Fc Barcelona - A Hátország

Mi a véleményed a csapat igazolási terveiről, hátországáról, vezetőségéről? Miért jó vagy rossz a taktikánk? Mi lesz a klub jövője? A csapat mögötti eseményekről és az események alakítóiról beszélgethetsz itt!
superman
Jugador d'estrella

2025.01.01. 14:36:38

gránit írta:
2025.01.01. 14:26:40
csababarca írta:
2025.01.01. 13:57:39
De tényleg, erre válaszoljatok, és ne a "Tebas vérmadridi, és Pereznek dolgozik" cuccot nyomjátok, mert nyilván nem így van.
Miért ne lehetne így? Mitől olyan nyilvánvaló, hogy nem így van?
Ezt komolyan kérdezed? :lol: Mert a világ nem így működik. Mindenki pénzt akar -> azt esetünkben a termék értékesítése a.k.a. a nézettség hozza -> azt a verseny generálja. Másrészt ha valóban, szánt szándékkal belenyúlna a liga a versenybe, szerinted mekkora hiszti lenne? A társadalom, az emberek nem viselik el az igazgágtalanságot, és ha mást nem is tehetnek ellnene, beszélnek róla, háborognak, igyekeznek összefogni ellene. Csak annyiba gondolj bele, hogy mennyien gyűlölik a madridot, szerinted mennyien élcelődnének rajta, ha bizonyítottan őket segítené bárki is.

Láttál már valakit csalással lebukni társasozás közben? Ott mi volt reakció? Na azt szorozd be végtelen-milliárddal. :mrgreen:
gránit
Director del Fútbol

2025.01.01. 14:26:40

csababarca írta:
De tényleg, erre válaszoljatok, és ne a "Tebas vérmadridi, és Pereznek dolgozik" cuccot nyomjátok, mert nyilván nem így van.
Miért ne lehetne így? Mitől olyan nyilvánvaló, hogy nem így van?
Tobias88
Entrenador del Barça

2025.01.01. 14:01:48

A VIP jegyeket ha jól tudom 20 évre adtuk el 100 millióért, a becsült ár kb feléért. Ez már egy hatalmas bukta szerintem, ügyeskedés és a jövő felélése. Ráadásul ha valamit 20 évre ad el az illető, az évi 5 milliót jelent, nem pedig az első évben 100 milliót, könyvelés szerint elvileg, a liga felé.

Minimálisan lett jobb a helyzet, sokkal inkább csak mindent is eladott Laporta a klubból és feléli a jövőt. Ez nem eredmény és nem csoda hogy a Liga nem fogadta el. Atma idén 185 millióért igazolt (90ért eladott, szóval -90m), miközben 3 éve hasonlóan olyan rossz helyzetben voltak mint mi.
94:39 6 - 1
csababarca
Az Év Fórumozója - 2021

Megint megy a felesleges pánikkeltés, mutogatás mindenkire, aki nem mi vagyunk, majd megoldódik a dolog aztán Laportát újra pajzsra emelitek.
Unalmas körök ezek már.

Nekem arra válaszoljon valaki, hogy Tebasnak miért lenne érdeke lecsövesíteni a barcát, esetleg elűzni minket a spanyol ligából? (röhejes maga az elképzelés is, hogy majd a francia bajnokságban focizunk, hát persze :lol: )

"Amikor nézzük Őt, akkor értsük meg ez egy sajátos játékos akit látunk, ez totálisan egyedi. Háromszor verte meg úgy Gvardiolt, hogy az magasabb, erősebb, gyorsabb, fiatalabb, energetikusabb. Ezt írd már le nekem számokkal. Ez mutatja azt, hogy micsoda valójában a futball."
gránit
Director del Fútbol

2025.01.01. 13:37:02

Kérdés, hogy Gündogan ingyen (!) elengedésekor tudatta-e velünk a Liga, hogy nem lesz lehetőségünk rendesen regisztrálni senkit. Ha igen, akkor egyértelmű hiba volt. Ezt leszámítva kb semmit nem tehettek ebben az ügyben.
Troym
Director del Fútbol

2025.01.01. 13:22:38

Igaz, nem nekünk kell Fifa-managerezni, azoknak kellett volna, akik pozícióban vannak és nem csináltak semmit, csak várták a csodát munka helyett.

