De ja, lépjünk ki a Ligából, nem is simlis hazug gazember elnökünkkel van a probléma, aki egy alternatív valósában tartja hiszékenyebb szurkolót. Az is nyilván véletlen, hogy a legfontosabb emberei már kihátráltak mögülle.

Ne haragudj, ez nem érv.
És ehhez mindenki más is aszisztál, mindenki ezt akarja, így teljesen elértéktelenítve a ligát? Tudod, ő elnök, nem király. Amúgy meg pénzügyi csalás meg negreira-ügy révén már rég kizárhatta volna az első osztályból a csapatot, ha tényleg ezt akarná. Meg ahogy alattam is írták, 6 bajnoki cím Tebas alatt. Ugyanaz, az érv, mint a Franco-érában.
Ugyan ki látott már olyat, hogy egy elnök a saját büszkeségét és érdekeit előbbre helyezi, mint a rábízott intézményét?csababarca írta: ↑2025.01.01. 15:00:31Azt nem nehéz elképzelni, de lásd fentebb, mit kérdeztem, arra keresném a választ.
Persze leegyszerűsíthetjük erre, elfogadom ezt is egy válasznak, csak semmi racionalitást nem látok benne.
Szóval én nem látom, hogy ebből a spanyol liga hogy profitálna, ha minket ellehetetlenítenek, elüldöznek.
Attól, hogy valami régóta van, még nem biztos, hogy jó. Nyilván az ffp nem a covidos, zártkapus rendszerre lett kitalálva.El Sie7e írta: ↑2025.01.01. 15:12:02'13 óta van "Tebas ffp" ami liga ffp. Minden klubra ugyanaz az ffp szabály vonatkozik és minden klub magának gazdálkodik. A Barca saját magát juttatta ebbe a helyzetbe és most issza a levét. Lehet Tebasozni, Perezezni, ligázni de a Barca kötötte a saját szerződéseit. Kipukkant a lufi.
Mert elfogult madridista, és pont azt akarja, hogy elhúzzunk a Ligából?csababarca írta: ↑2025.01.01. 15:00:31
Én azt kérdeztem hogy "Tebasnak miért lenne érdeke lecsövesíteni a barcát, esetleg elűzni minket a spanyol ligából?".
Igen ám csak közben készülőben volt egy Nike szerződés,ami elvileg úgy lett a liga részéről lekomunikálva hogy ha megköttetik akkor nincs gond a regisztrációval,és talán az 1/1 is elérhető vele.Na most ahogy közeledett a deal,és egyre több cikk jelent meg ezzel kapcsolatban,akkor már aTebasz vezette liga is elkezdte komunikálni hogy ez így nem elég,és láss csodát tényleg nem lett elég.Az a helyzet hogy nekünk nem elég egy szerződés bemutatása,nekünk a pinkódot is meg kell adni az ellenőrzéshez,de lehet a bankót is átvilágítják hogy nem e....Ilyen szempontból ismerek olyan klubbot ahol 120 milliós bevételről nem kell bemutatni,vagy elmagyarázni hogy honnan van stb...csak van és legyen ennyi elég.Biztos hogy rengeteg hiba van a vezetésben,de abban is biztos vagyok hogy ezek mind kényszerszülte helyzetekbő adódik.A szabáylok meg mindig úgy módosulnak ahogy az nekünk pont nem jó,és minid akkor mikor valamit szeretnénk.Nem is értem hogy tebaszt még hogy nem citálta a Barca bíróság elé...mert hatalmas károkat okozott anyagi és ezzel ugye erkölcsi szinten is.pl mikor hetente elengedte azokat a nyilatkozatokat amiben a Barca anyagi helyzetéről teregetet.Vagy ha most pl eladta(remélem nem)a klubb a vip páholyokat áron alul,csak azért hogy megfeleljünk az ő játékának,de aztán mégsem felelünk meg.
Mi a bizonyíték rá, hogy így van?
Azt nem nehéz elképzelni, de lásd fentebb, mit kérdeztem, arra keresném a választ.
Miért lehetetlen elképzelni, hogy Tebas egy kicsinyes gyökér, és Laporta addig ugrált meg kiskapuzott (ez egy más kérdés, hogy megérte-e), hogy már annyira elege van belőle, hogy ott szivatja, ahol tudja?csababarca írta: ↑2025.01.01. 13:57:39Nekem arra válaszoljon valaki, hogy Tebasnak miért lenne érdeke lecsövesíteni a barcát, esetleg elűzni minket a spanyol ligából? (röhejes maga az elképzelés is, hogy majd a francia bajnokságban focizunk, hát persze)
De tényleg, erre válaszoljatok, és ne a "Tebas vérmadridi, és Pereznek dolgozik" cuccot nyomjátok, mert nyilván nem így van.
Miért, hogy működik a "világ"? A világ tele van ostoba vezetőkkel, akik logikátlan és elfogult döntéseket hoznak.
Ha érdekelné őket a verseny, annak örülnének, ha a Barca össze-vissza vásárolgathatná akadálytalanul a játékosokat.
Én sajnos nagyon sok esetben nem ezt tapasztalom.
Pontosan ez történik. Az emberek beszélnek róla, háborognak, ők meg röhögnek. Szerinted mennyire érdekli őket az, ha élcelődnek a Madridon, vagy az emberek háborognak?
Ezt komolyan kérdezed?gránit írta: ↑2025.01.01. 14:26:40Miért ne lehetne így? Mitől olyan nyilvánvaló, hogy nem így van?csababarca írta: ↑2025.01.01. 13:57:39De tényleg, erre válaszoljatok, és ne a "Tebas vérmadridi, és Pereznek dolgozik" cuccot nyomjátok, mert nyilván nem így van.
Miért ne lehetne így? Mitől olyan nyilvánvaló, hogy nem így van?csababarca írta: ↑2025.01.01. 13:57:39De tényleg, erre válaszoljatok, és ne a "Tebas vérmadridi, és Pereznek dolgozik" cuccot nyomjátok, mert nyilván nem így van.
HA ez így van, és VALÓBAN a klub a legfontosabb, akkor a minimum az, hogy nem igazolgatok feleslegesen. Ha ennek az az ára, hogy nem jutunk a top4-be, még mindig jobb, mint csődbe juttatni/eladni a klubot. A legfontosabb (megosztott) rekordunk amúgy is megmaradna, hogy minden szezont az első osztályban játszunk, azt semmilyen körülmények közt nem fenyegetné veszély.