Fc Barcelona - A Hátország

Mi a véleményed a csapat igazolási terveiről, hátországáról, vezetőségéről? Miért jó vagy rossz a taktikánk? Mi lesz a klub jövője? A csapat mögötti eseményekről és az események alakítóiról beszélgethetsz itt!
LG
Az Év fórumozója 2016

2025.01.01. 16:29:14

A főoladali cikkekből sem az jön le nekem, hogy a Liga szívatna minket. „Az FC Barcelona nem mutatott be olyan alternatívát, amely a LaLiga gazdasági ellenőrzési szabályainak megfelelően lehetővé tenné, hogy január 2-től bármelyik játékost regisztrálja.” Világos a helyzet, valamit teljesíteni kellett volna, és nem sikerült. Ha egy vizsgán 50 százalékot kell teljesíteni, én meg csak 40-et tudok, és megbukok, akkor szívatnak engem? Nem. Van az mém, amelyikben a fickó megy biciklivel, aztán elesteti saját magát, majd valaki mást átkoz miatta. Szerintem Laporta elnökségét leginkább ez írja le. Most megint ott tartunk, hogy a Liga jóindulatában kell bízni, vagy abban, hogy valami simlivel átvisszük a dolgot. 2021 óta ez megy :roll: Aztán megy a hazudozás meg a magyarázkodás, és sokan hisznek is neki, ahogy ez a topic is tükrözi. Laporta minden felsülését megmagyarázzátok, hogy ő valójában jól csinálta, csak (és itt jön az aktuális magyarázat)

De ja, lépjünk ki a Ligából, nem is simlis hazug gazember elnökünkkel van a probléma, aki egy alternatív valósában tartja hiszékenyebb szurkolót. Az is nyilván véletlen, hogy a legfontosabb emberei már kihátráltak mögülle. :roll:
csababarca
Az Év Fórumozója - 2021

2025.01.01. 16:23:58

gránit írta:
2025.01.01. 15:58:04

Mert elfogult madridista, és pont azt akarja, hogy elhúzzunk a Ligából?
Ne haragudj, ez nem érv.
Pláne, hogy ez nem így megy, hogy csak úgy elhúzunk a ligából.

Semmilyen szinten nem érdeke ez a ligának, nem egy emberen múlik az egész szövetség.

Ha annyira ki akarná lökni a klubot a ligából, és olyan diktatórikus a rendszer, hogy senkinek nincs beleszólása abba, hogy egy elnök mit csinál (bullshit), akkor már régen kilökhetett volna minket, bármilyen ürüggyel.

Laporta szereti az áldozati pózt, mert politikus. Ez az origo.
Én neki drukkoltam anno, mikor már nem is tudom kivel meccselt az elnöki címért, még Andrissal vitatkoztunk sokat, és teljes mellszélességgel voltam Laporta mellett, de nem tökéletes az elnökünk.

Ami a másik probléma, hogy itt mindenki félinformációkból táplálkozva tényeket állapít meg, miközben fogalma sincs senkinek olyan szinten arról, hogy mi a valós pénzügyi helyzet, jogszabályi keret, hogy ehhez tényleg nagy mellény kell.

Továbbra sem kaptam választ arra, hogy hol éri meg a ligának a liga egyik legértékesebb (és a focivilág egyik legértékesebb) brandjével cseszekedni.
Az a baj, mi adunk bőven okot arra, hogy cseszegetve legyünk.
"Amikor nézzük Őt, akkor értsük meg ez egy sajátos játékos akit látunk, ez totálisan egyedi. Háromszor verte meg úgy Gvardiolt, hogy az magasabb, erősebb, gyorsabb, fiatalabb, energetikusabb. Ezt írd már le nekem számokkal. Ez mutatja azt, hogy micsoda valójában a futball."
jclayton
Jugador d'estrella

2025.01.01. 16:19:31

Lehet, hogy Tebas-nak nem különösebben érdeke segítenie a Barcelonát, de még ezen a ponton is pontosan ugyanennyire elképzelhető, hogy Laporta simlizik és a liga csak egyfajta bűnbak. Ugyanis az, amit a csapat bejelent nagy hanggal a sajtóban, még nem biztos, hogy megfelel a valóságnak, de attól a szurkolók kollektív emlékezetében úgy marad meg, "bántották a Barcelonát."