Jobban örülnék, ha kijelölnének egy pénzügyi szakembert vétójoggal minden vásárlási / eladási döntéshez, aki ezeket az eszement dolgokat megakadályozná. Teljesen nevetségessé válunk lassan.
gránit
Director del Fútbol

2025.01.01. 13:13:31

Szerintem nem meglepettség van, csak felháborodás. A FIFA Managert meg tényleg kikapcsolhatjuk, örülhetünk, ha a meglevő játékosainkat meg tudjuk tartani. Araújóval nem tudom, hogy fogunk így hosszabbítani. Tahot szerintem elfelejthetjük, meg mindneki mást is. Annyit tanulhattunk ebből, hogy nem szabad már regisztrált, tutiban levő játékosokat a bizonytalanra cserélni.
LG
Az Év fórumozója 2016

2025.01.01. 12:50:38

Számomra is érthetetlen a meglepettség. Nyáros is csak a sérülések miatt tudtuk regisztrálni. Azóta nem adtunk el semmit, nem jött extra bevétel. Akkor mégis mi változott volna? Laportáék vártak a csodára, nem jött. De nyilván ez Tebas műve. #-o
FcBarcelona1
Entrenador del Barça

2025.01.01. 12:37:00

BÚÉK Mindenkinek!
Úgy látom lenne igény FIFA 2025 president manager-La Liga edition-re :)

Van 80 pezetád, a költségek 100 pezeta, összehozol 120 pezetát, de jövőre csak 60 pezeta kell és van, de teremts elő 120 pezetát :)

A kiegészítő, Wrath of Tebas- Go to Arabia

Nyugi, majd lesz valahogy. Forca Barca! 2025-ben is.
superman
Jugador d'estrella

2025.01.01. 11:52:55

bence0330 írta:
2025.01.01. 11:40:00
Troym írta:
2025.01.01. 11:39:01
Remélem a következő meccseken megjelennek a fehér zsebkendők a nézőtéren, mert nem lehet elmenni a vezetőség felelőssége mellett.
5 hónap alatt semmit nem tettek, hogy ez a helyzet ne álljon elő, csak ígérgettek és hitegettek!
Pl. te mit tettél volna? Olyan szinten van megkötve a kezünk, hogy az valami elképesztő.
HA ez így van, és VALÓBAN a klub a legfontosabb, akkor a minimum az, hogy nem igazolgatok feleslegesen. Ha ennek az az ára, hogy nem jutunk a top4-be, még mindig jobb, mint csődbe juttatni/eladni a klubot. A legfontosabb (megosztott) rekordunk amúgy is megmaradna, hogy minden szezont az első osztályban játszunk, azt semmilyen körülmények közt nem fenyegetné veszély.

De sajna nem a klub a legfontosabb, hanem a népszerűség, meg a pénz - gondolom utólag majd kiderül hogyan talicskázták ki a sok pénzt a klubból, amolyan magyar valóság módjára.
Troym
Director del Fútbol

2025.01.01. 11:49:44

bence0330 írta:
Troym írta:
Remélem a következő meccseken megjelennek a fehér zsebkendők a nézőtéren, mert nem lehet elmenni a vezetőség felelőssége mellett.
5 hónap alatt semmit nem tettek, hogy ez a helyzet ne álljon elő, csak ígérgettek és hitegettek!
Pl. te mit tettél volna? Olyan szinten van megkötve a kezünk, hogy az valami elképesztő.
1 meg se veszem és megtartom Gündot
2. ha megvettem és elküldtem Gündot, de ez nem elég, akkor eladom Frenkiet, EG-t, Ferrant
3. ha ezeket sem tettem meg akkor szerződést hosszabbítok 1 évvel féláron olyanokkal akiknek a szerepük megkérdőjelezhető hosszabb távon (Fati, Lewa, TS, Inigo)
4. Kiperkálom elnöki letétből, ha ennyire hülye voltam és semmi nem jött össze a fentiek közül
5. ha nem sikerül ez sem, akkor egyszeri tagdíjat kérek a 200e Culétól mondjuk 30 Euró és az rögtön 6 millió "tulajdonosi" befizetés
6. Aláírom a Nike szerződést októberben, ha egyszer annyira rekordjó nekünk
7. elvállalok 3 haknimeccset dec végén (darabonként 3-5 millió), ha minden más lehetőség el lett szalasztva
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Troym 2025.01.01. 11:53:14-kor.
bence0330
Az Év Fórumozója 2022 & 2024

