Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Nagyon szépen összeszedte magát, pedig előre nagyon úgy tűnt hogy olyan mértékű lejtmenetbe került ahonnan itt nem fog tudni belőle kivergődni, teljesen maga alatt volt és szinte mindent kihagyott, látszott rajta hogy ha holnap estig játszik sem rúg gólt 25 helyzetből.bence0330 írta: ↑2025.02.22. 23:10:20Jó lenne, az a baj, hogy a kezdő centerünk november óta tartó játéka alapján elég korrekt kezdő is lehetne. Remélem nyáron jön egy csatár, aki mögött korrekt csere lehet. De tényleg kb beállítjuk és gól a legtöbb meccsen, mint valami cheat code.
Érzi a játékot, és nagyon-nagyon jó az összhang a társakkal. Ha jó formában van, nagyon illik a rendszerbe, még azzal együtt is, hogy így is akad technikai hiányossága.
Sokkal többet vártam tőle, ahogy ide jött rögtön egy szép góllal nyitott. De azóta, nem is értem mit keres itt, lassan másfél éve, már csak peremember. Nem néz ki jól a pályafutása.
Viszont ne felejtsd el, hogy edző (és rendszer) váltás volt. Nem tudhatjuk, miért omlott össze. Egy remek fél év, és korábban több remek év után. Van elméletem (szerintem túl lett erőltetve akkor, mikor jött egy formahanyatlás, és egyre jobban akart, amit egyre jobban nem bírt el, pedig akkor még Adama és Depay ültek a padon...), illetve a 4 éves periódusban a fő ok, ami miatt sokan visszaestek, az erőnlét is lehetett. Egész máshogy fut és mozog most pl. egy Pedri, Raphinha, Inigo is, egész más az önbizalmuk, több az energiájuk. Én ezért nem venném automatikusnak, hogy ami volt Xavinál 3 évig, az most folytatódik. Plusz lehet emiatt volt sérülékeny, nem lenne meglepő, Rapha életében nem volt szó szerint izomsérült, tavaly már kétszer is, Lewy sem volt kb életében, tavaly kétszer is, Torres is ugye ezzel szenvedett, Pedri meg pláne. Ahogy ez a helyzet, a javuló erőnlét szép lassan utoléri magát, lehet duzzadni fog az erőtől, visszanyeri a sebességét (ami teljesen eltűnt, pedig a PL egyik leggyorsabbja volt), ezáltal a cselezőképességét is, jobb döntéseket hoz. Nem prime Ronaldo lesz belőle, de az a tökéletes, több posztos csere/rotációs ember, aki a Cityben meg ideérkezésekor volt, simán lehet még belőle, a képessége megvan hozzá nyilván.
Ezzel nincs is semmi probléma, egy 21 éves spanyol válogatott támadó nem tűnik rossz befektetésnek.
Elvileg mindhárom pozícióban bevethető, viszont a bal szélt én már nem venném ide, ott teljesen használhatatlan.gránit írta: ↑2024.12.13. 13:57:55Mindkét szélen és centerben.
Ennyi pénzért valóban nem sok a termése. PV fizetése kb negyvenszer kisebb, mint az övé (10 millió vs 250k). Ha tudunk helyette igazolni, felőlem elküldhetjük. Nálam de Jong és Fati a kötelezően megszabadulós kategória, de amúgy elképesztően kevesen vagyunk. De ha igazolhatunk Ferran helyére, tőlem elküldhető.
A hátországos tokpikban téma most, hogy nem lesz meg most sem az 1:1, ennek tudatában kell cselekednünk. Szerződést kellene kötnünk a Ligával, hogy milyen feltételek teljesülése esetén juthatunk az 1:1-be, így számonkérhető lenne a szavuk, így a törvény is nekünk adna igazat. Ezekkel a bemondásokkal viszont semmire sem megyünk.
Ezt az évi 5-7 gólt továbbra sem értem, nem jelent szerintem önmagában semmit, lehetsz zseni évi 7 góllal 10-20 perces csereként jó pillanatokban (Poolban volt erről híres Origi), meg hóttbéna is, attól függően, mennyit játszol. (Sőt, szerintem stílusukból adódóan Lewynek szerintem több gólra van szüksége, hogy ugyanazt adja, mint Torres, szóval még a gólok száma sem mond el mindent, egy 25 gólos Eto'o-t bármikor a 40 gólos Lewy fölé rakok, összesen lehet többet érnénk el vele.)
Nagyjából egyetértek. Kellene a mozgástér, és akkor talán ezeket a játékosokat, mint Ferran (De Jong, Fati, Torre, Garcia, Christensen stb.) jobb vagy állandóbb teljesítményű játékosokra tudnánk cserélni.
Mindkét szélen és centerben.
Ezt többetektől olvasom és nem tudom hova tenni.
Ha valaki használható, akkor nem. A használhatatlanoknál igen, ott nem válogatnék az eszközökben, mert ezek a játékosok is minden eszközt bevetnek a maguk részéről. Azt elfogadom, ha valakinek Ferran is használhatatlan kategória, véleményem szerint ő nem az.
Igen, te olyan kiregisztrálós és egyoldlaúan szerződéstfelbontós típus vagy
A Barca DNS alapja a gyors, intenzív egyérintős játék....