Tényleg csak egy példa a múlt évekből a Barca Studios-sztori. Mit kommunikált többször is a klub? Hogy el van adva a tulajdonrész és ezzel rendeződtek az anyagi problémák. Mi volt a valóság? Hogy virtuális, nem fizető vevőket találtak egy virtuális vagyonrészre. Mit nézett a liga? Hogy bejött-e a pénz. Bejött? Fenét, lufi volt már a bejelentés is. Kinek volt igaza? A ligának, mégis ugyanez a sztori az állítólagos dokumentációval, a beccsszóra megérkező összegekkel többször is megjárta a sajtót és a gonosz hatóságok bántották a csapatot.

A regisztrációs kiskapukkal és letétekkel pont ugyanezt az ívet írta le a történet, a Niké-szerződés négyszer megköttetett a nyári transzferidőszakban, aztán most télen (erős a gyanúm, hogy kissé más kondíciókkal, mint a csapat kommunikálja). Most épp a stadion luxusboxaival kapcsolatban szembesülünk azzal, hogy az egész sztori nagyon nem úgy van, ahogy azt Laporta vagy a csapat hivatalos kommunikációja értelmezte és biztosra vette (nincs pénz, nem is volt eladás). A játékosregisztráció és az FFP-szabályok kapcsán szintén nagyon egzakt könyvelési szabályok vannak, amiknek valamiért a Barcelona nem felel meg. Azért, mert Tebas missziója kiszúrni a csapattal és csuklóztatja, folyamatosan változtatja a szabályokat? Lehet, nem teljesen kizárható, de azért nem is annyira valószínű. De az egyszerűség kedvéért, ha feltételezzük, hogy mindenki más tud könyvelni a Barcelonán kívül és ez éves szinten megismétlődik, akkor a probléma valahol teljesen máshol van.
superman
Jugador d'estrella

2025.01.01. 16:16:18

gránit írta:
És ehhez mindenki más is aszisztál, mindenki ezt akarja, így teljesen elértéktelenítve a ligát? Tudod, ő elnök, nem király. Amúgy meg pénzügyi csalás meg negreira-ügy révén már rég kizárhatta volna az első osztályból a csapatot, ha tényleg ezt akarná. Meg ahogy alattam is írták, 6 bajnoki cím Tebas alatt. Ugyanaz, az érv, mint a Franco-érában.
Troym
Director del Fútbol

2025.01.01. 16:13:10

davi10 írta:
2025.01.01. 16:07:12
Ugyan ki látott már olyat, hogy egy elnök a saját büszkeségét és érdekeit előbbre helyezi, mint a rábízott intézményét? :D
Itt Laportára, vagy Tebasra gondolsz? :D Sajnos mind a két figura esetén jogos a kérdés...
davi10
Llegenda del Barça

2025.01.01. 16:07:12

csababarca írta:
2025.01.01. 15:00:31
davi10 írta:
2025.01.01. 14:52:44

Miért lehetetlen elképzelni, hogy Tebas egy kicsinyes gyökér, és Laporta addig ugrált meg kiskapuzott (ez egy más kérdés, hogy megérte-e), hogy már annyira elege van belőle, hogy ott szivatja, ahol tudja?
Azt nem nehéz elképzelni, de lásd fentebb, mit kérdeztem, arra keresném a választ.
Persze leegyszerűsíthetjük erre, elfogadom ezt is egy válasznak, csak semmi racionalitást nem látok benne.

Szóval én nem látom, hogy ebből a spanyol liga hogy profitálna, ha minket ellehetetlenítenek, elüldöznek.
Ugyan ki látott már olyat, hogy egy elnök a saját büszkeségét és érdekeit előbbre helyezi, mint a rábízott intézményét? :D
Nem is biztos, hogy kell ebben racionalitást keresni.
El Sie7e írta:
2025.01.01. 15:12:02
'13 óta van "Tebas ffp" ami liga ffp. Minden klubra ugyanaz az ffp szabály vonatkozik és minden klub magának gazdálkodik. A Barca saját magát juttatta ebbe a helyzetbe és most issza a levét. Lehet Tebasozni, Perezezni, ligázni de a Barca kötötte a saját szerződéseit. Kipukkant a lufi.
Attól, hogy valami régóta van, még nem biztos, hogy jó. Nyilván az ffp nem a covidos, zártkapus rendszerre lett kitalálva.