Troym írta:
ter Stegen; Baldé - Cubarsí - Araujo - Koundé; - Christensen - Pedri; Raphinha - Olmo - Yamal; Lewy
Troym
Director del Fútbol

superman
Jugador d'estrella

2025.01.01. 11:05:06

bence0330 írta:
2025.01.01. 10:43:08
jclayton írta:
2025.01.01. 10:37:18

Mondjuk egy feloldás lehet erre a dilemmára, hogy a klub NEM adta el a páholyokat, csak azt mondta :)

(Illetve amit én olvastam, az az, hogy nem egy, hanem két befektető szponzorálta a páholyeladást, abból csak egynek a papírjait mutatták be és az sem volt teljesen rendben - ráadásul a Barca Studioshoz hasonlóan ez egyelőre teljesen virtuális üzlet, hiszen sem stadion, sem az állítólagosan eladott páholyok nem léteznek még fizikailag).
Persze, ez lehet, de ezért írtam a többit, hogy ez mind következmény. Ha ahhoz, hogy normálisan működnünk, legyen esélyünk címekre, vagy legalább legyen akkora keretünk, hogy ne kelljen halálba hajszolni kölyköket, eleve áron alul kell eladnunk páholyokat, az már réges-réges-régen rossz. Ha minden BL bevételt, világkupát, rossz alkupozícióból történő áron aluli eladásokat beleveszek, akkor továbbra is azt állítom, hogy az FFP felmérhetetlen mértékű kárt okozott nekünk anyagilag is, nem csak a rólunk alkotott képben.
2013 óta működik a "spanyol ffp" Hosszú évek óta következetesen égeti a klub a pénzt, nem lenne csoda, ha nem sikerülne egy-egy ilyen kétségbe esett stiklivel zöld ágra verődni. 10+ éven át olyan üzletek, mint Dembele, Coutinho, Griezmann, lehetetlen fizetések Umtiti, Sergi Robert féle arcoknak, 200+ millió 2022 nyarán, mikor már a s.ggünk kilóg a gatyánkból, majd ezek után 40 milliókat elverni fél évig se használt brazil tehetségre, 60-t Olmo-ra, aki mellett alig lehet szakmai érvet felsorolni. Arról nem beszélve, hogy Messi miatt már eleve páros lábbal tiportunk a klub jövőjébe, több, mint 500-600 (nem is tudom pontosan) fizetve neki az évek alatt, de közben hangoztatva a asjtóban, hogy senki sem lehet nagyobb a klubnál. Ilyen 10 év után mit várunk? A sociok következetesen kiállnak Rosell, Barto, Laporta mellett. Szokták mondani ugye, hogy minden népnek olyanok a vezetői, amilyet megérdemelnek. Ezeknek az elnököknek semmi más nem számított, csak a saját népszerűségük, és ezzel összefüggésben, hogy ne náluk szűnjön meg a klub. Szeptember elsején tudta mindenki, hogy dec 31.-ig van regisztrálva a két spanyol, és hogy ez ellen tenni kell. Olyan a Liga és Tebas, amilyen, de ezt az ő nyakukba varrni olyan emberek szokása, amit most nem kívánok megnevezni, mindenki tudja mire gondolok.

Folyamatos mismálos, hazudozás, sárdoboálás mindenkire. Mindenki hibás, csak mi nem. Bizonyára...
bence0330

2025.01.01. 10:43:08

jclayton írta:
bence0330 írta:
2025.01.01. 10:35:11
Fogalmam sincs, amúgy mit lehetne tenni. Ha eladtuk a páholyokat, érthetetlen a dolog. Nyilván az egész téma érthetetlen, nem csak Olmóék regisztrációja, ez már inkább csak a következmény. Tebas ezen a ponton már nem nagyon más, mint egy kiskirály, aki vagy keresztbe akar tenni nekünk, ami talán a rosszabbik eset, vagy csak tök hülye, és fogalma sincs, hogy működik egy klub, és minden áron érvényt akar szerezni az elképzeléseinek. Bőven 100 millió felett lehet már a kár számunkra, amit az FFP-vel okozott. Lehet, hogy többszáz már inkább.
Mondjuk egy feloldás lehet erre a dilemmára, hogy a klub NEM adta el a páholyokat, csak azt mondta :)

