino-effektus is van, Yamalt és Raphát is megfogja kicsit a jelenléte, limitálja a képességeiket kicsit. Már ha nem megy tökéletesen a játék, mert ha szétdomináljuk a meccset és az ellen nem jön ki a félpályáról, akkor Lewy top3 center.
brazilfan
Entrenador del Barça

2024.12.12. 09:35:33

Nem arról van szó, hogy fantasztikus játékos, és mostantól minden szurkolónak a kedvence legyen, de az elmúlt három meccsen mégiscsak négy gólt szerzett, úgy, hogy Lewandowski játékidejének a töredékét kapja.
A kapu előtt sokat hibázik, akárcsak az ÖSSZES csatár, Lewandowskit is beleértve.

Lehet, hogy az első góljánál szerencséje is volt a kipattanóval, de a másodiknál nagyon jól tette, hogy nem kapkodta el, hanem kivárt, és a lövés is nagyon pontos volt.
Ronaldinho&Barca
Director del Fútbol

2024.12.12. 08:58:23

Élen szoktam járni a savazásában, így azt gondolom ha jó teljesítményt nyújt akkor illik a másik oldalt is erősíteni, így gratulálok a 2 gólhoz, egy Dortmund ellen idegenben, ráadásul egy nagyon jó dortmund ellen, ez óriási teljesítmény volt. Ha ő fejben rendben lenne, szerintem simán rugdosná a gólokat.

Nála sokkal nagyobb problémának tartom, hogy nem tud konstansan hozni jó teljesítményt, a Mallorca ellen kihagyott amit lehetett, az összes támadás elhalt rajta, de egy Dormund ellen bevágja, mondjuk a társak óriásit melóztak, hogy ezek a helyzetek meglegyenek. A gondom vele a 2 gólja ellenére, hogy 1v1-ben képtelen megverni bárkit is, az átadásai pedig hasztalanok, tegnap Yamal óriási kiugratását cseszte el, de volt még bőven labdája amit elszórt a hazaiaknak. De rúgott 2 gólt és egy nagy győzelmet arattunk, szóval szép munka volt, ebben a csapatban bent van az extra, és bár a számok nem azt mutatják, de én a 9-es pozícióban érzem a legnagyobb félelmemet ebben a hosszú szezonban, ő és Lewa kapcsán.
Visca El Barca!
Kép
Més que un club
FcBarcelona1
Entrenador del Barça

2024.12.12. 08:30:43

Talán belőle is ki lehet hozni valamit, vagy legalább az árát növeljük.
Tudtátok, hogy a legnagyobb sebesség, amit nála mértek 36 (Mbappe 36,5) km/h?
Erre talán jó lehet, Lewy cseréjének, mert vele a letámadás és a csapat mozgékonysága jobb. Csak a helyzetkihasználásin kellene sokat javítania, legalább most nem lehet rá panasz.
Barcaman1993
Director del Fútbol

Rammalets-Foncho, Gensana, Grácia-Vergés, Garay- Kubala, Kocsis, Evaristo, Luiz Suárez, Czibor
FCBsteve
Entrenador del Barça

2024.12.12. 07:36:08

Asensi írta:
2024.12.12. 06:19:53
bence0330 írta:
2024.12.11. 23:36:24
Ezt olyannyira nem kell magyarázni, hogy nem tudom, nem vette-e át az elsőszámú center címet. Nyilván nem fogja, Lewy neve túl nagy, de ég és föld a játékunk vele és a lengyellel. Klasszik példája, mikor Lewy hozhat 40 gólos szezont, és lehet, hogy így is többet vesz el, mint amennyit ad, annyira erőlködős, statikus vele a játék. Egyre inkább közeledünk a MU-CR féle témához vele. Ferrán meg csetlik-botlik, de közben folyamatosan mozog, folyamatosan lehetőségeket kínál, és ha megtalálta a góllövő cipőjét, akkor komoly fegyvertény lehet.
Szóba se jöhet elsőszámú centerként. A statisztika nagyon hasznos dolog, alá tudjuk vele támasztani a mondandónkat. Csak nem mindenről van statisztika. Nem ugyanolyan fizikai képessége van a két játékosnak. Nem is baj. Lewa elvégzi a birkózást, (erőlködősnek láthatod ezt) gyötri, fárasztja a védőket, sőt gólokat is képes lőni. Ferrán remek kiegészítő ember amikor megdolgozták a védőket. 90 perc vele bukta lenne, mert megennék a védők. (Hasonlóan ezért nem értettem Fati erőltetését 9-esként )
Abszolút egyetértek Bencével!!!
Lewy-nek idén volt kb 2-3 jó meccse (szerencse, hogy az egyik pont a Madrid ellen), többiben ha egy érintésből kellett megoldani - nagyrészt bement, ha megjátszani kellett (volna), nagyrészt véget ért a támadás...
Lehet Ferran-ra kihegyezni, de az egy érintéses gólok nagyon nagy részét más(ok) is belőné(k) - lásd pl most Ferran kapu előtt ácsorogva, viszont a játék építésben meg több lenne a támadásunk (nézegetem egy ideje ezeket).
Azt, hogy Lewy felszabaduló fizetéséból mi mindent lehetne, nem is akarom elkezdeni.

Ugyanakkor nem biztos, hogy Ferranra kellene építeni :lol: , de más is hasonlóan eredményes lenne ebben a rendszerben!
Asensi
Jugador del Barça

2024.12.12. 06:19:53

bence0330 írta:
2024.12.11. 23:36:24
Ezt olyannyira nem kell magyarázni, hogy nem tudom, nem vette-e át az elsőszámú center címet. Nyilván nem fogja, Lewy neve túl nagy, de ég és föld a játékunk vele és a lengyellel. Klasszik példája, mikor Lewy hozhat 40 gólos szezont, és lehet, hogy így is többet vesz el, mint amennyit ad, annyira erőlködős, statikus vele a játék. Egyre inkább közeledünk a MU-CR féle témához vele. Ferrán meg csetlik-botlik, de közben folyamatosan mozog, folyamatosan lehetőségeket kínál, és ha megtalálta a góllövő cipőjét, akkor komoly fegyvertény lehet.
Szóba se jöhet elsőszámú centerként. A statisztika nagyon hasznos dolog, alá tudjuk vele támasztani a mondandónkat. Csak nem mindenről van statisztika. Nem ugyanolyan fizikai képessége van a két játékosnak. Nem is baj. Lewa elvégzi a birkózást, (erőlködősnek láthatod ezt) gyötri, fárasztja a védőket, sőt gólokat is képes lőni. Ferrán remek kiegészítő ember amikor megdolgozták a védőket. 90 perc vele bukta lenne, mert megennék a védők. (Hasonlóan ezért nem értettem Fati erőltetését 9-esként )
Asensi
Jugador del Barça

2024.12.12. 05:56:37

Peter írta:
2024.12.12. 01:35:04
Ferrannal pedig bármilyen hasonlatba helyezni - egyelőre - vicc....alma és körte..... :oops:

Ebben számomra is az a szomorú, hogy zsigerből a fiatalok mellett szoktam érvelni és a (30), de a 32+ korosztály a fociban már nem igazán szokott belőlem lelkesedést kiváltani.
Ok. úgy érzem pont az hiányzik az írásodból, amit mondani akartál (a Ferrán Torres topicban).
Válasz küldése