Neked meg ezerszer ki lett fejtve, hogy a többi csapat is szív, és a Real is ugyanúgy bizniszelt a Sixth Street-tel, mint a Barca, teljesen hiába. Párhetente bedobod ugyanazokat a frázisokat, hogy mindenkire ugyanazok a szabályok vonatkoznak, stb.
Csak a szabályokkal 1 csapat jól jár, 19 meg nem, mert semmi értelmük, és a többi ligában sincs ennyi szarakodás. Milliárdos bevételű klubnak néhany 10 misin múlik az 1:1 vs. 1:4, nincs köztes megoldás, és a Liga egyenként bírálja el, hogy melyik bevételt fogadja el és melyiket nem.
Kép
"A Futball nyer, ha a Barca nyer"
"Ez a két szín, zöld és fehér minden másnál többet ér
Hát indulj és bátran énekelj velünk egy dalt a Fradiért"
gránit
Director del Fútbol

csababarca írta:

Én azt kérdeztem hogy "Tebasnak miért lenne érdeke lecsövesíteni a barcát, esetleg elűzni minket a spanyol ligából?".

Nekem aztán nem kell mondani, mekkora hibákat vét a klubvezetés, elég gyakran ostorozom őket. Ettől még abszurd, hogy nem regisztrálhatunk még egy évi 250 ezret kereső játékost sem. Nyilvánvaló, hogy ez nem pénzügyi kérdés. Amellett, hogy ostorozzuk a klubvezetést, a nehéz anyagi körülmények részben pont a Liga szívatásai miatt vannak. Olmo nem regisztrálásával például hatalmas károkat fog szenvedni a klub. A 2030-ig tartó fizetése kb 50 millió euró.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára gránit 2025.01.01. 16:09:04-kor.
superman
Jugador d'estrella

2025.01.01. 15:22:29

kmb írta:
2025.01.01. 15:13:40
Nem is értem hogy tebaszt még hogy nem citálta a Barca bíróság elé...
Nyilván azért nem, mert nem úgy vannak a dolgok, ahogy mi pletykák alapján sejtjük. Különben már rég megtette volna szabadságharcos Laporta. Mint nálunk a Kicsi. Mmint a régi Kicsi, nem az új. :D
kmb
Jugador del Barça