(Illetve amit én olvastam, az az, hogy nem egy, hanem két befektető szponzorálta a páholyeladást, abból csak egynek a papírjait mutatták be és az sem volt teljesen rendben - ráadásul a Barca Studioshoz hasonlóan ez egyelőre teljesen virtuális üzlet, hiszen sem stadion, sem az állítólagosan eladott páholyok nem léteznek még fizikailag).
Persze, ez lehet, de ezért írtam a többit, hogy ez mind következmény. Ha ahhoz, hogy normálisan működnünk, legyen esélyünk címekre, vagy legalább legyen akkora keretünk, hogy ne kelljen halálba hajszolni kölyköket, eleve áron alul kell eladnunk páholyokat, az már réges-réges-régen rossz. Ha minden BL bevételt, világkupát, rossz alkupozícióból történő áron aluli eladásokat beleveszek, akkor továbbra is azt állítom, hogy az FFP felmérhetetlen mértékű kárt okozott nekünk anyagilag is, nem csak a rólunk alkotott képben.
ter Stegen; Baldé - Cubarsí - Araujo - Koundé; - Christensen - Pedri; Raphinha - Olmo - Yamal; Lewy
jclayton
Jugador d'estrella

bence0330 írta:
Fogalmam sincs, amúgy mit lehetne tenni. Ha eladtuk a páholyokat, érthetetlen a dolog. Nyilván az egész téma érthetetlen, nem csak Olmóék regisztrációja, ez már inkább csak a következmény. Tebas ezen a ponton már nem nagyon más, mint egy kiskirály, aki vagy keresztbe akar tenni nekünk, ami talán a rosszabbik eset, vagy csak tök hülye, és fogalma sincs, hogy működik egy klub, és minden áron érvényt akar szerezni az elképzeléseinek. Bőven 100 millió felett lehet már a kár számunkra, amit az FFP-vel okozott. Lehet, hogy többszáz már inkább.

bence0330

gránit
Director del Fútbol

2025.01.01. 10:12:03

Olmo szerintem csak az udvariasság kedvéért hozatta le az ügynökével, hogy marad. Ha nem engedik regisztrálni, nyilván nem fog visszavonulni, és távozni fog. Volt egy erős EB-je és egy erős ősze, kapkodnának érte, ráadásul ingyen. Új igazolásként sem hiszem, hogy leigazolhatnánk, ha a Liga egyszerűen nem enged minket igazolni. Az új bevételekre a Liga semmit nem reagál, értékesíthetünk bármit, nem érdekli őket. Innentől kezdve hibának tartok bármilyen kétségbeesett, áron aluli értékesítést, mert a Ligát nem érdekli, cserébe felélnénk a klubot.

Nem kétlem, hogy Laporta füle mögött is van vaj, rengeteg bejelentése kamunak bizonyult, ami részben persze annak az eredménye, hogy a körülmények erre kényszerítik (mindent is "eladtunk", csak pénz nem folyt be ezekből). A Ligából való kilépést ez nem tudom, miért érintené. El kellene gondolkodni az alternatív megoldásokon. A Gironának, Mallorcának is jól jönne a tuti nemzetközi kupaindulás.
Troym írta:
2025.01.01. 09:57:15
Pontosan mit is tett a vezetőség ennek a helyzetnek elkerülése céljából?
Őszintén, mit tudtak volna tenni? Ha a Liga nem enged minket regisztrálni, a fejünk tetejére is állhatunk.
Troym írta:
Konkrétan december közepéig senki a füle botját nem mozgatta Laportával az élen, majd beadtunk egy erőtlen bírósági keresetet, amit elbuktunk
Ha korábban adjuk be, nem bukjuk el? Az UEFA szabad kezet ad a nemzeti bajnokságoknak, ha pedig az azt mondja, hogy nincs regisztráció, akkor nincs regisztráció. Az UEFA-nál lehetne panaszt tenni, ha ezt nem tettük meg, az hiba, ami megint a klubvezetés gyávasága. De jogi úton már semmire nem megyünk, akár szeptemberben adjuk be, akár októberben.
Troym írta:
Nem tettünk semmit, hogy megoldjuk a problémát, 5 újságcikk a páholyok eladásáról, Nike szerződésről, Studiosról minden, csak nem megoldás.

