Nézz utána jobban.
2024 február és június között nem lőtt gólt, azért nem ez a jó cserecsatár szintje.
Nézz utána jobban.
Ferrán azért már kb két éve ugyanezt hozza stabilan, nyilván tavaly Flick-kel még kicsit javult, de nem is olyan sokat. Szerintem ez a szintje. Elépesztő gólerős, nem ügyetlen összejátékban sem, a centermunka egy, főleg fizikális részét nem tudja ellátni, ennek megfelelően az elit tömörülő csapatok ellen esélytelen (1-2 ilyen van egész Európában, túléljük), ez a gyengesége, pusztán a gólerőssége alapján lehetne top5 center is. Tőle szerintem ezt lehet várni továbbra is, amit tavaly, max nem lesz arányaiban Európa leggólerősebb centere, hanem mondjuk 10%-ot visszaesik, vagy ilyesmi, az még mindig elit szint.
Ezért írtam, hogy a visszatérése óta. Amúgy nem néztem utána, az angol kommentátorok olvasták fel, szerintem stimmel, mivel még egész szezonra is szoros, Ferrán november 30-án tért vissza, Lewy meg előtte lőtte a góljai... mittudomén, felét? Október végéig egészen abszurd számokat hozott.gránit írta: ↑2025.05.11. 21:04:52Nem jobb a gólátlaga.
Ferran Torres: 1921 perc alatt 19 gól. Ez 101,1 perc/gól.
https://www.transfermarkt.com/ferran-to ... ler/398184
Lewandowski: 3701 perc alatt 40 gól. Ez 92,5 perc/gól.
https://www.transfermarkt.com/robert-le ... eler/38253
Csak azért írok, mert lejjebb látom, hogy egy hónapja mit írtam.....hát nem volt képes tartani azt a korábban is jóindulattal halványan javulónak látszó szintet, nem szeretnék éppen ma ünneprontó lenni, de mindenki lövi a gólokat Lewa hiányában csak éppen Ferran nem....szóval a létszámot tekintve mindenképpen lehet hasznosnak minősíteni....
Nagyon szépen összeszedte magát, pedig előre nagyon úgy tűnt hogy olyan mértékű lejtmenetbe került ahonnan itt nem fog tudni belőle kivergődni, teljesen maga alatt volt és szinte mindent kihagyott, látszott rajta hogy ha holnap estig játszik sem rúg gólt 25 helyzetből.bence0330 írta: ↑2025.02.22. 23:10:20Jó lenne, az a baj, hogy a kezdő centerünk november óta tartó játéka alapján elég korrekt kezdő is lehetne. Remélem nyáron jön egy csatár, aki mögött korrekt csere lehet. De tényleg kb beállítjuk és gól a legtöbb meccsen, mint valami cheat code.
Érzi a játékot, és nagyon-nagyon jó az összhang a társakkal. Ha jó formában van, nagyon illik a rendszerbe, még azzal együtt is, hogy így is akad technikai hiányossága.
Sokkal többet vártam tőle, ahogy ide jött rögtön egy szép góllal nyitott. De azóta, nem is értem mit keres itt, lassan másfél éve, már csak peremember. Nem néz ki jól a pályafutása.
Viszont ne felejtsd el, hogy edző (és rendszer) váltás volt. Nem tudhatjuk, miért omlott össze. Egy remek fél év, és korábban több remek év után. Van elméletem (szerintem túl lett erőltetve akkor, mikor jött egy formahanyatlás, és egyre jobban akart, amit egyre jobban nem bírt el, pedig akkor még Adama és Depay ültek a padon...), illetve a 4 éves periódusban a fő ok, ami miatt sokan visszaestek, az erőnlét is lehetett. Egész máshogy fut és mozog most pl. egy Pedri, Raphinha, Inigo is, egész más az önbizalmuk, több az energiájuk. Én ezért nem venném automatikusnak, hogy ami volt Xavinál 3 évig, az most folytatódik. Plusz lehet emiatt volt sérülékeny, nem lenne meglepő, Rapha életében nem volt szó szerint izomsérült, tavaly már kétszer is, Lewy sem volt kb életében, tavaly kétszer is, Torres is ugye ezzel szenvedett, Pedri meg pláne. Ahogy ez a helyzet, a javuló erőnlét szép lassan utoléri magát, lehet duzzadni fog az erőtől, visszanyeri a sebességét (ami teljesen eltűnt, pedig a PL egyik leggyorsabbja volt), ezáltal a cselezőképességét is, jobb döntéseket hoz. Nem prime Ronaldo lesz belőle, de az a tökéletes, több posztos csere/rotációs ember, aki a Cityben meg ideérkezésekor volt, simán lehet még belőle, a képessége megvan hozzá nyilván.
Ezzel nincs is semmi probléma, egy 21 éves spanyol válogatott támadó nem tűnik rossz befektetésnek.
Elvileg mindhárom pozícióban bevethető, viszont a bal szélt én már nem venném ide, ott teljesen használhatatlan.gránit írta: ↑2024.12.13. 13:57:55Mindkét szélen és centerben.
Ennyi pénzért valóban nem sok a termése. PV fizetése kb negyvenszer kisebb, mint az övé (10 millió vs 250k). Ha tudunk helyette igazolni, felőlem elküldhetjük. Nálam de Jong és Fati a kötelezően megszabadulós kategória, de amúgy elképesztően kevesen vagyunk. De ha igazolhatunk Ferran helyére, tőlem elküldhető.
A hátországos tokpikban téma most, hogy nem lesz meg most sem az 1:1, ennek tudatában kell cselekednünk. Szerződést kellene kötnünk a Ligával, hogy milyen feltételek teljesülése esetén juthatunk az 1:1-be, így számonkérhető lenne a szavuk, így a törvény is nekünk adna igazat. Ezekkel a bemondásokkal viszont semmire sem megyünk.