2025.01.01. 15:13:40

LG írta:
2025.01.01. 12:50:38
Számomra is érthetetlen a meglepettség. Nyáros is csak a sérülések miatt tudtuk regisztrálni. Azóta nem adtunk el semmit, nem jött extra bevétel. Akkor mégis mi változott volna? Laportáék vártak a csodára, nem jött. De nyilván ez Tebas műve. #-o
Igen ám csak közben készülőben volt egy Nike szerződés,ami elvileg úgy lett a liga részéről lekomunikálva hogy ha megköttetik akkor nincs gond a regisztrációval,és talán az 1/1 is elérhető vele.Na most ahogy közeledett a deal,és egyre több cikk jelent meg ezzel kapcsolatban,akkor már aTebasz vezette liga is elkezdte komunikálni hogy ez így nem elég,és láss csodát tényleg nem lett elég.Az a helyzet hogy nekünk nem elég egy szerződés bemutatása,nekünk a pinkódot is meg kell adni az ellenőrzéshez,de lehet a bankót is átvilágítják hogy nem e....Ilyen szempontból ismerek olyan klubbot ahol 120 milliós bevételről nem kell bemutatni,vagy elmagyarázni hogy honnan van stb...csak van és legyen ennyi elég.Biztos hogy rengeteg hiba van a vezetésben,de abban is biztos vagyok hogy ezek mind kényszerszülte helyzetekbő adódik.A szabáylok meg mindig úgy módosulnak ahogy az nekünk pont nem jó,és minid akkor mikor valamit szeretnénk.Nem is értem hogy tebaszt még hogy nem citálta a Barca bíróság elé...mert hatalmas károkat okozott anyagi és ezzel ugye erkölcsi szinten is.pl mikor hetente elengedte azokat a nyilatkozatokat amiben a Barca anyagi helyzetéről teregetet.Vagy ha most pl eladta(remélem nem)a klubb a vip páholyokat áron alul,csak azért hogy megfeleljünk az ő játékának,de aztán mégsem felelünk meg.
Azt viszont nem igazán értem hogy elnöki letétből miért nem lehetett befizetni,vagy mondjuk hitelt felvenni.Nem tudom mennyire igaz de Mbappé leigazolásánál állítólag a Real 130 milliós gyorshitelt vett fel az aláírás,és a fizetése miatt.Vagy már azóta lehet ezt is tíltja a szabályzat mivel a kedvence már túl van rajta.Mbappé nem igazolhat spanyolországban csak a Real Madridba...Szóval értitek ha az ő vágya mindenképp a Bilbao Atm vAGY esetleg mi,ráadásul ugye ingyen akkor sem engedte volna ha csak 10 millio aláírásit kér pl...Laporta füle mögött sok vaj van,de ő csak sodródik az eseményekkel,amit tud azt szerintem megtesz.Viszont ez kevés,és félek hogy az is lesz mert nem hagynak kimászni a gödörből ez tisztán látszik.
Amúgy meg simán le kellene mondani a szuperkupa részvételt,vagy ha elmegyünk akkor mutassunk f*CK ot a tinikkel a Realnak. Elképzelem ahogy főnek a levükben hogy se így se úgy nem megy :D Egyébként mikor megvertük őket a Bernabeuba akkor mondtam is hogy innetől lesz csak igazán nehéz...sajnos igazam is lett .(
A hozzászólást 2 alkalommal szerkesztették, utoljára kmb 2025.01.01. 15:52:21-kor.
El Sie7e
Jugador d'estrella

2025.01.01. 15:12:02

12 év Tebas alatt 6 Barca bajnoki cím. 4 Real 2 Atma. Nem látom azt a nagy részrehajlást a madridista majomtól.
'13 óta van "Tebas ffp" ami liga ffp. Minden klubra ugyanaz az ffp szabály vonatkozik és minden klub magának gazdálkodik. A Barca saját magát juttatta ebbe a helyzetbe és most issza a levét. Lehet Tebasozni, Perezezni, ligázni de a Barca kötötte a saját szerződéseit. Kipukkant a lufi.

Sorra köti a kétesebbnél kétesebb szerződéseket, eladja a klub jövőjét és jövőbeli bevételeit amik ugyanúgy kiesések lesznek mint most is és még mindig megy a másra mutogatás. Most is féláron eladta a vip páholyokat 20 évre egy olyan játékosért akit le se kellett volna igazolni csak gőgből durrantani kellett a Nico ügy után. 20 évnyi bevételt dob ki. Eladja 2 cégnek majd beadja a papírokat az utolsó nap de csak az egyik cégről és az is hiányos és nem tudja igazolni a pénzt. Mégis mit várt? Majd bólogatnak neki a Studio meg Vision meg Libero ügyek után? Most próbál megint kiskapukat meg külön határidőket kijátszani mert rá más szabályok vonatkoznak. És még mindig nincs elővéve mert másra mutogat és ő csak áldozat. Más klubnál hol élne túl egy vezető ilyen 4 évet.

ps.: A majd elmegyünk a francia ligába az egyik legviccesebb populista hülyesége. Azt ugye senki nem úgy képzeli el, hogy majd a francia első osztályba elmehet a Barca? Eleve a szövetség klubjainak igennel kell szavazniuk róla és utána szépen a francia 4-ik osztályból lehet indulni mint új csapat. Ez legalább 3 év alsóbb osztályban minimális tv pénzzel, nemzetközi szereplés nélkül. Vajon hány játékos maradna? Amennyi időbe és pénzbe ez kerülne annyiból egy normális, felelős gazdálkodással már a spanyol bajnokságban is egyenesbe jöhetne a klub
superman
Jugador d'estrella

2025.01.01. 15:01:47

A magyar közéleti példához; igen nyeljük 15 éve, de itt nincs egyértelmű többség, akármilyen az összetétele, de megvan a kormánynak a maga tábora, ami kiegyenlíti az ellenzéki érzelmű tömegeket. Ezért nem lehet a két helyzetet párhuzamba állítani.