Hivatalos szerződések aláírva nincsenek, pénzek nem jöttek.
Ez tény, ezt gyakran kritizálom is. De ez a hazudozás is annak a következménye, hogy el vagyunk lehetetlenítve. Ez csak a szurkolóknak szól, ami működik is, hiszen minden ilyen kamu bejelentést hatalmas ováció fogad. Akkor miért ne csinálnák? Ez csak erről szól, semmi másról.
Troym írta:
5 hónapja ismert volt minden tény! (Olmo regisztrációja csak sérüléseknek köszönhető, FFP 1-1 nincs, többtízmillió euró szükséges)
Ezzel nem tudom, mit akarsz mondani. Ez pontosan azt támasztja alá, hogy el vagyunk lehetetlenítve.
Troym
Director del Fútbol

Először is BUÉK!

Másodszor meg érthetetlen számomra a felháborodás.

- 5 hónapja ismert volt minden tény! (Olmo regisztrációja csak sérüléseknek köszönhető, FFP 1-1 nincs, többtízmillió euró szükséges)

- Nem tettünk semmit, hogy megoldjuk a problémát, 5 újságcikk a páholyok eladásáról, Nike szerződésről, Studiosról minden, csak nem megoldás.

- Hivatalos szerződések aláírva nincsenek, pénzek nem jöttek.

- Konkrétan december közepéig senki a füle botját nem mozgatta Laportával az élen, majd beadtunk egy erőtlen bírósági keresetet, amit elbuktunk

- Most meg meglepődve nézünk, hogy Olmo és Victor nincs regisztrálva

Pontosan mit is tett a vezetőség ennek a helyzetnek elkerülése céljából? Morzsolgatták a kezüket?

Remélem eltakarítják ezt a vezetőséget a választáson és a történelemben először jöhetne olyan, aki ért is hozzá...(nem tudom kicsoda, de csak vannak jó szakemberek arrafelé is)
Én megpróbálnám Alemanyt elnöknek.
Cseri írta:
2025.01.01. 09:36:02
Kíváncsi vagyok,hogy Olmo záradéka szerint "csak"mehet ingyé',vagy még a szerződése szerint (tán 2030-ig) járó összeget is kikell perkálnia a klubnak? Csodálatosan indul ez az év is,köszönjük minden érdekeltnek! BUÉK
Olmo ingyen távozhat és minden 2030-ig neki járó pénzre igényt tarthat, ha akar...
Cseri
Entrenador del Barça

2025.01.01. 09:36:02

Kíváncsi vagyok,hogy Olmo záradéka szerint "csak"mehet ingyé',vagy még a szerződése szerint (tán 2030-ig) járó összeget is kikell perkálnia a klubnak? Csodálatosan indul ez az év is,köszönjük minden érdekeltnek! BUÉK
„Az egyik oldalon van egy csapat. A másik oldalon is van egy csapat, amiben ott van Lionel Messi. Az úgy egy teljesen más történet. Amikor az emberek különböző csapatokat elemeznek, emlékeztetniük kell magukat arra, hogy ez az egy ember mindent megváltoztat. Vele másképp néz ki egy csapat.”
FCBsteve
Entrenador del Barça

2025.01.01. 09:34:12

kmb írta:
2024.12.31. 15:03:11
Messinel ha jól emlékszem az volt a probléma hogy hiába felezte volna( de ha jól rémlik meg többet csökkentett volna)Tebas nem engedte valami olyasmire hivatkozva hogy ilyen mértékű csökkentés nem engedélyezett stb.... Szóval ha van sapka az baj ha nincs akkor még az.Nehez nem látni a szándékot a Tebasz vezette ligatol.Siman be kellene jelenteni hogy elkezdünk dolgozni a más ligában való részvétel kidolgozásán.
A spanyol munkaügyi törvények nem engedték a felezésnél nagyobb csökkentést, amit nyilván nem a focisták védelme érdekében hoztak meg, de ettől még érvényes. Ennek semmi köze (nem volt) Tebashoz...

Messit ezzel a "felezett" fizetéssel is esélytelen volt regisztrálni (CVC ügy alakulás, stb)... Ez is inkább a katasztrofális pénzügyi helyzetnek volt köszönhető, de itt már játszott La Liga FFP.
superman
Jugador d'estrella