A kicsinyes Tebas elmélethez; akkor van egy aparátus, aki a saját pénztárcája érdekében megfékezné, korlátozná. A La Liga egy baromi értékes termék, amit nem engednének kicsinyes motivációból tudatosan elértékteleníteni. Azért "bántják" a Barcát, mert képtelen megfelelni a szabályoknak - amiket 2013 óta ismernek - és folyamatosan a saját küllője közé dugja a botot a buta igazolási politikájával. Az, hogy mennyire lett tele a bocskora aligának a folyamatos kiskapuzástól már más kérdés, de ez is már csak következmény, nem eredő ok.

A hőbörgőkhöz; igen vannak, a Barca drukkerek, de korántsem akkora tömeg ez, mintha egy ártatlant bántanának. a pártatlan tömeg nem áll mellénk, csak röhög rajtunk nem véletlenül.

Amúgy meg ennyi cirkusz után is, a nap végén (jan 31.) regisztrálva lesz mindkét játékos, mert eddig is mindig ez lett a vége. Akkor az mit bizonyít majd?
csababarca
Az Év Fórumozója - 2021

gránit írta:
2025.01.01. 14:26:40

Miért ne lehetne így? Mitől olyan nyilvánvaló, hogy nem így van?
Mi a bizonyíték rá, hogy így van?
Én azt kérdeztem hogy "Tebasnak miért lenne érdeke lecsövesíteni a barcát, esetleg elűzni minket a spanyol ligából?".
davi10 írta:

Miért lehetetlen elképzelni, hogy Tebas egy kicsinyes gyökér, és Laporta addig ugrált meg kiskapuzott (ez egy más kérdés, hogy megérte-e), hogy már annyira elege van belőle, hogy ott szivatja, ahol tudja?
Azt nem nehéz elképzelni, de lásd fentebb, mit kérdeztem, arra keresném a választ.
Persze leegyszerűsíthetjük erre, elfogadom ezt is egy válasznak, csak semmi racionalitást nem látok benne.

Szóval én nem látom, hogy ebből a spanyol liga hogy profitálna, ha minket ellehetetlenítenek, elüldöznek.
"Amikor nézzük Őt, akkor értsük meg ez egy sajátos játékos akit látunk, ez totálisan egyedi. Háromszor verte meg úgy Gvardiolt, hogy az magasabb, erősebb, gyorsabb, fiatalabb, energetikusabb. Ezt írd már le nekem számokkal. Ez mutatja azt, hogy micsoda valójában a futball."
davi10
Llegenda del Barça

csababarca írta:
2025.01.01. 13:57:39
Nekem arra válaszoljon valaki, hogy Tebasnak miért lenne érdeke lecsövesíteni a barcát, esetleg elűzni minket a spanyol ligából? (röhejes maga az elképzelés is, hogy majd a francia bajnokságban focizunk, hát persze :lol: )

De tényleg, erre válaszoljatok, és ne a "Tebas vérmadridi, és Pereznek dolgozik" cuccot nyomjátok, mert nyilván nem így van.
Ha átesünk a ló túloldalára, akkor meg nyilvánvalóan azt is csak Laporta terjesztette el, hogy Tebas madridista, és nem Ő maga nyilatkozta ezt le. Ahogy az új Spanyol Futballszövetség elnöke, Rafael Louzan se saját maga nyilatkozta hogy Real Madrid szimpatizáns és csodálja Perez-t.

Értem én, hogy Laporta-val kapcsolatban szkeptikusak vagyunk, és ez rendben is van, de azért nem kell ezt túlzásba vinni.

Laporta meg gondolom úgyis megoldja, csak én reméltem, hogy 2025 már nem erről fog szólni. De nesze nektek, BUÉK :D
Kép
"A Futball nyer, ha a Barca nyer"
"Ez a két szín, zöld és fehér minden másnál többet ér
Hát indulj és bátran énekelj velünk egy dalt a Fradiért"
gránit
Director del Fútbol

2025.01.01. 14:48:36

superman írta:
2025.01.01. 14:36:38
Mert a világ nem így működik.
Miért, hogy működik a "világ"? A világ tele van ostoba vezetőkkel, akik logikátlan és elfogult döntéseket hoznak.
superman írta:
azt a verseny generálja
Ha érdekelné őket a verseny, annak örülnének, ha a Barca össze-vissza vásárolgathatná akadálytalanul a játékosokat.
superman írta:
A társadalom, az emberek nem viselik el az igazgágtalanságot
Én sajnos nagyon sok esetben nem ezt tapasztalom.
superman írta:
és ha mást nem is tehetnek ellnene, beszélnek róla, háborognak, igyekeznek összefogni ellene. Csak annyiba gondolj bele, hogy mennyien gyűlölik a madridot, szerinted mennyien élcelődnének rajta, ha bizonyítottan őket segítené bárki is.
Pontosan ez történik. Az emberek beszélnek róla, háborognak, ők meg röhögnek. Szerinted mennyire érdekli őket az, ha élcelődnek a Madridon, vagy az emberek háborognak?
bence0330
Az Év Fórumozója 2022 & 2024

2025.01.01. 14:44:25

Na mert aztán a politikai közéletben sem viselt el kis hazánkban senki semmilyen csalást. Hogy ne legyen konkrét politizálás, legyen igaz mindkét oldalra. Senki semmilyen csalást nem tűrt el 8 és 15 évig.

A pénznél szerintem amúgy egy vezetőnek sokkal fontosabb a hatalom. Pénzből van neki elég. Nem mondom, hogy szándékosan akarna ártani a ligának, csak vagy dilettáns, vagy a hatalmát arra használja, hogy a kedvenc csapatának kedvezzen. Én előbbire gondolok, de utóbbi támogatóinak is megértem, miért érzik így, sajnos.
ter Stegen; Baldé - Cubarsí - Araujo - Koundé; - Christensen - Pedri; Raphinha - Olmo - Yamal; Lewy
superman
Jugador d'estrella

gránit írta:
csababarca írta:
De tényleg, erre válaszoljatok, és ne a "Tebas vérmadridi, és Pereznek dolgozik" cuccot nyomjátok, mert nyilván nem így van.
Ezt komolyan kérdezed? :lol: Mert a világ nem így működik. Mindenki pénzt akar -> azt esetünkben a termék értékesítése a.k.a. a nézettség hozza -> azt a verseny generálja. Másrészt ha valóban, szánt szándékkal belenyúlna a liga a versenybe, szerinted mekkora hiszti lenne? A társadalom, az emberek nem viselik el az igazgágtalanságot, és ha mást nem is tehetnek ellnene, beszélnek róla, háborognak, igyekeznek összefogni ellene. Csak annyiba gondolj bele, hogy mennyien gyűlölik a madridot, szerinted mennyien élcelődnének rajta, ha bizonyítottan őket segítené bárki is.

Láttál már valakit csalással lebukni társasozás közben? Ott mi volt reakció? Na azt szorozd be végtelen-milliárddal. :mrgreen:
gránit
Director del Fútbol

csababarca írta:
Tobias88
Entrenador del Barça

2025.01.01. 14:01:48

A VIP jegyeket ha jól tudom 20 évre adtuk el 100 millióért, a becsült ár kb feléért. Ez már egy hatalmas bukta szerintem, ügyeskedés és a jövő felélése. Ráadásul ha valamit 20 évre ad el az illető, az évi 5 milliót jelent, nem pedig az első évben 100 milliót, könyvelés szerint elvileg, a liga felé.

Minimálisan lett jobb a helyzet, sokkal inkább csak mindent is eladott Laporta a klubból és feléli a jövőt. Ez nem eredmény és nem csoda hogy a Liga nem fogadta el. Atma idén 185 millióért igazolt (90ért eladott, szóval -90m), miközben 3 éve hasonlóan olyan rossz helyzetben voltak mint mi.
94:39 6 - 1
csababarca
Az Év Fórumozója - 2021

Megint megy a felesleges pánikkeltés, mutogatás mindenkire, aki nem mi vagyunk, majd megoldódik a dolog aztán Laportát újra pajzsra emelitek.
Unalmas körök ezek már.