2025.01.01. 09:26:20

bence0330 írta:
2025.01.01. 09:16:50
Szerintem eljött az a pont, amikor azt kell mondani, hogy befejeztük a La Ligával, és megérdeklődni, hogy a kicsit franciábbul beszélő szomszédok örömmel fogadnának-e, amit szinte amúgy biztosra vennék.
Én nagyon szeretném látni, hogy Laporta ennek irányába tesz lépéseket, mert az végre ténykegbazt sugallná, hogy ő hisz a klub ártatlanságában, és abban, hogy a liga minden alap nélkül szívat minket. De én tartok tőle, hogy azért nincs nagyobb citkusz a futball világban, és azért nem áll senki a klub mellé, mert sajátmaga az igazi felelős.
bence0330 írta:
Azt mondjuk nem tudom, mert rettentő faramuci a helyzet, hogy mivel az ő nevezésükre dec 31 volt a határidő, de az új igazolásokra január vége, ha közben elfogadnak valamit, pl a VIP értékesítést, akkor nem lehet kvázi új igazolásként "leigazolni"? Ez nem lehet kiskapu? Vagy ha nem, akkor amúgy ebben az esetben új játékost hozhatnánk?
Én úgy értelmezem, hogy még január 31. lesz lehetőségünk, és ez a mostani deadline csak a szokásos cirkusz volt a média részéről. Ha nem így lenne, szerintem Olmo nem állt volna ki a klub mellett (az ügynökén keresztül).
bence0330

Szerintem eljött az a pont, amikor azt kell mondani, hogy befejeztük a La Ligával, és megérdeklődni, hogy a kicsit franciábbul beszélő szomszédok örömmel fogadnának-e, amit szinte amúgy biztosra vennék. Gyakorlatilag már tényleg ellehetetlenítik a klub működését egy az egyben. Ami kis esélyünk volt a Ligára, annak kb lőttek is. Nem mintha Olmo lenne a megmentőnk, de azért ilyen szűk keretben mégiscsak plusz egy (néha) minőségi ember.

Azt mondjuk nem tudom, mert rettentő faramuci a helyzet, hogy mivel az ő nevezésükre dec 31 volt a határidő, de az új igazolásokra január vége, ha közben elfogadnak valamit, pl a VIP értékesítést, akkor nem lehet kvázi új igazolásként "leigazolni"? Ez nem lehet kiskapu? Vagy ha nem, akkor amúgy ebben az esetben új játékost hozhatnánk?
superman
Jugador d'estrella

2025.01.01. 07:25:38

gránit írta:
2024.12.31. 23:33:29
Ha Olmóékat nem engedik regisztrálni, én összehívnék egy válságértekezletet, hogy merre tovább, mert ez nem lehet a klub jövője.
Már rég indokolt lett volna összehívni. Nekem hogy gyanus, hogy azért nem történt ez meg, mert Laporta pontosan tudja, miket mismásolt el, és akkor ez kiderülne. Ha a klub részéről mindenki ártatlan bárány lenne, és tényleg csak szívatnának minket, már rég sokkal nagyobb cirkuszt csinálta volna, nem csak sunnyogna a vezetőség.
gránit
Director del Fútbol

2024.12.31. 23:33:29

kmb írta:
2024.12.31. 15:03:11
Messinel ha jól emlékszem az volt a probléma hogy hiába felezte volna( de ha jól rémlik meg többet csökkentett volna)Tebas nem engedte valami olyasmire hivatkozva hogy ilyen mértékű csökkentés nem engedélyezett stb.... Szóval ha van sapka az baj ha nincs akkor még az.Nehez nem látni a szándékot a Tebasz vezette ligatol.Siman be kellene jelenteni hogy elkezdünk dolgozni a más ligában való részvétel kidolgozásán.
Ezt kellene tenni. Lehet, hogy hozott rossz döntéseket is a klub (például Fatival ekkora összegért, ilyen hosszú távon hosszabbítani), de ha nem engednek minket játékost regisztrálni, akkor egyszerűen nem tudunk működni. Persze, jöjjenek a fiatalok a tartalékcsapatokból, de csak rájuk nem lehet támaszkodni. Ha csak belőlük állna a csapat, az nagy gond lenne, így is szidjuk a harmadosztályú Gerard Martin-féléket, pedig ő is peremember, túl sokat nem játszik, de neki az a játékidő is sok, amit kap. Szóval csak a La Masiára nem támaszkodhatunk. Az pedig képtelenség, hogy egy év alatt egy játékost, Roquét engedtek nekünk rendesen regisztrálni. Ha Olmóékat nem engedik regisztrálni, én összehívnék egy válságértekezletet, hogy merre tovább, mert ez nem lehet a klub jövője.

Boldog Új Évet Kívánok mindenkinek.
Válasz küldése