Nekem arra válaszoljon valaki, hogy Tebasnak miért lenne érdeke lecsövesíteni a barcát, esetleg elűzni minket a spanyol ligából? (röhejes maga az elképzelés is, hogy majd a francia bajnokságban focizunk, hát persze :lol: )

gránit
Director del Fútbol

2025.01.01. 13:37:02

Kérdés, hogy Gündogan ingyen (!) elengedésekor tudatta-e velünk a Liga, hogy nem lesz lehetőségünk rendesen regisztrálni senkit. Ha igen, akkor egyértelmű hiba volt. Ezt leszámítva kb semmit nem tehettek ebben az ügyben.
Troym
Director del Fútbol

2025.01.01. 13:22:38

Igaz, nem nekünk kell Fifa-managerezni, azoknak kellett volna, akik pozícióban vannak és nem csináltak semmit, csak várták a csodát munka helyett.

Jobban örülnék, ha kijelölnének egy pénzügyi szakembert vétójoggal minden vásárlási / eladási döntéshez, aki ezeket az eszement dolgokat megakadályozná. Teljesen nevetségessé válunk lassan.
gránit
Director del Fútbol

2025.01.01. 13:13:31

Szerintem nem meglepettség van, csak felháborodás. A FIFA Managert meg tényleg kikapcsolhatjuk, örülhetünk, ha a meglevő játékosainkat meg tudjuk tartani. Araújóval nem tudom, hogy fogunk így hosszabbítani. Tahot szerintem elfelejthetjük, meg mindneki mást is. Annyit tanulhattunk ebből, hogy nem szabad már regisztrált, tutiban levő játékosokat a bizonytalanra cserélni.
LG
Az Év fórumozója 2016

2025.01.01. 12:50:38

Számomra is érthetetlen a meglepettség. Nyáros is csak a sérülések miatt tudtuk regisztrálni. Azóta nem adtunk el semmit, nem jött extra bevétel. Akkor mégis mi változott volna? Laportáék vártak a csodára, nem jött. De nyilván ez Tebas műve. #-o
FcBarcelona1
Entrenador del Barça

2025.01.01. 12:37:00

BÚÉK Mindenkinek!
Úgy látom lenne igény FIFA 2025 president manager-La Liga edition-re :)

Van 80 pezetád, a költségek 100 pezeta, összehozol 120 pezetát, de jövőre csak 60 pezeta kell és van, de teremts elő 120 pezetát :)

A kiegészítő, Wrath of Tebas- Go to Arabia

Nyugi, majd lesz valahogy. Forca Barca! 2025-ben is.
superman
Jugador d'estrella

2025.01.01. 11:52:55

bence0330 írta:
2025.01.01. 11:40:00
Troym írta:
2025.01.01. 11:39:01
Remélem a következő meccseken megjelennek a fehér zsebkendők a nézőtéren, mert nem lehet elmenni a vezetőség felelőssége mellett.
5 hónap alatt semmit nem tettek, hogy ez a helyzet ne álljon elő, csak ígérgettek és hitegettek!
Pl. te mit tettél volna? Olyan szinten van megkötve a kezünk, hogy az valami elképesztő.
HA ez így van, és VALÓBAN a klub a legfontosabb, akkor a minimum az, hogy nem igazolgatok feleslegesen. Ha ennek az az ára, hogy nem jutunk a top4-be, még mindig jobb, mint csődbe juttatni/eladni a klubot. A legfontosabb (megosztott) rekordunk amúgy is megmaradna, hogy minden szezont az első osztályban játszunk, azt semmilyen körülmények közt nem fenyegetné veszély.

De sajna nem a klub a legfontosabb, hanem a népszerűség, meg a pénz - gondolom utólag majd kiderül hogyan talicskázták ki a sok pénzt a klubból, amolyan magyar valóság módjára.
Válasz küldése